Sari la conținut

Motane, esti un gunoi!

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Ce i-ai întins lui Rozie acum pe tava? Vezi cand vorbeste gura fără om...

Rozie? Deci ti-e si simpatica pentru ca te-a jignit in felurite moduri.

Asta arata ca iti meriti soarta.

• Like 12
  • Minus 9
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

E clar ca esti desteapta peste medie, ca doar ai bagat diacritice. Sa moara Lufthansa, da' desteapta mai esti, tanti!

Eu zic de sensuri, tu zici de caciulite.... Animalule, mai treci printre oameni, nu mai umbla prin natură brambura ca se rusineaza doamna aia de tine! Mai înveți si tu sa treci la semafor...cum fac cateii in bucuresti. Dar stai...ca tu aveai un cont inainte, in care aveai afisate elementele unui animal!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Rozie? Deci ti-e si simpatica pentru ca te-a jignit in felurite moduri.Asta arata ca iti meriti soarta.

Pentru ca sunteți amândoi la fel de prosti...cu siguranță! Si nu o sa va spun unde v-ati dat de gol...

Postat

Eu zic de sensuri, tu zici de caciulite.... Animalule, mai treci printre oameni, nu mai umbla prin natură brambura ca se rusineaza doamna aia de tine! Mai înveți si tu sa treci la semafor...cum fac cateii in bucuresti. Dar stai...ca tu aveai un cont inainte, in care aveai afisate elementele unui animal!

Cam urat vorbesti, tanti.

Te referi la avatarul ala cu pisica?  :slap2

• Like 12
  • Minus 9
Postat

Pentru ca sunteți amândoi la fel de prosti...cu siguranță! Si nu o sa va spun unde v-ati dat de gol...

Rozeta e nebuna, dar cu siguranta nu e proasta deloc. Pe de alta parte, pentru tine n-as baga mana-n foc.
  • Like 12
  • Minus 9
  • Oras:Ucea
Postat

Superb topic.

Cateva observatii pertinente :

1.Iar cu astfel de topice?

2.Am spicuit doar, insa pe cand apare unul dintre ceacanai/boschetari/izmanari, scriind retoric, duplicitar si manjindu-se cu fecale, ''O tempora, o mores''?

3.Maimuta curentata, posibil clona unui user de sex feminin, altfel nu se explica injuraturile astea brutale, dar evident nenaturale, o sa aiba trei destine : va fi banat la sfarsitul perioadei SP sau, posibil, va trage vreo 2-3 limbi in cur sarmalagiului, care il va tine drept scuipat, pentru disputele cu userii neagreeati.Ori, cel mai probabil, fiind un om mic cu minte mica, dar frustrari masive, pacaliciul va mai plati un cont SP.

3,14.Machucambo atat poate, bietu'.Avusesem impresia, efemera, ca el injura dintr-un neinteles simt al datoriei si din suferinta.Dar, nebunu' de Laurelian, in esenta, este prost.

4.Picon, still mocofanu' libidinos si slinos.

5.Barca face tripla anul asta.

7.Am proxy de Luxembourg, dar sunt acasa, la Vaslui.

7,3.RozKendra, ai de :exclamation: :exclamation: :exclamation: :exclamation: mea.

9.Mue Steaua.

10, 0.Ma pis pe ceacanai/boschetari/izmanari/sarmale/etc/etcetera/and so on.

E posibil să nu realizezi că, fără dobitoci d-ăștia ca tine, forumul s-ar duce pulii de suflet. Mișkin+gașca de trepanați=love=money.

Deci, produci bani și-n culcare și-n sculare, și direct și în reluare, indiferent dacă Bancoc, sau dacă te caci în fundu' curții, în cocina în care ai copilărit.

Scuze, continuă, p-acolo, pă la Lucsembur.

A trebuit să editez, nu m-am putut abține.

• Like 4
  • Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cine cu cine se ceartă aici de fapt?

• Like 7
  • Minus 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

E posibil să nu realizezi că, fără dobitoci d-ăștia ca tine, forumul s-ar duce pulii de suflet. Mișkin+gașca de trepanați=love=money.

Deci, produci bani și-n culcare și-n sculare, și direct și în reluare, indiferent dacă Bancoc, sau dacă te caci în fundu' curții, în cocina în care ai copilărit.

Scuze, continuă, p-acolo, pă la Lucsembur.

A trebuit să editez, nu m-am putut abține.

Chiar,măcar și-o fi băgat veceu în casă?

La Vaslui,acolosa :)))

La ce leafă are....:))))

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Vrei sa spui cam ca pe topicul asta, de ieri?

http://nimfomane.com/forum/topic/78957-spovedania-unei-prostituate/page-363

Numai eu am asistat la zeci de situatii in care ai atacat si jignit neprovocat o multime de useri.

Tu suferi de afectiuni psihice severe, aici nu exista dubii, dar vina nu e neaparat a ta, ci a celor care te tolereaza.

Desi probabil pisicuts o sa continue sa-l protejeze pe machucambo - motivele pentru care o face sunt relativ usor de dedus, eu o sa-l stresez si o sa raportez fiecare postare aiurea pe care o s-o intalnesc.

Tot un cretin funcțional te numești și tu. Nu există nici o provocare acolo, așa-i?

Savurează-ți căcatul în continuare, poftă bună.

Vizitator beraru
Postat

Apropo, Beraru nu a fost banat.

Ba a fost...

Inainte de toate: hai noroc, tuturor de p-aici! Mi-a fost oleaca dor de voi, tre' sa recunosc :).

Vistantric, te-am sunat, da' n-ai catadicsit sa raspunzi. Am zis sa-ti aud si eu vocea, sa mai stam la o barfa si sa ma pui la curent cu ce se mai intampla p-aici. Am incredere in tine, ca stateai aici 24 din 24 si 7 din 7 "pe vremea mea" :).  In legatura cu banarea mea pentru limbaj si atitudine licentioase ...n-ai nicio treaba; n-am primit nici macar warn la vremea respectiva (si pe buna dreptate). 

PS: multa muie departamentelor de marketing care au decis ca la 0,33 merge bine vara asta

• Like 4
Vizitator
Postat

Inainte de toate: hai noroc, tuturor de p-aici! Mi-a fost oleaca dor de voi, tre' sa recunosc :).

Vistantric, te-am sunat, da' n-ai catadicsit sa raspunzi. Am zis sa-ti aud si eu vocea, sa mai stam la o barfa si sa ma pui la curent cu ce se mai intampla p-aici. Am incredere in tine, ca stateai aici 24 din 24 si 7 din 7 "pe vremea mea" :).  In legatura cu banarea mea pentru limbaj si atitudine licentioase ...n-ai nicio treaba; n-am primit nici macar warn la vremea respectiva (si pe buna dreptate). 

PS: multa muie departamentelor de marketing care au decis ca la 0,33 merge bine vara asta

Sa traiesti,nene! :)

la 0,33,nici n-apuci sa bei :)))

• Minus 3
Vizitator beraru
Postat

Sa traiesti,nene! :)

la 0,33,nici n-apuci sa bei :)))

Evident! A ajuns precum cocaina si berea asta. La 0.33 o trag pe nas, sa moara Cipilan. 

• Like 2
Postat

N-are treaba cu multe lucruri care tin de realitate. :)

Bine ai revenit!

• Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Vistantric, te-am sunat, da' n-ai catadicsit sa raspunzi. Am zis sa-ti aud si eu vocea, sa mai stam la o barfa si sa ma pui la curent cu ce se mai intampla p-aici. Am incredere in tine, ca stateai aici 24 din 24 si 7 din 7 "pe vremea mea" :). In legatura cu banarea mea pentru limbaj si atitudine licentioase ...n-ai nicio treaba; n-am primit nici macar warn la vremea respectiva (si pe buna dreptate).

Pai, inseamna ca nu esti tu acum sau erați mai mulți beraru(clone) atunci...ce sa-ti zic. Nimic, domne nimic...Nimic, clar...nu stiu care cum ma suna pe telefon! Decat daca am eu vreun 'feeling' sau nu va încurcați si pe-acolo cu "clone" si nesinceritati, aflu cu siguranță ca si aici pe forum tot ce vreau...si se pare ca cu tine nu a fost sa fie.
  • Like 7
  • Minus 4
Vizitator beraru
Postat

Bine ai revenit!

Am filtru, nu e asta o problema. Bine te-am regasit... sper :D!

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bine ai revenit!

Nu tre' sa am treaba! Tu crezi tot ce-ti spui?
Vizitator beraru
Postat

Pai, inseamna ca nu esti tu acum sau erați mai mulți beraru(clone) atunci...ce sa-ti zic. Nimic, domne nimic...Nimic, clar...nu stiu care cum ma suna pe telefon! Decat daca am eu vreun 'feeling' sau nu va încurcați si pe-acolo cu "clone" si nesinceritati, aflu cu siguranță ca si aici pe forum tot ce vreau...si se pare ca cu tine nu a fost sa fie.

Neah, ai trait cu o falsa impresie atata timp!? Tu si preotii, bata-i norocu' :)! Ai incredere in mine; rareori mananc cacat: n-am avut clone. Bine, e o "semi-minciuna", pentru ca "beraru" e in fapt o clona a unui alt nick, cu 3-4 postari anterioare.

Pastreaza-ti "feelingul" ca dau eu de tine in ciuda lui, nu-mi fac griji. 

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...