Sari la conținut

Provocare, provocare

Postări Recomandate

Postat

Maine am chef de nebunii cu a mea iubita.....ni se alatura o fata sau un cuplu pentru ceva frumos in care sa ne simtim bine toti ?

Precizez ca suntem curati si discreti, deci cerem asemenea. Avem ceva experienta si nu avem locatie, daca aveti si locatie ar fi super,,,,daca nu, ne descurcam noi cumva.

• Oras:Râmnicu Vâlcea
Postat

Nu am locatie si nici insotitoare.Iar sambata este nasol pt multi sa scape din casa

Postat

Oferta inca valabila si azi sambata 19 august...au prioritate cei cu locatie sau care se descurca cu locatia. Acceptam si barbati singuri in anumite conditii

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

cati ani aveti ca nu ati raspuns pt ca noi suntem mai tineri ? esti cumva un cuplu cu el de 39 de ani si ea o fata aly de 21 sau ceva de genul?

• Oras:Ramnicu Valcea
  • Oras:Ramnicu Valcea
Postat

din pacate nu sunt cuplu dar detin locatie dak v intereseaza vb

Postat

cati ani aveti ca nu ati raspuns pt ca noi suntem mai tineri ? esti cumva un cuplu cu el de 39 de ani si ea o fata aly de 21 sau ceva de genul?

da, exact asa...ea are 19

Postat

Gabrielpapi o relatare de la fata locului?Vad ca nu imi mai raspunzi.Esti suparat pe mine?cand imi prezinti si mie achizitia din poza?

Postat

Gabrielpapi o relatare de la fata locului?Vad ca nu imi mai raspunzi.Esti suparat pe mine?cand imi prezinti si mie achizitia din poza?

Chiar imi doresc, pur si simplu nu stiu cum sa dau de tine si mai ales niciodata nu ai vrut sa iei legatura cu mine...de dat sti cum sa dai de mine, cel mai la indemana e prin Lory

Postat

Maine am chef de nebunii cu a mea iubita.....ni se alatura o fata sau un cuplu pentru ceva frumos in care sa ne simtim bine toti ?

Precizez ca suntem curati si discreti, deci cerem asemenea. Avem ceva experienta si nu avem locatie, daca aveti si locatie ar fi super,,,,daca nu, ne descurcam noi cumva.

Salut,

Eu sunt momentan plecat din tara. Daca te intereseaza ceva pe viitor da-mi un mail: [email protected] si discutam mai pe larg

Multumesc

• Oras:Valcea
  • Oras:Valcea
Postat

Gabrielpapi o relatare de la fata locului?Vad ca nu imi mai raspunzi.Esti suparat pe mine?cand imi prezinti si mie achizitia din poza?[/quote

BA,VOI SUNTETI RETARDATI MINTAL?AIA DIN POZA ARE 15 ANI,LA FEL K SI ANTURAJUL EI!!!VA TIMPIT PIZDA?SEX-VL,DE LA TINE AVEAM PRETENTII...IAR DE GABI,AM EU GRIJA:NU MAI AI CE FUTE PRIN VL? AI INCEPUT SA TRAGI DE COPII?!FUTU-TE-N GURA CU COMBINATIILE TALE!!

Postat

15 ani?pare destul de "dezvoltata" pt 15 ani 😂😂😂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...