inesines Reputație: 5299 Postat August 24, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat August 24, 2017 ‼️Fost puscarias in libertate in Galati. Jaf si tentativa de omor ‼️ (Ieri si azi) Mare grija pentru toate domnisoarele ce inca mai presteaza in Galati. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 24, 2017 Postat August 24, 2017 Unde ai coborât, Ines dragă,mâine te văd prin Turcia, poimâine prin Dubai )) . Grijă pe acolo 2
inesines Reputație: 5299 Postat August 24, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat August 24, 2017 Unde ai coborât, Ines dragă,mâine te văd prin Turcia, poimâine prin Dubai )) . Grijă pe acolo 😂😂 pana mi se elibereaza apartamentul la Oradea. Am zis sa fac niste vizite scurte. Dar nici ca mai plec vreodata de acolo 😂 Imi mut locatia cu totul pe buletin . 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 24, 2017 Postat August 24, 2017 😂😂 pana mi se elibereaza apartamentul la Oradea. Am zis sa fac niste vizite scurte. Dar nici ca mai plec de acolo 😂 Imi mut locatia cu totul pe buletin .Foarte bine, cunoști și alte orașe . Gălățenii sunt oameni faini PS: cu buletinul te ajut eu, am experiență )) 2
inesines Reputație: 5299 Postat August 24, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat August 24, 2017 INDISPONIBILA . Am parasit orasul. Anuntul meu nu mai este valabil pt Galati. 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 24, 2017 Postat August 24, 2017 pana mi se elibereaza apartamentul la Oradea. Am zis sa fac niste vizite scurte. Dar nici ca mai plec vreodata de acoloImi mut locatia cu totul pe buletin . Inteleapta decizie. 1 1
inesines Reputație: 5299 Postat August 24, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat August 24, 2017 Foarte 👌🽠1
inesines Reputație: 5299 Postat August 24, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat August 24, 2017 ' 1
inesines Reputație: 5299 Postat August 24, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat August 24, 2017 ‼ï¸Fost puscarias in libertate in Galati. Jaf si tentativa de omor â€¼ï¸ (Ieri si azi)Mare grija pentru toate domnisoarele ce inca mai presteaza in Galati. a fost prins ðŸ‘ðŸ½ðŸ‘ðŸ½ðŸ‘🽠3 1
inesines Reputație: 5299 Postat August 26, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat August 26, 2017 INDISPONIBILA . Am parasit orasul. Anuntul meu nu mai este valabil pt Galati.‼️ Nu mai prestez in Galati ‼️ nu am anunturi pe Galati ‼️ 1
niku_b890 Reputație: 327 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:wonderland Disponibila Oras:wonderland Disponibila Postat Septembrie 1, 2017 Am si eu o rugaminte la toti care vb de Galati ca e jungla va rog eu numai confundati tiganii cu galatenii sau tiganii cu romnii, sunt o rasa de imputiti nespalati si puscariasi pe care eu unul as turna GAZ pe FOC cum era si trupa muzicala, pacat de Mresalu Antonescu Eu consider ca galatenii sunt oameni cinstiti si nu animale asa cum sunt ciorile.
niku_b890 Reputație: 327 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:wonderland Disponibila Oras:wonderland Disponibila Postat Septembrie 1, 2017 Am si eu o rugaminte la toti care vb de Galati ca e jungla va rog eu numai confundati tiganii cu galatenii sau tiganii cu romnii, sunt o rasa de imputiti nespalati si puscariasi pe care eu unul as turna GAZ pe FOC cum era si trupa muzicala, pacat de Mresalu Antonescu Eu consider ca galatenii sunt oameni cinstiti si nu animale asa cum sunt ciorile.
Postări Recomandate