Sari la conținut

sector3: real? 0731095462

Vizitator

Postări Recomandate

Postat

Vizitat aseara fiind curios daca pozele sant realesi sincer am fost surprins,este o fata micuta de statura cam la vreo 24 de ani,pozele care le are aici sant ale ei( papucii aia negri erau inca acolo),ce nu am inteles din comentariile colegilor de mai sus este ca ei au zis ca e urata :)) bai fratilor daca si fata asta este urata atunci inseamna ca aveti standarde foarte ridicate.....oricum sa trecem peste asta.Ajuns in locatie este undeva langa Bancpost la rond la Alba Iulia,portarul inexistent se uita la fotbal :)

Aspect:8 este draguta dar piesa de rezistenta sant sanii merita vazuti

Oral:8 incercare de dt,la oo prea putin dar este ok

Normal: 8 fiind lenes am lasat-o sa stea deasupra dar a obosit dupa 10 min asa ca am schimbat in misionar unde am finalizat ca un erou ( am uitat sa zic camera este plina de oglinzi asa ca peivelistea este incantatoare)

GFE: 7  nu am incercat Fk,dar este ok intertine o conversatie dar mai trebuie sa lucreze la raspunsul mesajelor cand este cu un client

Halatu: 200 h

Per Total este Ok merge

De revenit...nu stiu poate ca da, dar sant oferte mult mai bune la acelasi pret!

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salut,

Azi am trecut pe la domnisoara din topic. Facut programare cu 45 inainte, am mai asteptat 5 minute pana sa urc. Cica venise proprietarul sa ia chiria :)).

Am urcat, ea asteptandu-ma goala si in papucii pufosi din poza. Telefonul suna intruna, de fata cu mine discuta cu alti confrati si stabilea cu ei sa revina dupa 15 minute. Asta m-a deranjat.

I-am zis ca stau o finalizare. Mi-a cerut banii si m-am cerut la dus. 

Note:

Fatza - 8

Sani - 10 (are sani rotunzi si tari, foarte frumosi, e o placere sa-i atingi)

Oral - 7 (protejat)

Normal - 7 (o singura pozitie, lady on top. O face mecanic si tine capul intr-o parte. 100% fast fuck)

FK - N/A

GFE - 0 (totul a fost pe repede inainte, avea telefonul langa ea si mai raspunde din cand in cand. Ma mir ca nu vorbea la el in timp ce mi-o sugea.)I-am zis la un moment dat sa-l puna pe silence.

Locatie - 8 (fara papuci la dus, un singur gel, baia cam neingrijita)

Cadou: 100 ron/finalizare

Totul a durat 15 minute. Exact cum ii promisese celui de la telefon.

Merita sa mergeti pentru sani. Sunt extraordinari. Nu va asteptati la altceva din partea ei

Bafta

• Like 4
Vizitator taki
Reputație: 0
Postat

doamne, si daca sunt extraordinari, sa te joci doar 15 minute cu ei i cam putin, super hyper fast fuck over 9000.

• Oras:undeva
  • Oras:undeva
Postat

Salutare,

Am fost și eu ieri pe la domnisoara în cauza. am sunat și am vrut sa îmi fac programare dar mi-a spus ca nu face programari și sa sun cu 10 minute înainte. Ok, ajung în rond la alba Iulia, parchez pe partea cu bancpostul și o sun. La prima încercare nu a răspuns, zic ok... Mai dau o tura cu mașina și dacă nu mi raspunde a doua oara plec. Fericirea a fost sa mi raspunda la al doilea apel și sa îmi spună ca era în baie și nu a auzit telefonul. ma îndruma catre scara blocului, portarul era prezent și stia ca urc la fetite, avea un zambet în coltul gurii :-)

Ma primește în papucii cu puf din poza, în sutien si fără chilotei pe ea. Acum... Tipa arata bine, de fel îmi plac minionele. M-a invitat în camera, iar în drum spre camera am observat ca mai are o colega, frumușică și ea, pe care am salutat-o din mers.

Intrat în camera, ma invit la dus, cer prosop, ma reintorc, și începe actiunea.

Cu paranteza de rigoare ca mi s au cerut banii înainte.

Bun, revenind... Își da sutienul jos și îmi apare o pereche de sani maricei si tari de toata minunatia . la capitolul sani palaria jos.

Începe un oral neprotejat executat binișor, fără artificii.

Montat prezervativ, schimbat 2 pozitii ( doggy unde privelistea spre funduletul ei bombat e minunata și misionarului apoi) și ejaculat frumos în condom. Pe durata actiunii gemete ușoare și atingeri fine au existat deci punctez pozitiv și aici.

Per total o experienta ok cu o tipa bună la corp și destul de "atenta" la partener.

Note :

Tipa: 9.5 corp misto, fara mirosuri, sanii superbi, pasarica epilata + piercing

Locație : 9, 2 camere, curate, pat cu oglinda mare pe colt

Acțiunea: 9, eu unul am plecat mulțumit, nu m am simțit grabit, implicarea din partea ei s-a simțit

Halat: 100 ron / finalizare 30min DTD

Concluzia : Eu unul m-as întoarce sa o mai savurez puțin în fata oglinzii. Recomand!

Cu stima,

Apo

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator saamm24
Reputație: 0
Postat

Bifat

Fata:7(cred ca mai degraba are 150cm)

Oral:5

Normal:8

Derevenit:eu nu,cam plictisita

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...