Sari la conținut

Salutare mai stie cineva ceva de alina model ?

Postări Recomandate

Vizitator alex_xx
Reputație: 0
Postat

Poate i-au trecut cele 3 luni si s-a dus sa isi sparga banii pe acasa, ca atat au voie sa stea fara viza.

• Oras:Bucuresti
Postat

Salut mi-a recomandat o cineva insa nu mai e de gasit mai stie cineva ceva de ea ?

Eu am fost pe la sfarsitul lui Iunie si imi zicea ca vrea sa plece in vacanta la o prietena din afara tarii ... whatsup ai incercat ?

Postat

Eu am fost pe la sfarsitul lui Iunie si imi zicea ca vrea sa plece in vacanta la o prietena din afara tarii ... whatsup ai incercat ?

Nu ce rost are sa incerc daca ea nu a postat pe aici de mult timp .....

Postat

Cand o sa revina, o sa posteze.

Frate stii tu ca revine ? poate nici nu mai revine :) ciuda ca nu a anuntat ca se retrage ...

Postat

Am vazut ca a fost in Cluj in decembrie. Stie cineva daca e inapoi in Bucuresti? Pot sa ii trimit SMS pe ambele numere, dar nu cred ca raspunde international. Nu stau prea mult in Bucuresti (cand ajung) si nu vreau sa pierd ocazia sa o revad.

Postat

Era cu numele SoniaBlack ultima oara in Bucuresti, la Unirii langa Cocor.

Vine, pleaca, nu anunta niciodata (nu neaparat ea cat managerul care raspunde la sms-uri si face programarile, parerea mea).

Si eu astept sa se intoarca in Bucuresti, fiind printre favoritele mele, chiar daca unii colegi de forum nu o plac di varii motive.

Mie imi place al dracului de mult si asta e ce conteaza.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...