tudor_on Reputație: 184 Postat Decembrie 8, 2012 Oras:B Oras:B Postat Decembrie 8, 2012 LOCUIESC singurica sexy, foarte frumoasa, pasionala, ofer momente placute la locatia mea sau a ta. masaj, sex oral de vis, sex normal, 69, cunnilingus, tot ceea ce iti doresti, zona Universitate, 07 Dec 20:500732.863.932 Bucuresti. http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/locuiesc-singurica-sexy-foarte-frumoasa-pasionala-ofer-momente-placute-la_5799092.html Apreciez cu o siguranta de 90% ca nu sunt pozele ei. Am fost la cumatra saptamana asta. E o copila - iti e mila sa il bagi pe cumatru' in ea in ritm alert - sa nu o "rupi". Are lubrifiant - Mobil 1 - 5w30 ESP Formula - la indemana ) sa nu ia foc La telefon nota 8 - daca vorbeste ea (cred ca nu)Aspect fizic: skinny numai buna de tras pe trafaleteImplicare - 1/10GFE - 0,05/10CIM - Da Locatie - De la rond Universitate spre Romana prima strada la dreapta - apoi primul gang la stanga (ca idee). Sunati pt detalii la nr din titlu. Are tendinta sa grabeasca daca nu stabiliti inainte cat dureaza sesiunea. Platit 2 finalizari 150 lei, merita pt experienta cu o pustoaica. Cicane tari sa aveti. PS ROG PE CINEVA SA POSTEZE PE FORUM POZELE CARE APAR IN ANUNT!!!!! 4
Administrator pisicuts Reputație: 114680 Postat Decembrie 8, 2012 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 8, 2012 LOCUIESC singurica sexy, foarte frumoasa, pasionala, ofer momente placute la locatia mea sau a ta. masaj, sex oral de vis, sex normal, 69, cunnilingus, tot ceea ce iti doresti, zona Universitate, 07 Dec 20:500732.863.932
Vizitator Josep_Guardiola Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2012 Postat Decembrie 9, 2012 pozele apar si aici: http://www.girls-deluxe.ch/alex.htm
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum