Vizitator Reputație: 0 Postat August 23, 2017 Postat August 23, 2017 Eu nu am nevoie de chibrituri. https://zippy.gfycat.com/SecondhandIdenticalDeermouse.gif http://i.imgur.com/K6eGBNS.gif Pai nici io,da' asa repede? 1 3
machucambo Reputație: -974 Postat August 23, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat August 23, 2017 Cum ai spus? Vrei si-un strapon de data asta?You got it, little bitch! Now bend over and take it like you own the world! Oaloo, cât dă amuzant ejti... Să mă cac pe tine dă râs, nu alta. 2 3
nu mai spune Reputație: -586 Postat August 23, 2017 Oras:EU Oras:EU Postat August 23, 2017 Lasa vrajeala ieftina.Daca tu asa glumesti ca te freci in familie si eu pot glumi ca te fute ta tu Hai, ba mucea, ce te-ai enervat asa? Ca doar i-am zis de bine in engleza golanului machu.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 23, 2017 Pai nici io,da' asa repede? Asa repede ce? Te-ai molipsit de la Tantrica de vorbesti codat? Peseu: Foc scoti numai pe mana?
machucambo Reputație: -974 Postat August 23, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat August 23, 2017 Hai, ba mucea, ce te-ai enervat asa? Ca doar i-am zis de bine in engleza golanului machu. Engleza de bucătărie. "Bent over", cretinule!
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 23, 2017 Postat August 23, 2017 Hai, ba mucea, ce te-ai enervat asa? Ca doar i-am zis de bine in engleza golanului machu. Nus nervos.Mananc un sandwich ce l am cumparat din benzinarie
nu mai spune Reputație: -586 Postat August 23, 2017 Oras:EU Oras:EU Postat August 23, 2017 Oaloo, cât dă amuzant ejti... Să mă cac pe tine dă râs, nu alta. Engleza de bucătărie. "Bent over", cretinule! For a scat session, I highly recommend you @the deceiver. He's got some praising reviews.Now open your mouth, little bitch!
machucambo Reputație: -974 Postat August 23, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat August 23, 2017 For a scat session, I highly recommend you @nu mai spune. He's got some praising reviews.Now I open my mouth, lika a little bitch! Și mai corect 2 3
Vizitator Reputație: 0 Postat August 23, 2017 Postat August 23, 2017 For a scat session, I highly recommend you @the deceiver. He's got some praising reviews.Now open your mouth, little bitch! http://i.imgur.com/dj2dc3X.gif
nu mai spune Reputație: -586 Postat August 23, 2017 Oras:EU Oras:EU Postat August 23, 2017 Nus nervos.Mananc un sandwich ce l am cumparat din benzinarie Ai gusturi rafinate, pulica! Vezi daca ti-ai cheltuit alocatia pe cont SP? 1 3
Vizitator Reputație: 0 Postat August 23, 2017 Postat August 23, 2017 Asa repede ce? Te-ai molipsit de la Tantrica de vorbesti codat? Peseu: Foc scoti numai pe mana? ziceam ca pot sa dau si repede foc,dar....e mai amuzant,cate in bat,cate in bat ))
nu mai spune Reputație: -586 Postat August 23, 2017 Oras:EU Oras:EU Postat August 23, 2017 Și mai corect Modificarea postarilor, ultimul refugiu!
machucambo Reputație: -974 Postat August 23, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat August 23, 2017 Modificarea postarilor, ultimul refugiu!Greșit. Ultimul refugiu este să copiezi, în 9 din 10 cazuri, replicile celorlați useri. Ca un pizdoi flaușat, care ești. 2 3
nu mai spune Reputație: -586 Postat August 23, 2017 Oras:EU Oras:EU Postat August 23, 2017 Greșit. Ultimul refugiu este să copiezi, în 9 din 10 cazuri, replicile celorlați useri. Ca un pizdoi flaușat, care ești. Daca poti proba afirmatia asta, promit ca nu mai intru niciodata pe forumul asta! Daca nu o poti proba, sa nu te mai vad pe-aici.
machucambo Reputație: -974 Postat August 23, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat August 23, 2017 Daca poti proba afirmatia asta, promit ca nu mai intru niciodata pe forumul asta! Daca nu o poti proba, sa nu te mai vad pe-aici. Really? Altfel ce...?
