Sari la conținut

Din lista de facebook...

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

Din lipsa de ocupatie,am zis sa dau la peste in lista mea la doamne pe care le stiam serioase si au 45+.

Dupa ceva munca de lamurire,a picat la asternut o vecina sfiioasa de 48 ani.Am copilarit pe langa ea,o stiam serioasa,este serioasa .dar na...

Eu toata copilaria am visat sa-i dau limbi ,si sa-i dau pe la spate ,si acum a "picat" de comun accord.Cu munca de lamurire minima,Cu explicatii sumare.

Eu am s-o tin pentru mine cateva saptamani pana-i bag in cap ca aici poate face bani siguri si frumosi.

Ma gandeam ca mai sunt si altii ca mine si facem aici o mica sera de vecine :))

• Like 9
  • Oras:Intre văi
  • Oras:Intre văi
Postat

nu am norocul asta..sa am asa vecine......dar asteptam sa dai si tu  pe a ta so cunoastem....niste detalii ar fi bine venite pana una alta..

• Oras:Antioquia, Medellin
  • Oras:Antioquia, Medellin
Postat

Eu sunt de parere ca sunt peste tot vecine dinastea, dar tre sa indeplinesti anumite conditii in capatanile lor, si e greu daca ai mai avut si 1-2 iesiri nedorite prin zona in care locuiesti, si le e greu sa creada ca va fii totul extrem de discret...

• Like 3
  • Minus 4
  • Oras:Pe aici si pe acolo
  • Oras:Pe aici si pe acolo
Postat

Sa fie cu noroc. O asteptam pe doamna.

Postat

Eu sunt de parere ca sunt peste tot vecine dinastea, dar tre sa indeplinesti anumite conditii in capatanile lor, si e greu daca ai mai avut si 1-2 iesiri nedorite prin zona in care locuiesti, si le e greu sa creada ca va fii totul extrem de discret...

Pai nu-ti imagina ca eu nu aveam idee ca am asa ceva in lista.Doar ca pana nu te fumezi un pic,nu ai curajul sa incerci :)

Cred ca la varsta lor,au deja creierul aerisit  ca sa-si dea seama in ce se baga.

Mie-mi pare rau ca nu am pus in practica ideea asta de a intreba direct daca se poate :))

• Like 2

Postat

Stiu Obi !La tine nu se pune problema de incredere!

Dar cum spuneam mai sus,mai asteptam!

Am baut impreuna doar o cafea la ceas de noapte, si o limonada pe plaja !

Mai lasa-mi 2-3 cafele ...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...