Sari la conținut

Ce asteptari au barbatii dupa ce se casatoresc?

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Eu n-am fost insurat pana acum , deci ar trebui sa vorbeasca astia insurati, insa daca sunt aici, e clar ca asteptarile le-au fost inselate :laugh2

Când ești pregătit să iei taurul de coarne, atunci te poți căsători :))). Nu săriți iar pe mine, ma refer la responsabilitate.
Postat

Când ești pregătit să iei taurul de coarne, atunci te poți căsători :))). Nu săriți iar pe mine, ma refer la responsabilitate.

nu sarim nu sarim

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

asa bland vistantric.o fut pe ma ta

Si aici like unui prost...

• Oras:prin oras
Postat

Eu n-am fost insurat pana acum , deci ar trebui sa vorbeasca astia insurati, insa daca sunt aici, e clar ca asteptarile le-au fost inselate :laugh2

Ce legatura are?

Postat

La ce va asteptati dupa casatorie? La ce va asteptati sa se schimbe? La ce va asteptati sa ramana la fel?

Ce vrei sa afli de fapt?

Vizitator
Postat

Se zice că si iubirea trece, dar foamea ramane.

Se mai zice ca iubirea trece prin stomac :))))
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Se mai zice ca iubirea trece prin stomac :))))

Se zice ca prin stomac există materie cenusie...

Vizitator
Postat

Se zice ca prin stomac există materie cenusie...

Așa, să nu-mi pierd ideea :D,. Ideea este ca de fiecare dată îmi spun : " nu te lua în gură cu o femeie, că pierzi" dar eu nu, că batman batman.
Vizitator
Postat

Ideal ar fi sa nu se schimbe nimic. Din pacate se schimba, rutina, ori nevasta ori sotul se vad cu sacii in caruta si atunci apare nevoia de o schimbare.....si ajung aici pe forum😂😂😂😂

• Like 3
Postat

Ideal ar fi sa nu se schimbe nimic. Din pacate se schimba, rutina, ori nevasta ori sotul se vad cu sacii in caruta si atunci apare nevoia de o schimbare.....si ajung aici pe forum😂😂😂😂

Tu esti in concediu, concentrează-te acolo :)

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Tu esti in concediu, concentrează-te acolo :)

Din pacate nu ma lasa altii!!

Ms

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Așa, să nu-mi pierd ideea :D,. Ideea este ca de fiecare dată îmi spun : " nu te lua în gură cu o femeie, că pierzi" dar eu nu, că batman batman.

Depinde...eu de fiecare dată când pierd, câștig de fapt. E ca pokerul sau zarurile si biliardul...nu prea cunosc jocurile astea, si nu stiu sa descriu fenomenul!

Postat

Depinde...eu de fiecare dată când pierd, câștig de fapt. E ca pokerul sau zarurile si biliardul...nu prea cunosc jocurile astea, si nu stiu sa descriu fenomenul!

Nu am mai întâlnit atâta logica de la Gica Hagi

• Like 2
  • Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu am mai întâlnit atâta logica de la Gica Hagi

Asta nu-i logică, la originea acestei idei...e mostenire, apoi după mii de ani, niste sălbatici faceau sacrificii pentru să castige tot felul de chestii si atunci a inceput balciul.
Postat

Asta nu-i logică, la originea acestei idei...e mostenire, apoi după mii de ani, niste sălbatici faceau sacrificii pentru să castige tot felul de chestii si atunci a inceput balciul.

Stii tu ceva, dar amesteci lucrurile. Tu poti sa castigi experienta intr-o bătălie pierduta, daca se bazează pe niste argumente logice. Asta e moștenirea sutelor de generatii. Au inghetat de frig, au inventat hainele, aveau nevoie de procreere, au dezvoltat iubirea, exemplele pot continua. Sacrificiile pomenite de tine au doar importanta religioasa si nu au pic de logica

• Like 3
  • Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Stii tu ceva, dar amesteci lucrurile. Tu poti sa castigi experienta intr-o bătălie pierduta, daca se bazează pe niste argumente logice. Asta e moștenirea sutelor de generatii. Au inghetat de frig, au inventat hainele, aveau nevoie de procreere, au dezvoltat iubirea, exemplele pot continua. Sacrificiile pomenite de tine au doar importanta religioasa si nu au pic de logica

Nu este vorba de nici o religie in chestiunea aia de doi bani pe care prostul o înghite încă din frageda pruncie si asa ramane până moare, prost.

Nu este vorba de nici o dezvoltare a iubirii pe care au facut-o ei... Câtă aroganță! Vorbim romaneste aici?

Cum naiba sa dezvolti iubirea...ca pe un pui de curca plouat, asa-i? Cine vă spune povestile astea...si mai grav e, că vă credeti si unul pe altul, mentinand prostia la loc de onoare!?!

Am facut un rezumat in textul anterior la ceea ce aveam in minte...si e foarte clar ce aveam de zis, însă informatia e posibil sa fie amestecată in mintea ta! Eu doar am profitat de hagi să arunc momeala... Vorbind metaforic, nu-l amestec pe hagi, ca nu-i cunosc experientele vieții!

Postat

Nu este vorba de nici o religie in chestiunea aia de doi bani pe care prostul o înghite încă din frageda pruncie si asa ramane până moare, prost.

Nu este vorba de nici o dezvoltare a iubirii pe care au facut-o ei... Câtă aroganță! Vorbim romaneste aici?

Cum naiba sa dezvolti iubirea...ca pe un pui de curca plouat, asa-i? Cine vă spune povestile astea...si mai grav e, că vă credeti si unul pe altul, mentinand prostia la loc de onoare!?!

Am facut un rezumat in textul anterior la ceea ce aveam in minte...si e foarte clar ce aveam de zis, însă informatia e posibil sa fie amestecată in mintea ta! Eu doar am profitat de hagi să arunc momeala... Vorbind metaforic, nu-l amestec pe hagi, ca nu-i cunosc experientele vieții!

O sa recitesc afirmația ta după ce voi fuma ceva, tre sa am creierii terci ca sa inteleg ce ai scris tu aici.Nu ai nicio coerenta in ceea ce spui. Ai început sa spui ca tu cand pierzi de fapt castigi, ai trecut apoi la sacrificiile barbare, tu stii ce ai citit de ai scos-o pe aia cu castigurile si acum crezi ca tu l-ai pomenit pe Hagi, când de fapt a fost replica mea .

• Like 3
  • Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

O sa recitesc afirmația ta după ce voi fuma ceva, tre sa am creierii terci ca sa inteleg ce ai scris tu aici.Nu ai nicio coerenta in ceea ce spui. Ai început sa spui ca tu cand pierzi de fapt castigi, ai trecut apoi la sacrificiile barbare, tu stii ce ai citit de ai scos-o pe aia cu castigurile si acum crezi ca tu l-ai pomenit pe Hagi, când de fapt a fost replica mea .

Gandul si vorba imi merg împreună, in acelasi timp...nu separat!

Ai spus de o anume pierdere in fața unei femei, "incepatorule"... Am vrut să ajut ducând logica acestei idei mai departe si...în plus, să aflu ce ai pierdut de fapt, că ai preferat să expui cam vag afirmația ta. Punct. O noapte plăcută să ai...

• Oras:Romania
Postat

De ce s-a dus sotul ei la curve :lol:

Draguta idee, dar nu e cazul. :)

Vizitator
Postat

Salut, sunt femeie si da, sunt casatorita :)

pe viitor...te vezi amanta?

No offense..

• Minus 2

Postat

pe viitor...te vezi amanta?

No offense..

no way. si nu-s pocaita  sau alte religii de genul. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...