Vizitator Reputație: 0 Postat August 23, 2017 Postat August 23, 2017 Really? Altfel ce...? ce comenzi crede ca da )))
nu mai spune Reputație: -586 Postat August 23, 2017 Oras:EU Oras:EU Postat August 23, 2017 Really? Altfel ce...? Altfel esti un mancator de cacat si un mincinos, Multi stiau asta, probabil, dar acum au si dovada clara.
machucambo Reputație: -974 Postat August 23, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat August 23, 2017 Altfel esti un mancator de cacat si un mincinos, Multi stiau asta, probabil, dar acum au si dovada clara. Mâncători de căcat suntem toți, fără excepție, de la a la z. În tine, însă, se întrezărește un campion. 1 3
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat August 23, 2017 Postat August 23, 2017 Las deoparte faptul ca esti o javra, chiar imi pare bine ca esti ok si sanatos. Daca vrei sa faci o aroganta maxima, invita-l pe unul dintre prietenii tai buni de pe forum - Miskin sau Winehouse Fellow - la un 3some cu Vistantric. Hai noroc, dusmane! Intre noi si toti ceilalti de pe planeta fie vorba, Miskin e genu' care musca manca ce-l hraneste, cu tot cu cheratina si negreala de dedespupt. N-am indoiala ca si-a batut de neumarate ori parintii, doar ca era caravana "PRO TV ora 17" la distanta prea mare si a ramas o chestie intima, fara sa afle toata tara. E suficient de inteligent incat sa-si ceara si ieratare de le ei si sa fie binevenit de sarbatori, dupa atatia ani de cand n-a mai dat pe-acasa. Ii place caltabosu de Craciun, nu risca. Daca e orfan si am gresit eu, mea culpa! O sa-l respect si tolerez pt. asta. Whinehouse are rabufniri de umanitate pe care i le-am apreciat chiar si intr-o postare privata. Cu el nu ma mai cert nici daca vrea. Arogant sunt doar lunea, la ora 11:43. La si 45, inchei. Da, stiu: e aroganta arogantelor ))). 3
Vizitator Reputație: 0 Postat August 23, 2017 Postat August 23, 2017 Hai noroc, dusmane! Intre noi si toti ceilalti de pe planeta fie vorba, Miskin e genu' care musca manca ce-l hraneste, cu tot cu cheratina si negreala de dedespupt. N-am indoiala ca si-a batut de neumarate ori parintii, doar ca era caravana "PRO TV ora 17" la distanta prea mare si a ramas o chestie intima, fara sa afle toata tara. E suficient de inteligent incat sa-si ceara si ieratare de le ei si sa fie binevenit de sarbatori, dupa atatia ani de cand n-a mai dat pe-acasa. Ii place caltabosu de Craciun, nu risca. Daca e orfan si am gresit eu, mea culpa! O sa-l respect si tolerez pt. asta. Whinehouse are rabufniri de umanitate pe care i le-am apreciat chiar si intr-o postare privata. Cu el nu ma mai cert nici daca vrea. Arogant sunt doar lunea, la ora 11:43. La si 45, inchei. Da, stiu: e aroganta arogantelor ))). http://i.imgur.com/KSgkyuE.gif
rozberry Reputație: 44 Postat August 23, 2017 Oras:there Oras:there Postat August 23, 2017 Hai noroc, dusmane! Intre noi si toti ceilalti de pe planeta fie vorba, Miskin e genu' care musca manca ce-l hraneste, cu tot cu cheratina si negreala de dedespupt. N-am indoiala ca si-a batut de neumarate ori parintii, doar ca era caravana "PRO TV ora 17" la distanta prea mare si a ramas o chestie intima, fara sa afle toata tara. E suficient de inteligent incat sa-si ceara si ieratare de le ei si sa fie binevenit de sarbatori, dupa atatia ani de cand n-a mai dat pe-acasa. Ii place caltabosu de Craciun, nu risca. Daca e orfan si am gresit eu, mea culpa! O sa-l respect si tolerez pt. asta. Whinehouse are rabufniri de umanitate pe care i le-am apreciat chiar si intr-o postare privata. Cu el nu ma mai cert nici daca vrea. Arogant sunt doar lunea, la ora 11:43. La si 45, inchei. Da, stiu: e aroganta arogantelor ))). De mine ti-o fost dor? )
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 23, 2017 ziceam ca pot sa dau si repede foc,dar....e mai amuzant,cate in bat,cate in bat )) Esti virusat! Cate ai in bat?!
Vizitator Reputație: 0 Postat August 23, 2017 Postat August 23, 2017 Esti virusat! Cate ai in bat?! intra "virusu" asta de autocorect,mereu tre' sa stau sa corectez!Cate UN bat(al dreacu,la caps on nu modifica ) ca sa aprind cate-o petarda POC! )
miskin la rehab Reputație: 137 Postat August 23, 2017 Postat August 23, 2017 Beraru, poetu' nepereche al ceacanailor si Isusu', icoana sfanta, a impartitorilor de dreptate.
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat August 23, 2017 Postat August 23, 2017 De mine ti-o fost dor? ) Nu glumesc: DA!Pe de alta parte, nu sunt ultra-selectiv. Mi-e dor si de The Cat, Deeana, Sorina si muuuulti altii. ...Plm, sunt oameni cu care m-am intalnit fata-n fata si am baut cel putin o bere cu ei sau in compania lor. M-as vedea, fara probleme, si cu cel mai mare dusman de aici la o bere. Am facut nenumarate invitatii, nimeni nu le-a luat in serios. Cu tine, Roz, as sta la una-zece beri cu cea mai mare placere. Ma simt capabil sa platesc eu trei sferturi din consumatie ))).
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum