scurti4321 Reputație: 2 Postat August 16, 2017 Postat August 16, 2017 http://cbimg6.com/graphics/08/01/04/44266c.jpg 1
henzo pascalau Reputație: -443 Postat August 16, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat August 16, 2017 Aoleu ce e asta ?! 4
Vizitator Reputație: 0 Postat August 16, 2017 Postat August 16, 2017 cred ca se anunta ceva interesant...))
cel mai muissst Reputație: -409 Postat August 16, 2017 Oras:in cosmarurile lui alexqwerty1234 Oras:in cosmarurile lui alexqwerty1234 Postat August 16, 2017 Voilà! In view, a humble vaudevillian veteran, cast vicariously as both victim and villain by the vicissitudes of Fate. This visage, no mere veneer of vanity, is a vestige of the vox populi, now vacant, vanished. However, this valorous visitation of a by-gone vexation, stands vivified and has vowed to vanquish these venal and virulent vermin vanguarding vice and vouchsafing the violently vicious and voracious violation of volition. The only verdict is vengeance; a vendetta, held as a votive, not in vain, for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous. Verily, this vichyssoise of verbiage veers most verbose, so let me simply add that it's my very good honor to meet you and you may call me V. 2 4
scurti4321 Reputație: 2 Postat August 16, 2017 Autor Postat August 16, 2017 taci oleaca mic muist ca imi caut niste recenzii smechere sa dau copy paste la note. Da impaitor, sa zicem ca ar fi bine sa se apuce sa dea mai multe minusuri lui qwerty ca pana pe 27 cu punctul ala -1 in plus nu cred ca ajunge sa fie banat dupa 27
Vizitator Reputație: 0 Postat August 16, 2017 Postat August 16, 2017 nice to meet you..as i understood you have an "agenda"?
Vizitator Reputație: 0 Postat August 16, 2017 Postat August 16, 2017 Voilà! In view, a humble vaudevillian veteran, cast vicariously as both victim and villain by the vicissitudes of Fate. This visage, no mere veneer of vanity, is a vestige of the vox populi, now vacant, vanished. However, this valorous visitation of a by-gone vexation, stands vivified and has vowed to vanquish these venal and virulent vermin vanguarding vice and vouchsafing the violently vicious and voracious violation of volition. The only verdict is vengeance; a vendetta, held as a votive, not in vain, for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous. Verily, this vichyssoise of verbiage veers most verbose, so let me simply add that it's my very good honor to meet you and you may call me V.nice to meet you..as i understood you have an "agenda"?
scurti4321 Reputație: 2 Postat August 16, 2017 Autor Postat August 16, 2017 nice to meet you..as i understood you have an "agenda"? Agenda lui este sa arate forumui cat de idiot este, dar deja a reusit, acuma este doar un try-hard labagiu ) 1
cel mai muissst Reputație: -409 Postat August 16, 2017 Oras:in cosmarurile lui alexqwerty1234 Oras:in cosmarurile lui alexqwerty1234 Postat August 16, 2017 taci oleaca mic muist ca imi caut niste recenzii smechere sa dau copy paste la note. Da impaitor, sa zicem ca ar fi bine sa se apuce sa dea mai multe minusuri lui qwerty ca pana pe 27 cu punctul ala -1 in plus nu cred ca ajunge sa fie banat dupa 27 redusule mental, singurul care vede pana pe cat e activ contul verde e titularul contului.ma bucur ca te-ai tavalit in chinuri, alexqwerty123cat de prost sa fii?milenial simplu in cap p.s.e interesant cum vorbesti despre tine la persoana a 3-a.extrem de interesant.din punct de vedere clinic, desigur. 1 4
alt muist Reputație: 2 Postat August 16, 2017 Oras:.|. Oras:.|. Postat August 16, 2017 taci oleaca mic muist ca imi caut niste recenzii smechere sa dau copy paste la note. Da impaitor, sa zicem ca ar fi bine sa se apuce sa dea mai multe minusuri lui qwerty ca pana pe 27 cu punctul ala -1 in plus nu cred ca ajunge sa fie banat dupa 27 Agenda lui este sa arate forumui cat de idiot este, dar deja a reusit, acuma este doar un try-hard labagiu ) remarcabil cum ai reusit sa te faci de cacat in 3 postari.posteaza rahatule cu contul verde, ca oricum este condamnat.fi barbat, daca ai idee ce e aia... 1
george bacovia Reputație: -446 Postat August 16, 2017 Oras:drgyytnmdsegxf Oras:drgyytnmdsegxf Postat August 16, 2017 remarcabil cum ai reusit sa te faci de cacat in 3 postari.posteaza rahatule cu contul verde, ca oricum este condamnat.fi barbat, daca ai idee ce e aia...Pe cine pula mea intereseaza punctele si o eventuala banare atata timp cat iti poti face sute de conturi pana a fi banat? Aveti obsesii cu punctele, conturile, banarile... 1 1
cel mai muissst Reputație: -409 Postat August 17, 2017 Oras:in cosmarurile lui alexqwerty1234 Oras:in cosmarurile lui alexqwerty1234 Postat August 17, 2017 Pe idioți, evident. 1 4
Postări Recomandate