Sari la conținut

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu am c lone retardo ,am conturi noi, din moment ce imi asum identitatea virtuala precedent si restul conturilor sunt nefunctionale fie prin ban, fie prin posting diasbled cand poti primi/da o scurta vreme doar pct de reputatie, insa face zero postari.

Nu imi doresc socializarea cu tine deci taci naibii ca m-ai exasperat prea mult si daca te-am deranjat aici tu ai facut-o infinit pe termen lung de cate ori ai avut ocazie.

Stai pe camp la tine acolo si nu mai cauta vorba! Ca nu te-am fluierat de potaie sa vii sa imi calaresti piciorul

Ok, ai adus lămuriri...chiar dacă cu floricele cum esti tu obisnuita. Acum explica-mi cum de iti mai sta gândul la mine, daca de pe celalalt cont al tau...ai spus că ma blochezi ca utilizator? Care este de fapt contactul real dintre noi doua?...Ia spune-ți partea si apoi taci, până te bag eu in seama data viitoare, nu este necesar sa mai spui de numele meu pana atunci!
  • Like 7
  • Minus 4
Postat

Doamne ce sila imi e...

ce paduche, ce plojnita, ce gandac nenorocit de care nu poti scapa. paduche si nenorocita

lepra odioasa :(:(:(

mai degraba scpai de malarie decat de delusionale astea 2 plictisite

:(:(:(

• Like 1
Postat

da-mipacetrartura ca ti-am zis de zeci sute de ori in cativa ani ca ma hartuiesti!!!

pe ce topic erai insistenta adica o mie sau toate ti-am zis sa ma lasi in pace p[aduche

:(:(:(

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2

N-are rozeta rabdarea Tantricei!  :laugh2

Oricare apare pe forum si scrie mai mult ii da starea de sila (invidie)!  :laugh2

da-mipacetrartura ca ti-am zis de zeci sute de ori in cativa ani ca ma hartuiesti!!!

pe ce topic erai insistenta adica o mie sau toate ti-am zis sa ma lasi in pace p[aduche

:(:( :(

Iesi ca te-ai depasit la injurii! Cine te hartuieste, demento?!  :laugh2

Nu mai stii cum arata pula decat din pozele care ti-a pus Pisicuts! Distrusa naibii cu impresii!  :laugh2

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI
Postat

sufar ca suntem luati de prosti de cele care pun poze false pe publi24 si scriu 100 la 100 reale..

noroc cu tine,daca nu erai tu nu stiu ce se faceau curvarii ..

cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia

catia ani ai? de crezi ca fetele, femeile alea sunt singure pe lume,au iesit din spori , traiesc  pe o insula pustie, ca sa-si puna poze reale cu fata ?

• Like 6
  • Minus 11
Postat

Daca tu ai impresia ca stau la cearta cu doua distruse care sunt si foarte handicapate si troli gresesti persoana.

Eu nu am un vid in viata ca sa stau sa trolez ca voi sau sa vad o competitie in a posta. Eu in general nu ma simt in competitie cu alte femei nici inafra netul ca-s atfel.Nu seman cu nicio femeie.

Primul si sngurul com a fost sa va arat nivelul si sa va indrum sa pierdeti tim numai intre voi ca toata lumea stie ca fug de tantric ca de Satana

Sa va explic ca va meriti...ambele la fel de ratate si bolnave psihic una ca a supt prea multi ani caras pe bani drept urmare nu mai are placerea si e lenesa sa ccepte intalniri multumindu-se cu strictul necesar ca e prea satuula de aproape 2 decxade de supt de-a cu sila,in timp ce imita si minte contrariul cum ca e hipersexuala si muza. Si alta care fute odata la 3 ani, baba din familie destramatra, nu tine un job, plange ca uraste sa se prostitueze da anunt pana aduna bani de sticle si o ia de la capat cu cmportamentul psihotic si violent.

Tantric este tulburata schizotipal, tu suferi de bordeline. TYantric se da submisacand de fapt prin actiuni incearca sa domine pe toti, tu exprimi ca domini pe toti dar esti autodistructiva si masochista. Nici decum o domina ca tu nu te domini nici macar pe tine insati. Nu ai cum sa stapanesti daca nu este prpria-ti stapana ci sclava unei farame de atentie.

Cat despre pisicuts l-am aminintit ca aveti toti trei aceeasi expresie a sexualitatii spre un avansat grad de libidosenie.Si toti trei va creati realitati paralele nefiind vreodata cu picioarele pe pamant ca va place mai mult sa traiti in amagire.

Acu ca am lamurit tot latrati singure ca dracu va baga in seama pe voi 2

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Daca tu ai impresia ca stau la cearta cu doua distruse care sunt si foarte handicapate si troli gresesti persoana.

Eu nu am un vid in viata ca sa stau sa trolez ca voi sau sa vad o competitie in a posta. Eu in general nu ma simt in competitie cu alte femei nici inafra netul ca-s atfel.Nu seman cu nicio femeie.

Primul si sngurul com a fost sa va arat nivelul si sa va indrum sa pierdeti tim numai intre voi ca toata lumea stie ca fug de tantric ca de Satana

Sa va explic ca va meriti...ambele la fel de ratate si bolnave psihic una ca a supt prea multi ani caras pe bani drept urmare nu mai are placerea si e lenesa sa ccepte intalniri multumindu-se cu strictul necesar ca e prea satuula de aproape 2 decxade de supt de-a cu sila,in timp ce imita si minte contrariul cum ca e hipersexuala si muza. Si alta care fute odata la 3 ani, baba din familie destramatra, nu tine un job, plange ca uraste sa se prostitueze da anunt pana aduna bani de sticle si o ia de la capat cu cmportamentul psihotic si violent.

Tantric este tulburata schizotipal, tu suferi de bordeline. TYantric se da submisacand de fapt prin actiuni incearca sa domine pe toti, tu exprimi ca domini pe toti dar esti autodistructiva si masochista. Nici decum o domina ca tu nu te domini nici macar pe tine insati. Nu ai cum sa stapanesti daca nu este prpria-ti stapana ci sclava unei farame de atentie.

Cat despre pisicuts l-am aminintit ca aveti toti trei aceeasi expresie a sexualitatii spre un avansat grad de libidosenie.Si toti trei va creati realitati paralele nefiind vreodata cu picioarele pe pamant ca va place mai mult sa traiti in amagire.

Ti-ai despicat descrierea propriei persoane în două...iar pisicut probabil ca poate reprezenta yang-ul tau. Dar cum ramane totusi cu teoria ta că nu semeni cu nici o femeie?... Hm.
Vizitator
Reputație: 0
Postat

cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia

catia ani ai? de crezi ca fetele, femeile alea sunt singure pe lume,au iesit din spori , traiesc  pe o insula pustie, ca sa-si puna poze reale cu fata ?

nu cu fatza...cu corpul lor..nu poze luate de pe alte situri cu fete care nu au nici o legatura cu realitatea...

• Minus 1
Postat

De unde stii tu cum e sa ai borderline? Ti s-a m-ai spus banuiesc, dar uiti sa-ti iei tratamentul.

Tantrica nu e bolnava, e aiurita, nimic mai mult.

In ce ma priveste, te asigur ca sunt mult mai puternica psihic decat poti tu visa.

Acum hai jet ca ne plictisesti!

Ti-ai despicat descrierea propriei persoane în două...iar pisicut probabil ca poate reprezenta yang-ul tau. Dar cum ramane totusi cu teoria ta că nu semeni cu nici o femeie?... Hm.

Cum sa semene? Orice femeie normala la cap nu si-ar pune poze de ispita in tricou jegos si bluze de la bunica...

Nu ar crede cu tarie ca a agatat un baiat de bani gata ca Diamond, un admin de site sau Day care are cap pe umeri.

Te doare mintea cine ne spune ca avem defecte.

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

nu cu fatza...cu corpul lor..nu poze luate de pe alte situri cu fete care nu au nici o legatura cu realitatea...

ceva noutati !?..... ca astea vechi s-au smecherit  in mai putin de-o luna  pe aici  :laugh2

• Like 17
  • Minus 12
  • Oras:till i die
  • Oras:till i die
Postat

credinta ta te va mantui..

mars la biserica credinciosule

nu mai face proiecte aici .

pune mana si fa proiecte pt excursi bisericesti crestinule

• Like 1
Vizitator
Postat

ce peste urat si tiganos  sta dupa fundul ei frumos si alb ,  sa nu o ia la fuga pe usa :laugh2

da...:))))))

• Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

ahh

....ce.am avut si ce.am pierdut..

Ce iti mai place shaorma cu de toate de la distror

• Like 4
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Ce iti mai place shaorma cu de toate de la distror

de unde stii?

• Minus 1
Postat

de unde stii?

Te miros ca iti permiti doar shaorma

• Like 4
  • Minus 1
Vizitator
Postat

poi daca sunt sarac?! ce vrei sa mangeare???

• Like 1
  • Minus 1

Vizitator
Postat

Nui bună shaorma.:)))

Creste dovleacu și se usucă vreju :)))

• Like 2
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...