andreyu__ct Reputație: -223 Postat August 23, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 23, 2017 Sa mi bag putzulica de cand a plecat anonna eu nu am mai fost multumit si satisfacut de nici un futai .. nu ma mai inteleg nici cu nevastamea nici cu amanta nici cu fetele de pe aici .. ceva asemanator cu anonna stie cineva ? 2 4
anonna Reputație: 1930 Postat August 23, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 23, 2017 Ce vrajeala ai! Caut locatie 2 2
andreyu__ct Reputație: -223 Postat August 24, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat August 24, 2017 vicky )Viky nu o sa fie niciodata la acelasi nivel cu anonna .. cel putin in criteriul meu de selectie .. 1 4
andreyu__ct Reputație: -223 Postat August 24, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat August 24, 2017 Ce vrajeala ai! Caut locatie Stii tu k am o slabiciune pt tine .. 😠4
anonna Reputație: 1930 Postat August 24, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 24, 2017 Stii tu k am o slabiciune pt tine .. 😠Vraja marii s-a dus )Oricum, eu prefer furtuna 2 1
gicanul Reputație: -102 Postat August 24, 2017 Oras:Spatiu Oras:Spatiu Postat August 24, 2017 Ce vrajeala ai! Caut locatie In ce oras?
anonna Reputație: 1930 Postat August 24, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 24, 2017 Constanta
o2 lentila Reputație: -428 Postat August 24, 2017 Oras:around Oras:around Postat August 24, 2017 suna-ma . sau da-mi pm.
samos Reputație: 34 Postat August 26, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 26, 2017 Am vorbit azi cu ea. Se întoarce saptamana viitoare.
ucenic47 Reputație: 1 Postat August 30, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 30, 2017 Este in Constanta. Pe departe cea mai buna experienta cu o matura. 1
romario24 Reputație: 33 Postat August 30, 2017 Postat August 30, 2017 Este in Constanta. Pe departe cea mai buna experienta cu o matura.Mai mult detalii te rugam !!
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 2, 2017 7 2
tony 007 Reputație: 38 Postat Septembrie 2, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Septembrie 2, 2017 Buna, ai inceput treaba?
marinelgoj Reputație: -4 Postat Septembrie 9, 2017 Postat Septembrie 9, 2017 Salut tuturor! Am văzut că vorbeați de Annona și aș dorii să știu daca mai locuiește in CT si daca mai este " pe piata " ... 1
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 10, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 10, 2017 Salut tuturor! Am văzut că vorbeați de Annona și aș dorii să știu daca mai locuiește in CT si daca mai este " pe piata " ... nu poate sta piata fara mine si nici eu fara piata ... prin cta , bagator de seama 3 2
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 10, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 10, 2017 Mai mult detalii te rugam !! esti multumit acum cu detaliile din profil?
marinelgoj Reputație: -4 Postat Septembrie 10, 2017 Postat Septembrie 10, 2017 Annona,aș dorii sa-ți fac o vizită zilele astea si aș dorii să știu daca te-ar interesa un sclav personal. Pot aduce un tribut, nu mă dau înlături de la nimic + ca am timp liber. Ce părere ai ? 1
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 10, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 10, 2017 Annona,aș dorii sa-ți fac o vizită zilele astea si aș dorii să știu daca te-ar interesa un sclav personal. Pot aduce un tribut, nu mă dau înlături de la nimic + ca am timp liber. Ce părere ai ? normal ca aduci tribut Stapanei, si nu am nimic impotriva sa-ti misti fizicul catre mine , cat despre "personal" ...nu cred ca mai sunt atat de interesata .... mai vedem cum te misti ... ce talente inascute ai ... banuiesc ca ai citit anuntul din profilul meu asa ca nu trebuie decat sa SUNI!!!!
marinelgoj Reputație: -4 Postat Septembrie 10, 2017 Postat Septembrie 10, 2017 Bineînteles că am citit anunțul...O să sun cu cea mai mare plăcere, in 2 zile ajung in CT deoarece am fost intr-o scurta vacanță si vom discuta detaliile la fața locului. Dar mi-aș dorii foarte mult să devin sclavul tău personal, nu mă feresc de nimic cand vine vorba de dominare Soft/Hard. 1
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 10, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 10, 2017 Bineînteles că am citit anunțul...O să sun cu cea mai mare plăcere, in 2 zile ajung in CT deoarece am fost intr-o scurta vacanță si vom discuta detaliile la fața locului. Dar mi-aș dorii foarte mult să devin sclavul tău personal, nu mă feresc de nimic cand vine vorba de dominare Soft/Hard.Mai vedem, deocamdata am piticii mei si tin de ei
marinelgoj Reputație: -4 Postat Septembrie 10, 2017 Postat Septembrie 10, 2017 Încă o mică întrebare Doamna Annona... Aș dorii să știu daca aveți jucării gen : Vibrator sau costumații ? 1
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 11, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 11, 2017 Încă o mică întrebare Doamna Annona... Aș dorii să știu daca aveți jucării gen : Vibrator sau costumații ? pentru tine am strapon , 3 marimi si modele pe care il manuiesc cu dibacie , parca ar fi parte din mine
victormoj Reputație: -5 Postat Septembrie 19, 2017 Postat Septembrie 19, 2017 Bună ziua! Scuzați deranjul, am observat ca doamna Annona a revenit pe piață. Am auzit tot felul de cct-uri cum că ar avea boli sau alte cct-uri, sper ca nu este adevarat deoarece dânsa facea treaba foarte buna. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum