melone Reputație: 1 Postat Aprilie 20, 2023 Oras:tarnaveni Oras:tarnaveni Partajează Postat Aprilie 20, 2023 ar fi foarte ok daca are locatie ca la mine e cam naspa... am o gramada de "camere" in cartier :)) Stie cineva unde sta? sa ma asigur ca nu ma arunc in gura lupului? Link spre comentariu
melone Reputație: 1 Postat Aprilie 20, 2023 Oras:tarnaveni Oras:tarnaveni Partajează Postat Aprilie 20, 2023 Am auzit acum ceva timp ca este o fata in cartier Frumoasa, dar sursa nu e sigura si nu a vrut sa ofere detalii deloc. probabil intri cu recomandare sau nu stiu cum se face.Oare ea este? din poze nu imi pare cunoscuta deloc Link spre comentariu
Alfinoo33 Reputație: 161 Postat Aprilie 20, 2023 Oras:Târgu Mureş Oras:Târgu Mureş Partajează Postat Aprilie 20, 2023 1 oră în urmă, Briciul a spus: @Alfinoo33 ai fost cu ea? cum e? Are locatie si daca da pe unde? Ieu am fost înainte de pandemie iera o întălnire reușită arată mai bine în realitate poți să mergi liniștit dar nu mai știu unde activează în Mureș sau în Târnăveni cănd am cerut informații a zis că ieste în Târnăveni trebuie vorbit cu ia are și wapp baftă . 😉 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum