n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2017 Doar 10 pagini?! 1 2
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 22, 2017 Postat August 22, 2017 Vistantric a fost abuzata cand era mica,dupa spusele ei in diferite cai.De unde si vine ca nu poate vorbi direct decat in coduri ca e trauma asta. 19 17
geo_x36 Reputație: -663 Postat August 22, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Postat August 22, 2017 SA FIE PACE,DRAGOSTE SI SMERENIE!Sa-mi bag PL in ce haleste MissKin si prostituata masculina.PS. Bon fiscal n-am si nici pepsi Ce sa faci cu pepsi ? Sa strici bunatate da licoare ?
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat August 22, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat August 22, 2017 on topic : Eu cred ca winehouse_fellow este Pisicuts si se injura singur pentru a genera trafic. Io tot cred că pisicuţ e dobre. 6 1
jaycee Reputație: 1757 Postat August 22, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Postat August 22, 2017 Adica tu voiesti sa ii iau si apararea sau sa o adopt la o adica dupa ce are halucinatii si le infirma, i se da postarea ei cu verisoara mura in gura se suceste si devine violenta verbal. Ma face de cateva ori proasta dupa ce ca are un vid in suisul capatanii si tarfa pe mine, ea o prostituata de peste 15 ani si eu care mi-am spus numarul micut si real de barbati cu care am avut relatii stabile pe termen lung.Ba chiar mai sus a denigrat ca o cioara de satra care sa la cort sau trailer park how cum ca sigur m-as fi futut deja cu cineva pe forum, asta dupa ce l-a lins putin in fund pe Bogdan sa se asigure ca i se tolereaza iesile de prost neam si in speranta ca el bune botu ca as fi fost eu curva vreunui forumist. Se crede ea atat de subtitla incat sa foloseasca ea puterea sugestiei cu persoane mult si net peste nivelul ei de intelegere si inteligenta, insultandu-ne astfel pe amandoi. Parca el nu stie ce fel de femeie sunt si trebuie sa ma descrie o prostituata cu care nu am schimbat macar o vorba in pm/mail/telefon/nicio discutie privata vreodata. Vezi ca stau sa imi pierd respectul fata de tine si sa aperi o dameze nu presupune sa fii nedrept sau lipsit de respect/corectitudine fata de mine, si o sa te tin minte pt asa gest urat. Si te plac pt calm. Dar asta va fi o bila neagra uriasa pt mine daca continui. Este alegerea ta.Eu sunt user relativ nou , dar am citit mai demult o postare in care si tu ai fost jignita asemanator Ce gest urat ? Si sa vreau mi-ar fi greu sa iti gasesc nod in papura
tendoi Reputație: -550 Postat August 22, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat August 22, 2017 Io tot cred că pisicuţ e dobre. Ba nuuuu....a fost Dobre....s-a transformat
rozberry Reputație: 44 Postat August 22, 2017 Oras:there Oras:there Postat August 22, 2017 Eu sunt user relativ nou , dar am citit mai demult o postare in care si tu ai fost jignita asemanator Ce gest urat ? Si sa vreau mi-ar fii greu sa iti gasesc nod in papura Asculta...eu am fost jignita in multe feluri si mai rau decat atat si nu de unul,ci foarte multi. Nu rarisim, ci foarte des in primul an aici.Nu aplaudam in niciun caz limbajul lui dmx, departe de mine. Nu aplaud nici gestul lui wino asta,care mi se pare la fel de lipsit de barbatie in fata mea cel putin, atitudine de papagal nu foarte apt sau dezvoltat social ca tot vorbea el de eq, in numele linsului de prostituate favorite. Dar daca o apreciezi, tot ce spun este ca are antecedente in astfel de discutii si deviatii si, om fi noi intr-un loc in care putem expune tot soiul de fantezii, insa ******ul este ilegal in orice stat, imoral, si -dea dreptul tulburator pt oameni intregi/sanatosi la cap. Asa ca ia-o pe matracuca in privat daca tii neaparat sa o ajuti si explica-i cu frumosul daca ai rabdare ca relatarea unor astfel de experiente reale sau fictive ..imaginare sub o tenta erotica /jucausa, nu drept un abuz nu are cum sa ii aduca ceva bun si altfel de atitudini din partea unor barbati normali care nu tremura cand vad o pizda in poze. Iniderent ca spune pe bune, sub influenta ajutatoarelor sau ca ai halucinatii si apoi se face ca nu isi aminteste. Sa renegi ceva ilegal si imoral nu inseamna ca se evapora si nu mai exista.Cam cat timp maturam rahat sub pres pana sa ni se reverse peste prag pe forumul asta? Destul!Putin pragmatism si fara sa ne furam caciula de orice parte a baricadei/parerii am fi. Putina ratiune si neutralitate ne face bine tuturor. 1
machucambo Reputație: -974 Postat August 22, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat August 22, 2017 tu nu prea poti sa faci pe nimeni prost , si aia patru cinci de iti dau puncte le este rusine cu tineNu ești cam tălâmb(ă)? Suferi de același sindrom ca vistantric? 3 3
rozberry Reputație: 44 Postat August 22, 2017 Oras:there Oras:there Postat August 22, 2017 s-a editat automat prin filtrele situluispuneam despre in cest si relatari desprenu toti sau mai niciunu venim din medii in care e ok sa te impreunezi cu oi, capre, vaci, cai ,gaini si alte dobitocoace or sa descrii atractii si frecusuri cu cei de al tau neam.nu este ok. nici aici, nicaieri. nu este prima data cand face. sper ca esti lamurit.
geo_x36 Reputație: -663 Postat August 22, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Postat August 22, 2017 Zi mah cu cuvintele tale ... sau sa strica tastatura ? Mah, da maneaua unde-i, ha ?
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 22, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat August 22, 2017 Ce sa faci cu pepsi ? Sa strici bunatate da licoare ? Data trecuta aveam si o sticla de pepsi,care a generat 3 saptamani de dezbateri. 1 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2017 Asculta...eu am fost jignita in multe feluri si mai rau decat atat si nu de unul,ci foarte multi. Nu rarisim, ci foarte des in primul an aici.Nu aplaudam in niciun caz limbajul lui dmx, departe de mine. Nu aplaud nici gestul lui wino asta,care mi se pare la fel de lipsit de barbatie in fata mea cel putin, atitudine de papagal nu foarte apt sau dezvoltat social ca tot vorbea el de eq, in numele linsului de prostituate favorite. Dar daca o apreciezi, tot ce spun este ca are antecedente in astfel de discutii si deviatii si, om fi noi intr-un loc in care putem expune tot soiul de fantezii, insa ******ul este ilegal in orice stat, imoral, si -dea dreptul tulburator pt oameni intregi/sanatosi la cap. Asa ca ia-o pe matracuca in privat daca tii neaparat sa o ajuti si explica-i cu frumosul daca ai rabdare ca relatarea unor astfel de experiente reale sau fictive ..imaginare sub o tenta erotica /jucausa, nu drept un abuz nu are cum sa ii aduca ceva bun si altfel de atitudini din partea unor barbati normali care nu tremura cand vad o pizda in poze. Iniderent ca spune pe bune, sub influenta ajutatoarelor sau ca ai halucinatii si apoi se face ca nu isi aminteste. Sa renegi ceva ilegal si imoral nu inseamna ca se evapora si nu mai exista.Cam cat timp maturam rahat sub pres pana sa ni se reverse peste prag pe forumul asta? Destul!Putin pragmatism si fara sa ne furam caciula de orice parte a baricadei/parerii am fi. Putina ratiune si neutralitate ne face bine tuturor. Roz, nu-mi lua in nume de rau, nu ma cert, nu te acuz, dar vorbesti de neutralitate...Las-o sa se futa si cu cainii, who gives a...?Zau asa! Cu ce te afecteaza ca s-a pipait cu vara si a flirtuit cu unchiul? Mie personal mi se rupe!Iar aici vezi sex cu gravide, cu surori, mama si fiica, etc... Cu ce sunt mai acceptabile astea?!Nu poti impune moravuri la sex oamenilor si ar trebui sa stii cat de perversi sunt unii ca tot ai facut chat...Ce te mai mira? 3 2
rozberry Reputație: 44 Postat August 22, 2017 Oras:there Oras:there Postat August 22, 2017 Roz, nu-mi lua in nume de rau, nu ma cert, nu te acuz, dar vorbesti de neutralitate...Las-o sa se futa si cu cainii, who gives a...?Zau asa! Cu ce te afecteaza ca s-a pipait cu vara si a flirtuit cu unchiul? Mie personal mi se rupe!Iar aici vezi sex cu gravide, cu surori, mama si fiica, etc... Cu ce sunt mai acceptabile astea?!Nu poti impune moravuri la sex oamenilor si ar trebui sa stii cat de perversi sunt unii ca tot ai facut chat...Ce te mai mira?Este viata ei si nu ma intereseaza Amada. Sa si-o futa, iubeasca, distruga, orice vrea ea. Chiar nu ma freaca grija,sincer Am intervenit pt ca am fost tarata fara consimtamantul meu din prima postare,cum se vede cu ochiul liber si mai apoi aceasta creatura pe bune toti stiu ca m-a hartuit de nebuna pe forum vreo 2 ani. Am rugat-o cu frumosul de n ori, am vb urat, am ignorat-o constant,. Si ea dupa atata timp inca se tine dupa mine pe topicele unde eu postez si tot posteaza dup[a mine, efectiv e sufocanta si nesimtita.Si are nesimtirea sa ma si insulte dupa ce m-a asfixiat si se comporta cel putin vizavi de mine ca ultima obsedata. Tu nu ai fost atenta la multe ca tu stai pe 2 topice,de fapt unu unde iti faci damblaua cand te apuca. Restul toti stiu ca este fix asa.Dar sa fie la ea acolo, eu o sa continui sa o ignor si sa vb singura de nebuna. Si aici , jignita grav, am limitat la minim contactul cu ea.Dar mi se pare firesc sa lamuresti situatia , sa clarifici. Ca nu poate provoca ea scandal si tot ea sare de cur in sus impreuna cu 2-3 latraci la nesfarsit sa jigneasca n useri si adminu si pe toata lumea pt o dementa sau o fiinta care se comporta ca atare.Atata tot
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2017 Este viata ei si nu ma intereseaza Amada. Sa si-o futa, iubeasca, distruga, orice vrea ea. Chiar nu ma freaca grija,sincer Am intervenit pt ca am fost tarata fara consimtamantul meu din prima postare,cum se vede cu ochiul liber si mai apoi aceasta creatura pe bune toti stiu ca m-a hartuit de nebuna pe forum vreo 2 ani. Am rugat-o cu frumosul de n ori, am vb urat, am ignorat-o constant,. Si ea dupa atata timp inca se tine dupa mine pe topicele unde eu postez si tot posteaza dup[a mine, efectiv e sufocanta si nesimtita.Si are nesimtirea sa ma si insulte dupa ce m-a asfixiat si se comporta cel putin vizavi de mine ca ultima obsedata. Tu nu ai fost atenta la multe ca tu stai pe 2 topice,de fapt unu unde iti faci damblaua cand te apuca. Restul toti stiu ca este fix asa.Dar sa fie la ea acolo, eu o sa continui sa o ignor si sa vb singura de nebuna. Si aici , jignita grav, am limitat la minim contactul cu ea.Dar mi se pare firesc sa lamuresti situatia , sa clarifici. Ca nu poate provoca ea scandal si tot ea sare de cur in sus impreuna cu 2-3 latraci la nesfarsit sa jigneasca n useri si adminu si pe toata lumea pt o dementa sau o fiinta care se comporta ca atare.Atata tot Nu se tine numai dupa tine. Ai dreptate, nu ma labartez pe tot forumul, n-am rabdare sa citesc atata, mai ales ca majoritatea sunt baliverne.Orice i-ai spune, ea intoarce cu NU sau orice altceva sa ramana in aer, asta este caracterul, iar sa explici ca nu e ok e pierdere de timp. Sa te consumi e pierdere de nervi. O seara frumoasa! 2 2
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 22, 2017 Postat August 22, 2017 Nu ești cam tălâmb(ă)? Suferi de același sindrom ca vistantric?da sufera.numa ca asta e mai muista 16 17
marta m Reputație: -4591 Postat August 22, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat August 22, 2017 cel din fotografie e Pisicut? adica a fugit in padure , la aer curat, in pauza de oxigenare, ,cand a vazut ce e pe topicul asta?
jaycee Reputație: 1757 Postat August 22, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Postat August 22, 2017 dmx mi-a dat 118 puncte negative S-a oprit pe la jumatate cred ca si-a dat seama ca nu-i ajung postarile mele ca sa ma baneze Spongebob parca esti scapat dintr-un film de groaza 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 22, 2017 Postat August 22, 2017 dmx mi-a dat 118 puncte negative S-a oprit pe la jumatate cred ca si-a dat seama ca nu-i ajung postarile mele ca sa ma baneze Spongebob parca esti scapat dintr-un film de groaza Puteam sa jur ca o sa vii ca o muista adevarata sa plangi pentru puncte.Asta a fost motivul pentru care ti le am dat Care i treaba pizda?Tot latrati ca nu conteaza punctele si acuma vii sa plangi?Aud?Muista pulii.Te dai mare smechera si te tavalesti pentru niste puncte sa cersesti mila? Te iei in gura cu mine esti mare pizda si acum plangi?Vezi pizdas felow ca nu conteaza cum va cheama toti sunteti din aceasi aluat.Iesiti mari smecheri apoi la prima injuratura la primul minus va zvarcoliti de ceasu mortii,acum latra pizda latraFie orice ar fi -mati auzit cersind mila pentru puncte injuraturi sau cand sariti pe mine cate 4-5 muisti???????????????lasa ca intra un labagiu miky sau careva labar au auzit apelul tau si te ajuta.rezista#AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
rozberry Reputație: 44 Postat August 22, 2017 Oras:there Oras:there Postat August 22, 2017 Puteam sa jur ca o sa vii ca o muista adevarata sa plangi pentru puncte.Asta a fost motivul pentru care ti le am dat Care i treaba pizda?Tot latrati ca nu conteaza punctele si acuma vii sa plangi?Aud?Muista pulii.Te dai mare smechera si te tavalesti pentru niste puncte sa cersesti mila? Te iei in gura cu mine esti mare pizda si acum plangi?Vezi pizdas felow ca nu conteaza cum va cheama toti sunteti din aceasi aluat.Iesiti mari smecheri apoi la prima injuratura la primul minus va zvarcoliti de ceasu mortiiAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Mai potoleste-te si tu cu scenarita conturilor,ca nu-s unul si acelasi. Jaycee e doar un baiat linistit, finut si discret, care nu are ipocrizia aluilalt,in sensul ca el nu jigneste nici macar din neglijenta oricare femeie. Nu dupa favoritisme sau fire de slugoi... Cat despre lesinata aia mai termina si cu ea. Nu este abuzata deloc. O femeie cu traume evita ceea ce i-ar fi facut rau, daramite sa faca fantasme asupra unui subiect atat de sensibil si interzis ca propriul neam. Este doar busita de fel, nu abuzata.... 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 22, 2017 Postat August 22, 2017 Mai potoleste-te si tu cu scenarita conturilor,ca nu-s unul si acelasi. Jaycee e doar un baiat linistit, finut si discret, care nu are ipocrizia aluilalt,in sensul ca el nu jigneste nici macar din neglijenta oricare femeie. Nu dupa favoritisme sau fire de slugoi... Cat despre lesinata aia mai termina si cu ea. Nu este abuzata deloc. O femeie cu traume evita ceea ce i-ar fi facut rau, daramite sa faca fantasme asupra unui subiect atat de sensibil si interzis ca propriul neam. Este doar busita de fel, nu abuzata....e busita rau
justlove Reputație: 8972 Postat August 22, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat August 22, 2017 Just love o murito murit mă.ta ,URMEZI TU 6 19
bamboo2017 Reputație: -482 Postat August 22, 2017 Postat August 22, 2017 Du te la chighid dotata suge acolo 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 22, 2017 Postat August 22, 2017 o murit mă.ta ,URMEZI TUDe mine.justlove. chescose sa ???se poate??????/?tocmai pe topicul unde scrie ca e dezgustator cand iam scris la una care se mangaia cu varasa pe tate la 13 ani si o mangaia si unchiu pervers la pizda ca am fost de porc?????????
vanatorul de prosti Reputație: -514 Postat August 22, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 22, 2017 dmx a fost avertizat deja cu 2 warn-uri :wave Uite vezi te bag in pizda ma tii ca sa fiu si eu mai elevat.Nu poti trai de mine este?ma doare undeva intre coiul drept si ala stang La a treia e banarea? Aplica regulamentul si arata ca nu esti lacheul proxenetilor si grobienilor de pe forum, dupa cum spunea Utilizator Copu sau Miskin. 3 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum