kweln Reputație: 91 Postat August 19, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 19, 2017 Din lipsa de ocupatie,am zis sa dau la peste in lista mea la doamne pe care le stiam serioase si au 45+.Dupa ceva munca de lamurire,a picat la asternut o vecina sfiioasa de 48 ani.Am copilarit pe langa ea,o stiam serioasa,este serioasa .dar na...Eu toata copilaria am visat sa-i dau limbi ,si sa-i dau pe la spate ,si acum a "picat" de comun accord.Cu munca de lamurire minima,Cu explicatii sumare.Eu am s-o tin pentru mine cateva saptamani pana-i bag in cap ca aici poate face bani siguri si frumosi.Ma gandeam ca mai sunt si altii ca mine si facem aici o mica sera de vecine ) 9
florflor28 Reputație: 85 Postat August 20, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 20, 2017 o tii cam mult pentru tine 1
valens Reputație: -477 Postat August 20, 2017 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Postat August 20, 2017 nu am norocul asta..sa am asa vecine......dar asteptam sa dai si tu pe a ta so cunoastem....niste detalii ar fi bine venite pana una alta..
kritiquews Reputație: 167 Postat August 20, 2017 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat August 20, 2017 Eu sunt de parere ca sunt peste tot vecine dinastea, dar tre sa indeplinesti anumite conditii in capatanile lor, si e greu daca ai mai avut si 1-2 iesiri nedorite prin zona in care locuiesti, si le e greu sa creada ca va fii totul extrem de discret... 3 4
dantea Reputație: 350 Postat August 21, 2017 Oras:Pe aici si pe acolo Oras:Pe aici si pe acolo Postat August 21, 2017 Sa fie cu noroc. O asteptam pe doamna.
thomaso11 Reputație: 245 Postat August 21, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 21, 2017 Bravo Felicitări kweln
romario24 Reputație: 33 Postat August 21, 2017 Postat August 21, 2017 O așteptăm ! Și așa nu prea avem milf-uri
kweln Reputație: 91 Postat August 21, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat August 21, 2017 Eu sunt de parere ca sunt peste tot vecine dinastea, dar tre sa indeplinesti anumite conditii in capatanile lor, si e greu daca ai mai avut si 1-2 iesiri nedorite prin zona in care locuiesti, si le e greu sa creada ca va fii totul extrem de discret...Pai nu-ti imagina ca eu nu aveam idee ca am asa ceva in lista.Doar ca pana nu te fumezi un pic,nu ai curajul sa incerci Cred ca la varsta lor,au deja creierul aerisit ca sa-si dea seama in ce se baga.Mie-mi pare rau ca nu am pus in practica ideea asta de a intreba direct daca se poate ) 2
o2 lentila Reputație: -428 Postat August 21, 2017 Oras:around Oras:around Postat August 21, 2017 kwelnule , fa-i cunostinta cu mine, sintem apropiati de virsta si prezint incredere. 1 3
kweln Reputație: 91 Postat August 21, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat August 21, 2017 Stiu Obi !La tine nu se pune problema de incredere!Dar cum spuneam mai sus,mai asteptam!Am baut impreuna doar o cafea la ceas de noapte, si o limonada pe plaja !Mai lasa-mi 2-3 cafele ...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum