Vizitator vladdracu79 Reputație: 0 Postat August 14, 2017 Postat August 14, 2017 SalutareAs dori si eu sa stiu daca cinava a dat peste vreo negresa in timisoaraMa chinui de mult sa gasesc si nimicBineinteles nu doar ca sa arunc baniiDaca stie cineva si poate sa ma ajute sunt recunoscatorMersi
shiva Reputație: 3156 Postat August 15, 2017 Oras:Vest Oras:Vest Postat August 15, 2017 poate o combini pe Carina sa o aduca pe negresa aia cateva zile in Timisoara )) ...pe un ton mai serios cred ca ai sanse mai mari la o negresa faina cu servicii bune la Budapesta
giovani198 Reputație: 41 Postat August 15, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Timisoara Telefon: [email protected] Oras:Timisoara Postat August 15, 2017 nu sunt in Timisoara negrese, poate in Budapesta cum zice si shiva sau incerci una de super-etnie , da spre negresa
gigijuventino Reputație: 1860 Postat August 15, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Timisoara Telefon: [email protected] Oras:Timisoara Postat August 15, 2017 La Istanbul gasesti sigur
localnictm Reputație: 517 Postat August 15, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 15, 2017 Cand spui "Istanbul" te referi la shaormeria aia din unirii ? eu am fost de multe ori acolo si nu erau negrese autentice. Parca a venit cateva saptamani in TM tipa aia yvete sau ceva de genul, mai grasa si era negreasa. Acum nu stiu pe unde este. Nici in Buc nu gasesti negrese asa public , poate cu circuit inchis.
gigijuventino Reputație: 1860 Postat August 15, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Timisoara Telefon: [email protected] Oras:Timisoara Postat August 15, 2017 Cand spui "Istanbul" te referi la shaormeria aia din unirii ? eu am fost de multe ori acolo si nu erau negrese autentice. Parca a venit cateva saptamani in TM tipa aia yvete sau ceva de genul, mai grasa si era negreasa. Acum nu stiu pe unde este. Nici in Buc nu gasesti negrese asa public , poate cu circuit inchis.nu, ma refeream la oras, sunt cu sutele,de la jamaicane pana la africane,au o piele zici ca e de burete,merita incercat
giovani198 Reputație: 41 Postat August 24, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Timisoara Telefon: [email protected] Oras:Timisoara Postat August 24, 2017 nu, ma refeream la oras, sunt cu sutele,de la jamaicane pana la africane,au o piele zici ca e de burete,merita incercat pei pana dai de una dinaia in Timisoara, greu......si sa mergi in Instambul pentru una, trebuie sa iti cam iasa banii din portofel )
andrey. Reputație: 136 Postat August 24, 2017 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat August 24, 2017 Am dat eu de una in Bruxelles la vitrina, nu prea m-am inteles bine cu ea ca nu știam engleza si n-am știut ca la 20€ ai voie doar o poziție si tu sa o futi pe ea, nu ea pe tine 😂 ,da am zis sa imi îndeplinesc si eu fantezia mea cu o negreasa tanara si arată bine tipa
giovani198 Reputație: 41 Postat Septembrie 1, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Timisoara Telefon: [email protected] Oras:Timisoara Postat Septembrie 1, 2017 pei in afara e cu meniu si in functie de ce vrei, este un pret pentru orice si iti impune limite
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum