Sari la conținut

Dor de Annona

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

Sa mi bag putzulica de cand a plecat anonna eu nu am mai fost multumit si satisfacut de nici un futai .. nu ma mai inteleg nici cu nevastamea nici cu amanta nici cu fetele de pe aici .. ceva asemanator cu anonna stie cineva ?

• Like 2
  • Minus 4
Postat

vicky :))

Viky nu o sa fie niciodata la acelasi nivel cu anonna .. cel putin in criteriul meu de selectie ..

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Am vorbit azi cu ea. Se întoarce saptamana viitoare.

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Este in Constanta. Pe departe cea mai buna experienta cu o matura.

• Like 1
Postat

Salut tuturor! Am văzut că vorbeați de Annona și aș dorii să știu daca mai locuiește in CT si daca mai este " pe piata " ...

• Minus 1
Postat

Annona,aș dorii sa-ți fac o vizită zilele astea si aș dorii să știu daca te-ar interesa un sclav personal. Pot aduce un tribut, nu mă dau înlături de la nimic + ca am timp liber. Ce părere ai ?

• Minus 1
Postat

Annona,aș dorii sa-ți fac o vizită zilele astea si aș dorii să știu daca te-ar interesa un sclav personal. Pot aduce un tribut, nu mă dau înlături de la nimic + ca am timp liber. Ce părere ai ?

normal ca aduci tribut Stapanei, si nu am nimic impotriva sa-ti misti fizicul catre mine , cat despre "personal" ...nu cred ca mai sunt atat de interesata .... mai vedem cum te misti ... ce talente inascute ai :D ... banuiesc ca ai citit anuntul din profilul meu asa ca nu trebuie decat sa SUNI!!!!

Postat

Bineînteles că am citit anunțul...O să sun cu cea mai mare plăcere, in 2 zile ajung in CT deoarece am fost intr-o scurta vacanță si vom discuta detaliile la fața locului. Dar mi-aș dorii foarte mult să devin sclavul tău personal, nu mă feresc de nimic cand vine vorba de dominare Soft/Hard.

• Minus 1
Postat

Bineînteles că am citit anunțul...O să sun cu cea mai mare plăcere, in 2 zile ajung in CT deoarece am fost intr-o scurta vacanță si vom discuta detaliile la fața locului. Dar mi-aș dorii foarte mult să devin sclavul tău personal, nu mă feresc de nimic cand vine vorba de dominare Soft/Hard.

Mai vedem, deocamdata am piticii mei si tin de ei

Postat

Bună ziua! Scuzați deranjul, am observat ca doamna Annona a revenit pe piață. Am auzit tot felul de cct-uri cum că ar avea boli sau alte cct-uri, sper ca nu este adevarat deoarece dânsa facea treaba foarte buna.

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...