Sari la conținut

numai figurante si ingamfate 0762170435

Vizitator daniel031285

Postări Recomandate

Vizitator daniel031285
Reputație: 0
Postat

eu unu n am pomenit asa ceva in orasu asta numai tepare si dastea pline de ele de parca ele te platesc pe tine nu tu pe ele . dupa ce am vazut ca nesimtita de la.hotel marian a dat teapa am zis sa sun la.asta a zis ca e la.hotel net ala mic vizavi de lidl gavana zic in gand ok tocmai sunt n zona . si o intreb arati si te gasesc ca n poze ? inclusiv tocuri . hm tocuri n am ca nu sunt deaici si nu.m am carat cu ele . i am zis ma fata daca faceti poze intr un anume fel pai asteptati ma clientu asa ca n poze nu in dalea de casa sau in halat d baie ca domne ea a luat tocurile n picioare pt poze si atat cand a vazut ca nu mi se pare normal ca mai e si tare in gura am zis ca nu e frumos sa postezi ceva si sa faci altceva la care a inchis . asa ca baieti . la nesimtite dastea pline de ele nu va mai deplasati sa pierdeti si bani si timp degeaba . va salut .

• Oras:Pitesti
Postat

eu unu n am pomenit asa ceva in orasu asta numai tepare si dastea pline de ele de parca ele te platesc pe tine nu tu pe ele . dupa ce am vazut ca nesimtita de la.hotel marian a dat teapa am zis sa sun la.asta a zis ca e la.hotel net ala mic vizavi de lidl gavana zic in gand ok tocmai sunt n zona . si o intreb arati si te gasesc ca n poze ? inclusiv tocuri . hm tocuri n am ca nu sunt deaici si nu.m am carat cu ele . i am zis ma fata daca faceti poze intr un anume fel pai asteptati ma clientu asa ca n poze nu in dalea de casa sau in halat d baie ca domne ea a luat tocurile n picioare pt poze si atat cand a vazut ca nu mi se pare normal ca mai e si tare in gura am zis ca nu e frumos sa postezi ceva si sa faci altceva la care a inchis . asa ca baieti . la nesimtite dastea pline de ele nu va mai deplasati sa pierdeti si bani si timp degeaba . va salut .

Aici ai dreptate frate!

Postat

Astea trebuiesc prinse și omorâte de oase...zobite ,jucate in picioare !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.