Sari la conținut

Doresc un tip dotat pt noua mea pizda !

Postări Recomandate

Postat

..hai ca o dai in diverse..nu caut sa gasesc leacul pt cancer. Doar un tip curat, discret si cu pula buna, sa futa ..daca vrea si poate.( atentie!! Nu putulici sa le apuci cu penseta, nu rame, nu spaghete, nu 12 cm, nu suferinzi de ejaculare precoce , 1 minut si atat :)) ). Pizda e gratis. Deci nu am nevoie de sfaturile voastre de oameni ratati. Nu caut bdsm. O partita de sex in 3 nu se incadreaza la bdsm si nici faptul ca un barbat vrea ca alt barbat sa i futa partenera. E doar o fantezie si atat. Asa multe capete seci sunt pe aici ??? Incredibil!!

Esti un frustrat care doreste atentie.

Iti place sa o iei in cur si singurii care te baga in seama sunt muncitorii de la drumuri si cei de la gunoi.

Daca te vezi față în față cu unii de pe acest forum nu ai curaj să scoți 2 cuvinte băi puțulică.

Spor la deschis topice și la făcut laba.

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Voi sunteti ca mustele alea care se aduna la cacat :)))

Să zicem că prin absurd ei sunt muștele.... în acest caz tu ești CĂCATUL. Vezi tu, ești cam prost, marș în pizda mătii

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ok. Noi suntem mustele. Daca ne-am strâns la tine, tu ce esti??? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

cuckhold..cand facem threesome? Eu ma bag...

• Like 1
Postat

Esti un frustrat care doreste atentie.

Iti place sa o iei in cur si singurii care te baga in seama sunt muncitorii de la drumuri si cei de la gunoi.

Daca te vezi față în față cu unii de pe acest forum nu ai curaj să scoți 2 cuvinte băi puțulică.

Spor la deschis topice și la făcut laba.

...sa mori tu ..hai sa incepem cu tine , ce zici ? Arata le la stia de pe site ce poti, fii tu zmeu. Sa mori innecat in cacat daca nu ai curaj .
  • Minus 1
Postat

Ok. Noi suntem mustele. Daca ne-am strâns la tine, tu ce esti??? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

..prea prosti , prea ca la tara ! ..si aia de la tara se pisha pe voi. Prosti rau sunteti.
  • Minus 1
Postat

Să zicem că prin absurd ei sunt muștele.... în acest caz tu ești CĂCATUL. Vezi tu, ești cam prost, marș în pizda mătii

..pishamas pe fata ta de bosorog cacat la cur..daca tu confunzi o expresie si te crezi musca vai de mintea aia a ta retarda. Vreti sa mancati si cacat acum? Va dau si cacat sa mancati daca va credeti muste, nu i problema..gasiti la wc urile astea publice destul . Dati va n pula mea de prosti.
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Vezi ca te bagă și pe tine Vanatorul la topic acolosa :))

PS-ai găsit ceva? :)

Postat

Vezi ca te bagă și pe tine Vanatorul la topic acolosa :))

PS-ai găsit ceva? :)

..inca nu..si e greu aici. Multi prosti.
  • Minus 1
Postat

Da mesaj doar daca esti dotat si arati ok..zenzen1168@ yahoo.com . Vreau un tip cu pula buna sa futa si eu sa ling si sa curat pizda dupa ce termina.

Da mi o acasa si dupa ce o fut o trimit la tine cu pizda plina sa o lingi unde vrei tu)))) :blushing2 Dar fata ta e cu analizele la zi? Sa nu iau ceva....

• Minus 1
  • Oras:Larnaka
  • Oras:Larnaka
Postat

Da mesaj doar daca esti dotat si arati ok..zenzen1168@ yahoo.com . Vreau un tip cu pula buna sa futa si eu sa ling si sa curat pizda dupa ce termina.

Vezi că nu mai ai mult până la 400-500 Dacă vrei te ajut şi eu .

Postat

Vezi că nu mai ai mult până la 400-500 Dacă vrei te ajut şi eu .

..ma pish cu jet. Alt cont daca mai am chef. Nu traiesc pe forum ca altii. Merge treaba singura daia am mai intrat aici. Da e saracie multa aici, saracie cerebelica.
Postat

Da mi o acasa si dupa ce o fut o trimit la tine cu pizda plina sa o lingi unde vrei tu)))) :blushing2 Dar fata ta e cu analizele la zi? Sa nu iau ceva....

. Tu esti viteaz rau ma, am auzit de tine. Esti ala care isi apuca pula cu penseta.Te au gasit astia cu latul pus la gat si te au salvat in ultima clipa. Acasa iti dau o catea din fata blocului, o cheama Laica. O iei si o pui umeri craci,In cocioaba unde stai .
Postat

oare, cat mai rezista @cucoldboi pe forum? :slap2 :slap2

..ba e greu sa rezist , e viata grea pe forumul asta..nu mai mananc , nu mai dorm noaptea..ce sa mai , o sa ajung sa am boala lu Calache :))). E greu cand dai numai de cacati pe site ul asta..poate calc dracu intr unul si ma murdaresc:))). Un baiat valabil nu am intalnit aici. Am 3 pizde futacioase rau..da nu e pula neam , 10, 12 cm ..putulici..si urati..si saraci. Cum dracu sa mergeti la curve cand urla foamea in voi? Am vrut sa va dau pizde gratis , dar cu taranoii de pe site ul asta e clara treaba..ba si taranoi si urati si cu pula mica si saraci..ba cat ghinion sa aibe unii ?! :))))))
Postat

..ba e greu sa rezist , e viata grea pe forumul asta..nu mai mananc , nu mai dorm noaptea..ce sa mai , o sa ajung sa am boala lu Calache :))). E greu cand dai numai de cacati pe site ul asta..poate calc dracu intr unul si ma murdaresc:))). Un baiat valabil nu am intalnit aici. Am 3 pizde futacioase rau..da nu e pula neam , 10, 12 cm ..putulici..si urati..si saraci. Cum dracu sa mergeti la curve cand urla foamea in voi? Am vrut sa va dau pizde gratis , dar cu taranoii de pe site ul asta e clara treaba..ba si taranoi si urati si cu pula mica si saraci..ba cat ghinion sa aibe unii ?! :))))))

post-240608-0-16249900-1503443148_thumb.jpg

Vizitator
Postat

eu ma bag...

• Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...