Sari la conținut

Motane, esti un gunoi!

Postări Recomandate

Postat

La a treia e banarea? Aplica regulamentul si arata ca nu esti lacheul proxenetilor si grobienilor de pe forum, dupa cum spunea Utilizator Copu sau Miskin.

Sigur la a treia imi bag pula in tine.Iar acum sa fii consecvent si tu si sa ti respecti numele impusca te in cap vaneaza te singur

• Oras:Romania
Postat

Există curve care se fut în draci de plăcere și apoi strigă VIOL. 
 Exact asta faci tu acum,pentru că nu te obligă nimeni să intri pe topicul meu care are ca specific spovediri,exorcizări și alte ritualuri. 
 Sunte-ți extrem de indignați,dar ați umplut topicul cu aproape 400 de pagini în mai puțin de 1 an.Atât de indignați că sute de membrii ați postat acolo,fiind și topicul cu cele mai mute vizualizări. 
 Dacă sunte-ți așa indignați de ce nu beneficiați de contul SP,mai ales că cei 72 lei sunt mărunțiș pentru voi milionarii.Contul SP a fost creat special pentru voi și oferă toate facilitățile.Va faceți clubul vostru și deschideți topice de genul "Clubul milionarilor,Clubul intelectualilor,Clubul Lorzilor....."pe care îl moderați cum vrea pulicica voastră,ne interziceți accesul,ștergeți postările care nu va plac,ne banati pe noi mitocănii,etc. 
 Cocoșel,dacă vrei să faci parte dintrun club select,plătești. 

Mos Izmana, iarasi te-a cuprins delirul! :slap2

Ce sechele si frustrari te tot determina sa vorbesti despre bani? Si de ce te simti obligat in permanenta sa 'dovedesti' ca ai fi ceva sau ca ai avea ceva?

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Mos Izmana, iarasi te-a cuprins delirul! :slap2

Ce sechele si frustrari te tot determina sa vorbesti despre bani? Si de ce te simti obligat in permanenta sa 'dovedesti' ca ai fi ceva sau ca ai avea ceva?

Tu mai traiesti??????

Postat

Tu tot prostul satului ai ramas. Zici ca esti pe Duracell, mai ia si tu o pauza, ca o sa crape ceva in tine.

M ai atins la corazon.Tu de cati ai fost ales cel mai prost te compari tu cu mine?Ahahahahahahaha.pai tu esti de 100 de ori mai scarbos si mai prost decat mine,stai linistit stiu ca nu te vezi asa dar nu stiu daca ai aflat:NU CONTEAZA CUM TE VEZI TU.Conteaza cum te vedem noi iar noi te vedem un jeg ordinar Un amestecator de cacat care se leaga de toata lumea .Din cauza celor ca tine ca mai sunteti aici cativa ati provocat scarba la useri vechi cu staif si minte de 1000 de ori cat a ta.Asa ca nu te plange tu la Pisicuts ca esti atat de penibil ca jaycee ala .

Cand voi sunteti niste ordinari e de bon ton frate dar cand noi  e grav .Dute ba jegosule(cum am zis ca te vad aici multi)si impuscate vaneaza te singur

Postat

Ai de mine m ai atins la corazon.Tu de cati ai fost ales cel mai prost te compari tu cu mine?Ahahahahahahaha.pai tu esti de 100 de ori mai scarbos si mai prost decat mine,stai linistit stiu ca nu te vezi asa dar nu stiu daca ai aflat:NU CONTEAZA CUM TE VEZI TU.Conteaza cum te vedem noi iar noi te vedem un jeg ordinar Un amestecator de cacat care se leaga de toata lumea .Din cauza celor ca tine ca mai sunteti aici cativa ati provocat scarba la useri vechi cu staif si minte de 1000 de ori cat a ta.Asa ca nu te plange tu la Pisicuts ca esti atat de penibil ca jaycee ala .

Cand voi sunteti niste ordinari e de bon ton frate dar cand noi  e grav .Dute ba jegosule(cum am zis ca te vad aici multi)si impuscate

Eu as zice ca te-am cam atins la corazon de te-am facut sa-mi scrii atat de mult si cu atata pasiune. :)

Nu plange ca o fetita, ca niciun om decent si cu bun simt nu le duce dorul joistilor proxeneti, hartuitorilor, promotorilor de japite penale sau distribuitorilor de poze cu copii.Nu mai spun ca multi dintre ei sunt in continuare prezenti, sub alte identitati. Iar tu si ceilalti 4-5 natarai grobieni care monopolizati forumul nu sunteti reprezentantii nimanui.

K, Duracell? Uite si o dedicatie pentru tine:

https://youtu.be/LbwjQSBH0sE

• Minus 2
Postat

Eu as zice ca te-am cam atins la corazon de te-am facut sa-mi scrii atat de mult si cu atata pasiune. :)

Nu plange ca o fetita, ca niciun om decent si cu bun simt nu le duce dorul joistilor proxeneti, hartuitorilor, promotorilor de japite penale sau distribuitorilor de poze cu copii.Nu mai spun ca multi dintre ei sunt in continuare prezenti, sub alte identitati. Iar tu si ceilalti 4-5 natarai grobieni care monopolizati forumul nu sunteti reprezentantii nimanui.

Io zic ca ma doare..........................fix in pula de tine.Cu tine sau fara tine forumul asta merge mai departe.

Si pana la urma acesta e scopul. ;)

• Oras:Ucea
Postat

https://youtu.be/LbwjQSBH0sE

Grăit-a noua generație de cretini funcționali.

Bă, da' imbecil ești!

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Bă, da' imbecil ești!

Nu e functional.Doar cretin :)))))))))

Postat

Bă, da' imbecil ești!

Oi fi, dar cand ma uit la tine devin extrem de optimist, pacaliciule PS1 si PS2.

Postat

Oi fi, dar cand ma uit la tine devin extrem de optimist, pacaliciule PS1 si PS2.

Pfoaaa..!!! Aicea m-ai insultat?

Postat

Adică nu e funcțional? Da' ce-are?

Ii lipseste o doaga.in rest merge perfect

pe diagonal  :))))))))))

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

De mine.justlove. chescose sa :laugh2 ???se poate??????/?tocmai pe topicul unde scrie ca e dezgustator cand iam scris la una care se  mangaia cu varasa pe tate la 13 ani  si o mangaia si unchiu pervers la pizda ca am fost de porc?????????

Pai esti porc! Nu-ti dai seama? Cine zice de tatăl meu, de copilul meu si de mama mea...?Străbunica mea mai lipseste!

• Like 8
  • Minus 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

La a treia e banarea? Aplica regulamentul si arata ca nu esti lacheul proxenetilor si grobienilor de pe forum, dupa cum spunea Utilizator Copu sau Miskin.

Trebuia sa-i pună in semnătura lui dmx advertismentul...era mai de efect! ☺
Postat

Pai esti porc! Nu-ti dai seama? Cine zice de tatăl meu, de copilul meu si de mama mea...?Străbunica mea mai lipseste!

Tu ai zis de vara ta fa tampito.Eu am intrebat exista si celebrul unchi care te pipaia ?Oricum e suficient ca recunosti practicile spurcate din familia ta cu verisoara ta .Te miri ca ai ajuns asa?Da aud ca ai mai scris pe undeva si de unchiul tau pana la urma nici acolo nu am gresit. Am vrut sa rad dar din pacat nu e de ras
  • Like 17
  • Minus 17
  • Oras:Somewhere
Postat

Noroc că se vede cu okiu liber că savurezi câcat.

O întrebare tehnică: p-ale "interlocutorului" le-ai raportat? Sunt cel puțin la fel de grave ca ale mele.

Vrei sa spui cam ca pe topicul asta, de ieri?

http://nimfomane.com/forum/topic/78957-spovedania-unei-prostituate/page-363

Numai eu am asistat la zeci de situatii in care ai atacat si jignit neprovocat o multime de useri.

Tu suferi de afectiuni psihice severe, aici nu exista dubii, dar vina nu e neaparat a ta, ci a celor care te tolereaza.

Desi probabil pisicuts o sa continue sa-l protejeze pe machucambo - motivele pentru care o face sunt relativ usor de dedus, eu o sa-l stresez si o sa raportez fiecare postare aiurea pe care o s-o intalnesc.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Tu ai zis de vara ta fa tampito.Eu am intrebat exista si celebrul unchi care te pipaia ?Oricum e suficient ca recunosti practicile spurcate din familia ta cu verisoara ta .Te miri ca ai ajuns asa?Da aud ca ai mai scris pe undeva si de unchiul tau pana la urma nici acolo nu am gresit. Am vrut sa rad dar din pacat nu e de ras

Nu mă pipaia nici un unchi dobitocule...ce te crezi mare si tare acusi ca-ti zisai o veche fantezie de-a verisoarei mele. Pe urmă mi-am luat si eu revansa si ghici ce...m-am mai pipait cu o verisoara in urma cu ceva ani si apoi, anul trecut m-am trezit cu ea in Bucuresti peste mine si...

....nu iti mai spun nimic, ca uite asa sunt eu rea!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Când aud povesti d-astea...imi amintesc de un amic,ne povestea ca,era pe la 12-13 ani,avea o mătușă cam dilie,de-i gâdila la cocoshel pe el și pe fratisu când se duceau în vacanță. :)))

Postat

Superb topic.

Cateva observatii pertinente :

1.Iar cu astfel de topice?

2.Am spicuit doar, insa pe cand apare unul dintre ceacanai/boschetari/izmanari, scriind retoric, duplicitar si manjindu-se cu fecale, ''O tempora, o mores''?

3.Maimuta curentata, posibil clona unui user de sex feminin, altfel nu se explica injuraturile astea brutale, dar evident nenaturale, o sa aiba trei destine : va fi banat la sfarsitul perioadei SP sau, posibil, va trage vreo 2-3 limbi in cur sarmalagiului, care il va tine drept scuipat, pentru disputele cu userii neagreeati.Ori, cel mai probabil, fiind un om mic cu minte mica, dar frustrari masive, pacaliciul va mai plati un cont SP.

3,14.Machucambo atat poate, bietu'.Avusesem impresia, efemera, ca el injura dintr-un neinteles simt al datoriei si din suferinta.Dar, nebunu' de Laurelian, in esenta, este prost.

4.Picon, still mocofanu' libidinos si slinos.

5.Barca face tripla anul asta.

7.Am proxy de Luxembourg, dar sunt acasa, la Vaslui.

7,3.RozKendra, ai de  :exclamation: :exclamation:  :exclamation:  :exclamation:  mea.

9.Mue Steaua.

10, 0.Ma pis pe ceacanai/boschetari/izmanari/sarmale/etc/etcetera/and so on.

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

PS. Zâi mai prost de dmx si de străbunica mea, că vreau să se-nplineasca o prorocire, iar ea mă ajută sigur! Tre' sa zici ceva care să mă supăre măcar un pic sau sa crezi tu că ma supără, nu contează...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ma scuzati...dar n-am inteles la punctul cinci! Eu am o slăbiciune pentru bărci...

Postat

3.Maimuta curentata, posibil clona unui user de sex feminin,

Am si eu aceeasi suspiciune. Claudia Sexy, fosta la top, era una din febletile motanului.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...