dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 23, 2017 Postat August 23, 2017 Ai gusturi rafinate, pulica! Vezi daca ti-ai cheltuit alocatia pe cont SP? Deocamdata dintre noi 2 eu am cont sp tu nu.Deci ia ti bilet si treci la rand sa mi sugi pula tarane
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 23, 2017 Postat August 23, 2017 Stall.Stall.Stall.sugi sugi sugi 16 17
Vizitator Reputație: 0 Postat August 23, 2017 Postat August 23, 2017 sugi sugi sugi http://i.imgur.com/6wlj7aT.gif
nu mai spune Reputație: -586 Postat August 23, 2017 Oras:EU Oras:EU Postat August 23, 2017 Deocamdata dintre noi 2 eu am cont sp tu nu. Cand ai dreptate, ai!Nu prea esti in apele tale azi, nici nu-ti mai bagi pula-n mame ... ai ajuns un fel de pechinez. 1 3
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 23, 2017 Postat August 23, 2017 Really? Altfel ce...?Are buze reci 16 17
rozberry Reputație: 44 Postat August 23, 2017 Oras:there Oras:there Postat August 23, 2017 Nu glumesc: DA!Pe de alta parte, nu sunt ultra-selectiv. Mi-e dor si de The Cat, Deeana, Sorina si muuuulti altii. ...Plm, sunt oameni cu care m-am intalnit fata-n fata si am baut cel putin o bere cu ei sau in compania lor. M-as vedea, fara probleme, si cu cel mai mare dusman de aici la o bere. Am facut nenumarate invitatii, nimeni nu le-a luat in serios. Cu tine, Roz, as sta la una-zece beri cu cea mai mare placere. Ma simt capabil sa platesc eu trei sferturi din consumatie ))).`Cu tine beau ca duci mult si pari vesel la baute,nu faci urat sau devii obnoxious:))Mi-e ca te conving sa canti cu mine "am pierdu o batistuta" la caterinca nu ca esti pilit
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 23, 2017 Postat August 23, 2017 Cand ai dreptate, ai!Nu prea esti in apele tale azi, nici nu-ti mai bagi pula-n mame ... ai ajuns un fel de pechinez. Vezi ca miskin stie cal copiezi.La fel si noi
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 23, 2017 Postat August 23, 2017 Brace for impact.Biletul cu numarul1327 .Te strig io
rozberry Reputație: 44 Postat August 23, 2017 Oras:there Oras:there Postat August 23, 2017 OF pisicuts pe unde pizda mamiticii umbli ca-s excitata. tu nu vezi ca am intrat sa iti fac si eu un report si in ala sunt in calduri? csper sa te uzi si tu cand primesti raportul sa fii ca mine
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat August 23, 2017 Postat August 23, 2017 Beraru, poetu' nepereche al ceacanailor si Isusu', icoana sfanta, a impartitorilor de dreptate. Iti recomand sa gasesti o alta religie. Snoblior ca tine le recomand Scientology (se dau fructe de mare si pizda la protap), un Jackpot al toleratilor. Daca esti (la fel de) incapatanat si vrei sa ma adori DOAR pe mine, te sfatuiesc sa ma epilezi. Tind sa las miros de transpiratie pe sfarcurile victimelor. Nu te balma, nu tine de tine. Ai fost, esti si ramai inofensiv. 3
nu mai spune Reputație: -586 Postat August 23, 2017 Oras:EU Oras:EU Postat August 23, 2017 Vezi ca miskin stie cal copiezi.La fel si noi Nu ma imprumuta replici de la machucambo, ca o sa ajungi ca el.Spune mai bine cine te-a castrat, de ai devenit atat de moale.
miskin la rehab Reputație: 137 Postat August 23, 2017 Postat August 23, 2017 Nici o mama sa nu scape, nici un fiu, nenascut, sa nu fie ars pe rug si nici o fiica, prunca fiind, sa nu scape de o urare cu proxeneti.Neamurile sa fie improscate cu elocinta si sarcasm, eventuale boli sa fie scuzate.Dusmanii dusmanilor sa fie prietenii prezentului, sa se bea Metaxa cu pepsi si sa fie ospat cu franzela felii si orez caramelizat, acum ca Messia a inviat. Sa fie hecatomba. Stiu, ca se poate! Incep eu : 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 23, 2017 Postat August 23, 2017 Nu ma imprumuta replici de la machucambo, ca o sa ajungi ca el.Spune mai bine cine te-a castrat, de ai devenit atat de moale. Care i replica lui machucambo?Ca tu copiezi de la miskin?Ahahahahahahhahaha 16 17
miskin la rehab Reputație: 137 Postat August 23, 2017 Postat August 23, 2017 Iti recomand sa gasesti o alta religie. Snoblior ca tine le recomand Scientology (se dau fructe de mare si pizda la protap), un Jackpot al toleratilor. Daca esti (la fel de) incapatanat si vrei sa ma adori DOAR pe mine, te sfatuiesc sa ma epilezi. Tind sa las miros de transpiratie pe sfarcurile victimelor. Nu te balma, nu tine de tine. Ai fost, esti si ramai inofensiv. Niciodata nu ai avut vorbele la tine.Cu humblebragu' asta de birt local nu treci strada cu mine.
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat August 23, 2017 Postat August 23, 2017 `Cu tine beau ca duci mult si pari vesel la baute,nu faci urat sau devii obnoxious:))Mi-e ca te conving sa canti cu mine "am pierdu o batistuta" la caterinca nu ca esti pilit Nu par, SUNT vesel! Da' si cand vine nevasta, zici ca sunt Miskin dupa ce a mancat ardei iute din farfuria unui client: stau cu mana la cur si dau vina pe hemoroizi. Da-mi link la bucata aia! 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 23, 2017 Nu par, SUNT vesel! Da' si cand vine nevasta, zici ca sunt Miskin dupa ce a mancat ardei iute din farfuria unui client: stau cu mana la cur si dau vina pe hemoroizi. Da-mi link la bucata aia! Da' ce-ti face nevasta la cur? 1 2
rozberry Reputație: 44 Postat August 23, 2017 Oras:there Oras:there Postat August 23, 2017 Nu par, SUNT vesel! Da' si cand vine nevasta, zici ca sunt Miskin dupa ce a mancat ardei iute din farfuria unui client: stau cu mana la cur si dau vina pe hemoroizi. Da-mi link la bucata aia!Asa! Barbatul sa ia pozitia pe loc repaus in fata nevestei cum Dumnezeu in infinita intelepciune a dispus. Si sa fie blain ca o potarniche.Dar despre ce link si bucata vorbesti ca m-ai pierdut?
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat August 23, 2017 Postat August 23, 2017 Da' ce-ti face nevasta la cur? E ca-n Game Of Thornes, cu suspans la maxim.
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat August 23, 2017 Postat August 23, 2017 Asa arata topingul (+tot forumul) asta. 2
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat August 23, 2017 Postat August 23, 2017 Asa! Barbatul sa ia pozitia pe loc repaus in fata nevestei cum Dumnezeu in infinita intelepciune a dispus. Si sa fie blain ca o potarniche.Dar despre ce link si bucata vorbesti ca m-ai pierdut? M-am pierdut si eu, crede-ma. Mai mult decat sa-mi bag pula-n Dumnezeu nu reusesc. Si asta cu efort, ca are anusul mai stramt decat un episcop de Husi!Sunt la stadiul in care nu trebuie sa-mi ceri sa zic ce am vrut sa spun . Intelegi?
rozberry Reputație: 44 Postat August 23, 2017 Oras:there Oras:there Postat August 23, 2017 M-am pierdut si eu, crede-ma. Mai mult decat sa-mi bag pula-n Dumnezeu nu reusesc. Si asta cu efort, ca are anusul mai stramt decat un episcop de Husi!Sunt la stadiul in care nu trebuie sa-mi ceri sa zic ce am vrut sa spun . Intelegi?vorbeste frumos capsunico )
Vizitator Reputație: 0 Postat August 23, 2017 Postat August 23, 2017 Trompetele rasuna din munti si din campii.... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum