cel mai muissst Reputație: -409 Postat August 22, 2017 Oras:in cosmarurile lui alexqwerty1234 Oras:in cosmarurile lui alexqwerty1234 Postat August 22, 2017 Te pup dulce de somn usor. Nu vorbi despre lucrurile pe care doar crezi ca le intelegi.Nu e vina mea, nu te supara pe mine ca pe sat.Citeste o carte.Te face neprost! 1 5
meandmyself Reputație: -419 Postat August 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2017 Nu e vina mea, nu te supara pe mine ca pe sat.Citeste o carte.Te face neprost! Raspunsul meu in pasajul ala de film. Sunt singur ca poti intelege. Fa un efortn si da vezi macar pasajul ala de film. http://nimfomane.com/forum/topic/95010-despre-violenta-crescanda-pe-forum/page-1 1
cel mai muissst Reputație: -409 Postat August 22, 2017 Oras:in cosmarurile lui alexqwerty1234 Oras:in cosmarurile lui alexqwerty1234 Postat August 22, 2017 Te pup dulce de somn usor. Nu vorbi despre lucrurile pe care doar crezi ca le intelegi. PS: Stii ce aia inteligenta si cum e definita? Te rog sa nu cauti pe Google prea mult. Iti spun eu ca esti pe langa.Inteligentă este sa editezi de 4 ori un post de 3 randuri?Intreb si io. 1 5
meandmyself Reputație: -419 Postat August 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2017 Inteligentă este sa editezi de 4 ori un post de 3 randuri?Intreb si io. Ai raspunsul mai sus. Cand intelegi vorbim. 1
cel mai muissst Reputație: -409 Postat August 22, 2017 Oras:in cosmarurile lui alexqwerty1234 Oras:in cosmarurile lui alexqwerty1234 Postat August 22, 2017 Raspunsul meu in pasajul ala de film. Sunt singur ca poti intelege. Fa un efortn si da vezi macar pasajul ala de film. http://nimfomane.com/forum/topic/95010-despre-violenta-crescanda-pe-forum/page-1Tu esti ala santajat de o curva si pestele ei, nu?E clar ca nu esti prost sau autist.Clar-clar. 2 5
meandmyself Reputație: -419 Postat August 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2017 Tu esti ala santajat de o curva si peste ei, nu?E clar ca nu esti prost sau autist.Clar-clar. Inteligenta emotionala e una, inteligenta asa cum este definita in stil clasic e altceva. Vorbim despre lucruri diferite. In general nu au facut casa buna una cu cealalta. Vezi ca nu ai idee despre ce vorbesti., 1
obsidian Reputație: 1866 Postat August 22, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Postat August 22, 2017 Eu sunt personalitate de top borderline. Nu ai idee despre ce vorbesti. Esti total pe langa si te joci cu cuvintele fara rost. Nichita Stanescu spunea asa: "\Ai girja ce vorbesti. Cuvintele atrag faptele.". Daca nu ma intelegi nu inseamna ca am nevoie de un consult de specialitate. Nu cunosti, ci doar presupui. Presupunerea e mama tutoror erorilor. Chiar vorbesti pe bune sau maI vrei sa mai judeci un pic ce vrei sa spui?Eu nu te judec, caci nu am aceasta autoritate. Spun doar o parere facuta citind acest forum. Subiectiva, bineinteles. 1
meandmyself Reputație: -419 Postat August 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2017 Eu nu te judec, caci nu am aceasta autoritate. Spun doar o parere facuta citind acest forum. Subiectiva, bineinteles. Mai citeste. Mai documenteaza-te. Nu e asa de simplu cum crezi tu. Nici macar nu 10% idee despre ce vorbesti. 1
cel mai muissst Reputație: -409 Postat August 22, 2017 Oras:in cosmarurile lui alexqwerty1234 Oras:in cosmarurile lui alexqwerty1234 Postat August 22, 2017 Inteligenta emotionala e una, inteligenta asa cum este definita in stil clasic e altceva. Vorbim despre lucruri diferite. In general nu au facut casa buna una cu cealalta. Vezi ca nu ai idee despre ce vorbesti.,Deci tu esti prost emotional?Acceptarea e primul pas.Apoi trecem de la emotional la intelectual si gataaa.Esti exorcizat. 4
obsidian Reputație: 1866 Postat August 22, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Postat August 22, 2017 Tu esti ala santajat de o curva si peste ei, nu?E clar ca nu esti prost sau autist.Clar-clar.E o gluma sau s a intamplat ? 1
cel mai muissst Reputație: -409 Postat August 22, 2017 Oras:in cosmarurile lui alexqwerty1234 Oras:in cosmarurile lui alexqwerty1234 Postat August 22, 2017 No joke.Chiar e atat de prost.Zău! 1 5
machucambo Reputație: -974 Postat August 22, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat August 22, 2017 Te pup dulce de somn usor. Nu vorbi despre lucrurile pe care doar crezi ca le intelegi. PS: Stii ce aia inteligenta si cum e definita? Te rog sa nu cauti pe Google prea mult. Iti spun eu ca esti pe langa. Coae, tu ești nambăr oan la vorbit despre lucruri pe care crezi că le înțelegi. Recte, "Ce este pizda și cu ce se mănâncă dânsa?". Din "hai, să tăbărâm cu toți, să le ajutăm, că, uman, pula mea", ai dat-o în "dă-le dreaq, că toate e niște jegoase!". 3 3
meandmyself Reputație: -419 Postat August 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2017 Deci tu esti prost emotional?Acceptarea e primul pas.Apoi trecem de la emotional la intelectual si gataaa.Esti exorcizat. Te rog, rezuma-te la ceea ce faci pe forum. Habar nu ai despre ce vorbesti. Ca sa iti dau o prima notioune de neuro-psihiologie, de exemplul, furia este controlata de ceea ce se numeste circutul lui Papezi. Te rog eu mult. Nu mai vorbi despre lucuri despre care nu ai nici cea mai mica idee. Mai citeste si dupa vorbim,. Imi pierd vremea pana atunci. 1
meandmyself Reputație: -419 Postat August 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2017 Coae, tu ești nambăr oan la vorbit despre lucruri pe care crezi că le înțelegi. Recte, "Ce este pizda și cu ce se mănâncă dânsa?".Din "hai, să tăbărâm cu toți, să le ajutăm, că, uman, pula mea", ai dat-o în "dă-le dreaq, că toate e niște jegoase!". Vorbim de altceva si aici e mult de discutat. Cum ti-am zis sunt personalitate de tip borderline. Citeste si o sa stii. Eu macar stiu ce fel de tip de om sunt. Tu stii? Chestiile astea sunt specifice pentru tipul asta de personalitate. Nu e nici rau nici rau, nici gresit. Si tu vorbesti despre lucruri pe care nu le intelegi. 1
iszmail Reputație: 102 Postat August 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 22, 2017 Te rog, rezuma-te la ceea ce faci pe forum. Habar nu ai despre ce vorbesti. Ca sa iti dau o prima notioune de neuro-psihiologie, de exemplul, furia este controlata de ceea ce se numeste circutul lui Papezi. Te rog eu mult. Nu mai vorbi despre lucuri despre care nu ai nici cea mai mica idee. Mai citeste si dupa vorbim,. Imi pierd vremea pana atunci.Cică își pierde vremea
machucambo Reputație: -974 Postat August 22, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat August 22, 2017 Vorbim de altceva si aici e mult de discutat. Cum ti-am zis sunt personalitate de tip borderline. Citeste si o sa stii. Eu macar stiu ce fel de tip de om sunt. Tu stii?Da, știu ce fel de om sunt. Am avut (am) colegi care suferă (sau beneficiază) de Asperger. E doar o etichetă. Vrei să detaliez...?
meandmyself Reputație: -419 Postat August 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2017 Da, știu ce fel de om sunt. Am avut (am) colegi care suferă (sau beneficiază) de Asperger. E doar o etichetă. Vrei să detaliez...? Eu nu sunt Asperger. Asa am crezut, dar nu sunt. Sunt personalitate de tip borderline. A luat timp sqa aflu si eu asta. Asta nu inseamna ca sunt prost. Stiu ca unii asociaza sinceritatea cu prostia, dar nu e asa. Hai sa fim seriosi. 1
obsidian Reputație: 1866 Postat August 22, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Postat August 22, 2017 Vorbim de altceva si aici e mult de discutat. Cum ti-am zis sunt personalitate de tip borderline. Citeste si o sa stii. Eu macar stiu ce fel de tip de om sunt. Tu stii? Chestiile astea sunt specifice pentru tipul asta de personalitate. Nu e nici rau nici rau, nici gresit. Si tu vorbesti despre lucruri pe care nu le intelegi. Borderline nu este un tip de personalitate ! Este un tip de tulburare a personalitatii tale ! Este o trauma adica, ce trebuie tratata medicamentos si psihiatric. Este la limita morbiditatii si suicidului. Bro, stai nasol. 2
meandmyself Reputație: -419 Postat August 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2017 Borderline nu este un tip de personalitate ! Este un tip de tulburare a personalitatii tale ! Este o trauma adica, ce trebuie tratata medicamentos si psihiatric. Este la limita morbiditatii si suicidului. Bro, stai nasol. Da. Asa sunt eu. E ceva ce exista. Asta nu inseamna ca sunt prost. Voi vornbiti despre lucruri pe care acum le cititi acum pe Google. Faptul ca sunt mai sincer ester o optiune personala care trebuie respectata. Asta nu inseamna ca sunt prost sau ceva similar. Sinceritate era candva o valoare. Acum nu mai este? 1 1
iszmail Reputație: 102 Postat August 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 22, 2017 Doctore ce diagnostic îi punem pacientului @meandmyself ca singur nu se descurcă sa își pună ?
machucambo Reputație: -974 Postat August 22, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat August 22, 2017 Eu nu sunt Asperger. Asa am crezut, dar nu sunt. Sunt personalitate de tip borderline. A luat timp sqa aflu si eu asta. Asta nu inseamna ca sunt prost. Stiu ca unii asociaza sinceritatea cu prostia, dar nu e asa. Hai sa fim seriosi. N-am zis că ești prost. Sun mulți oameni al căror comportament poate fi asociat cu "borderline". E treaba ta dacă vrei să rămâi acolo. "Nu pot" e argumentul cel mai comun. 2 3
meandmyself Reputație: -419 Postat August 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2017 Doctore ce diagnostic îi punem pacientului @meandmyself ca singur nu se descurcă sa își pună ? Mai tantalaule care esti prost si mistocar ca sa te alfi in treaba. Tu crezi ca eu am ales sa fiu asa? TAci mai bine din gura. 1 1
iszmail Reputație: 102 Postat August 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 22, 2017 N-am zis că ești prost. Sun mulți oameni al căror comportament poate fi asociat cu "borderline". E treaba ta dacă vrei să rămâi acolo. "Nu pot" e argumentul cel mai comun.Cred ca la el este "nu vreau" , zic si eu
meandmyself Reputație: -419 Postat August 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2017 N-am zis că ești prost. Sun mulți oameni al căror comportament poate fi asociat cu "borderline". E treaba ta dacă vrei să rămâi acolo. "Nu pot" e argumentul cel mai comun. Nu e condamnare asrta, dar toti stim ca ceva o sa ramana asa. Imi explic si eu acum de ce sunt cum sunt. Nu am avut de ales pentru asta. Ma asteptam insa la mai mult respect din partea unor oameni care se cred cizelati. Sinceritate si adevarul nu sunt o greseala si nu vor fi niciodata. Unii stiu sa le aprecieze, altii isi bat joc. 2 1
iszmail Reputație: 102 Postat August 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 22, 2017 Mai tantalaule care esti prost si mistocar ca sa te alfi in treaba. Tu crezi ca eu am ales sa fiu asa? TAci mai bine din gura.De ce trebuie sa te crizezi la mine ? , vezi ca eu ti-am vorbit frumos "tantalaule"
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum