Sari la conținut

As dori sa stiu daca exista pe forum poze cu pizda lui vistantric

Postări Recomandate

Postat

Asa vreau sa ma lasi si tu pe mine. Stapana nu se supara. Da-i vin cu xanax si 5 ore nu va comenta

E pe sistem? O ia pe vin cu pastile si apoi se fute ca zdreanta?

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dacă si cu parcă

Se plimbau intr-o barcă

Si-a venit un sarpe...

• Like 4
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

La cati km de pula a luat...

Nu prostutule, ma fac larga la cerere...dacă îmi convine partenerul care-mi aplica un fisting. Sunt cateva tehnici pentru a avea o asemenea performanta, iar finalul este cel mai dificil...chiar inainte de ejacularea feminina. Dar stau si ma gândesc ca tu esti cam larg...la creier, ai suferit recent o lobotomie, asa mi-a spus Picon despre tine.

• Like 5
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dupa 20 de ani e găleată, trage beșini din pizdă noaptea

E noapte si-acum!...Iar drăguțul de clonă pipipilica face fantezii. Cine il aplauda...Picon, machucambo, treceți la apel!

Ai parasit-o pe siana...ce rău esti!

• Like 5
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Intra si un pumn de Popeye?

Tu esti popeye?
  • Like 5
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

E bine dacă va refugiati doar pe un topic unde sa-mi vorbiti urât...asa intelege si lumea ca aveti o fantezie neimpartasita, si gata balciul!

• Like 5
  • Minus 2
  • Oras:.
Postat

Cine are fetishuri scarboase ia vedeti peste ce au dat soldatii mei in timp ce praduiau:

Să nu credeți că vreau să am și mai multe apeluri, căci vă ve-ți lovi iar de un zid al tăcerii dacă mă simt prea solicitată...și nu e ok, că vă supărați pe mine. Însă pentru cei cu poftă și răbdare...dacă tot mi-a făcut cineva aceste foto, rog să primiți, că nu am pace să mă uit doar eu la ele.

post-143417-0-19566900-1496951815.jpg

post-143417-0-52399300-1496951824.jpg

post-143417-0-39320800-1496951837.jpg

post-143417-0-07307400-1496951846.jpgpost-143417-0-11841300-1496951856.jpg

post-143417-0-21885200-1496951865.jpg

• Like 4
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bre, vistantric.... vrei sa zici ca nu ai pizda galeata?

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 ...se vede ca n-ai vazut in viata ta ..o pizda...daca ai fi vazut-o ..in carne si oase ..si ai fi pipait-o ai fi stiut ca pizda ..ca si timpul si spatiu in univers ..SE CONTRACTA SI SE DILATA..ca si pula voastra care e mica...creste mare si se face mica la loc...dar cred ca a ta n-a crescut mare niciodata ..e doar mica...de aia nu stii..

si se mai vede ca n-ai avut o nevasta care sa-ti nasca un copil pe cale naturala...si dupa ce corpul isi revine s-o futi sa vezi ca e pizda ca si inainte de sarcina ..desi pe acolo a iesit un copil

tragem concluzia profilului tau psihologic ca..esti un misogin si un labar ,fara nvasta si copil,fara sa fi cunoscut femeia si capacitatile sale,,fara respect pt femeie..de unde se deduce si respectul pt familie asa in general ca si  concept...ADICA UN GOLAN,O SCURSURA,UN AGITATOR,..si atat...

• Like 1
  • Minus 8
Postat

Pussy lui vis nu este așa Cum ziceți. Va spune unul care a avut multe plăceri cu ea în ultimii 2 - 3 ani, foarte multe și mai ales extraordinare. Nu fiți frustrați pe minunata Pussy datorita modului strengaresc în care participa Vis la comentariile de acest forum.

• Like 1
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 ...se vede ca n-ai vazut in viata ta ..o pizda...daca ai fi vazut-o ..in carne si oase ..si ai fi pipait-o ai fi stiut ca pizda ..ca si timpul si spatiu in univers ..SE CONTRACTA SI SE DILATA..ca si pula voastra care e mica...creste mare si se face mica la loc...dar cred ca a ta n-a crescut mare niciodata ..e doar mica...de aia nu stii..

si se mai vede ca n-ai avut o nevasta care sa-ti nasca un copil pe cale naturala...si dupa ce corpul isi revine s-o futi sa vezi ca e pizda ca si inainte de sarcina ..desi pe acolo a iesit un copil

tragem concluzia profilului tau psihologic ca..esti un misogin si un labar ,fara nvasta si copil,fara sa fi cunoscut femeia si capacitatile sale,,fara respect pt femeie..de unde se deduce si respectul pt familie asa in general ca si  concept...ADICA UN GOLAN,O SCURSURA,UN AGITATOR,..si atat...

Zise femeia elevata care suge pula pe cateva hartii :))))

Pe forumul asta poti fi cine vrei tu, poti jigni cum doresti... in viata de zi cu zi insa esti o scursura ordinara cu botul plin de sloboz.

Cat despre categorisirea mea, poate ca ai nimerit, poate ca nu. Nici nu este problema ta, insa ce sa faca o curva balegoasa fara clienti decat sa behaie pe forum cat de ~desteapta~ este ea :))))

Mamaie expirata, mars la tomberon, acolo e locul tau

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Zise femeia elevata care suge pula pe cateva hartii :))))

Pe forumul asta poti fi cine vrei tu, poti jigni cum doresti... in viata de zi cu zi insa esti o scursura ordinara cu botul plin de sloboz.

Cat despre categorisirea mea, poate ca ai nimerit, poate ca nu. Nici nu este problema ta, insa ce sa faca o curva balegoasa fara clienti decat sa behaie pe forum cat de ~desteapta~ este ea :))))

Mamaie expirata, mars la tomberon, acolo e locul tau

Nici a ta nu e cum sunt eu..si ..

tine gura deschisa sa.ti scuip in gura slobozul meu..se pare ca vrei si tu

Postat

SE CONTRACTA SI SE DILATA..ca si pula voastra care e mica...creste mare si se face mica la loc...dar

Eu neputand sa am copii, am auzit povesti ca dupa ce faci copii, pasarica isi creste volulumul chiar si cel ne-excitat. Femeiile "galeata" sunt defapt femeiile care au facut copii. Dar eu nu voi stii niciodata din cauza vrajitoarei aleia din Vaes Dothrak care m-a blestemat...

• Like 4
  • Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ehe...stai linistită, ca pipilica e doar un fel de Moțoc cu capul deja tăiat. E mic copil pe lângă alții care se dau afurisenii la drumul mare...

Ia uite-l, cred ca ti-l amintești pe nenea care-si expune "problemele" cu infatuare...

Gluma esti tu ...care ai luat in tine mii de penisuri. Rade prostituata de mine  -_-'' . Nu esti decat un serviciu dispozabil

No offence , dar pe probleme de relatii (sexuale) nu o sa accept niciodata sfatul unor femei .

Ontopic : alti barbati in aceasi situatie ? Sfaturi sunt binevenite si o sa le aplic daca au sens ;)

Ce fain canta in seara asta vecinii la chitară...

• Like 6
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eu neputand sa am copii, am auzit povesti ca dupa ce faci copii, pasarica isi creste volulumul chiar si cel ne-excitat. Femeiile "galeata" sunt defapt femeiile care au facut copii. Dar eu nu voi stii niciodata din cauza vrajitoarei aleia din Vaes Dothrak care m-a blestemat...

A vrut să zică fântână...dar vrăjitoarele asa fac, păcălesc.

• Like 6
  • Minus 1
Postat

Mare tupeu ai in fata laptopului

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Vai...ce nebuni sunt, ce i-a apucat? Ce suflet pun băieții...ce inseamna domne timpul care trece, trebuia sa-i vad si-n ipostaza asta! Zic, sa dea furtuna...si sa scap de ei!

• Like 6
  • Minus 1

Vizitator
Postat

Mare tupeu ai in fata laptopului

Si la mine in casa am tupeu.

Mor cu tine de gat. Vrei sa incerci?.te poftesc

Halal de mama unor ...posesori de puta.

Care cred ca barbatia sta in a ameninta femei

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...