Sari la conținut

0755813420-Katy

Postări Recomandate

Postat

Eu exagerez.

Tu exagerezi

...

Ei exagereaza

...

Ea exagereaza

...

NOI NU exageram!!!

Crede-ma!

Singura care esti fake in "jocul" asta, aici, esti tu!

Esti fake cu poze fake.

Esti fake cu preturi fake (outside of normality).

Esti fake in prezentare, inducand imaginea fake ca ai prestat si "afara" (poze profesionale ... dar care nu sunt pentru Ro).

In concluzie esti idealul pentru FAKE!

Spor, (fake)

:iagree  :bow

Vizitator
Reputație: 0
Postat

... ca doara daca ma bag acolo mare mahar la ea am nevoie si de un bodigard

Cred că nu mai are nevoie Katty666 de bodigard, aștept prima recenzie :D Dacă înțelegi ce vreau sa zic.
  • Like 2
Vizitator altu2
Postat

Si io astept prima recenzie pentru Katty (doi <t> si <y>, ca-i rascracacita acolo unde trebuie).

Mai, io nu pot s-o fac ... recenzia.

E chestie de incompatibilitate, serios.

Astazi, am purtat muuuulte discutii cu fata, la initiativa ei, discutii pentru ceea ce spusese aici in "plen", adica io sa preiau functia aia de mare responsabilitate, de receptionist.

Mai nene, negocierile or fost mai dure decat cele pe care Gigi (Becali) le-ar purta cu ai mai aprigi impresari englezoi pentru vinderea lui Alibec in Premier.

Pana in coada am cazut la pace cu fata.

Nu vreau sa pun aici, in direct, toate detaliile contractului.

Ce trebuie sa spun, si spun, e ca e de bine, nu e de rau, adica sa fie bine sa nu fie rau.

Am semnat pe o perioada, ce nu o pot spune aici, dar important e ca am semnat.

Mai sunt si niste sume, ulterioare, sume pe care fata a inteles ca trebuie sa le accepte in final, dar asupra carora, pana la acest moment nu s-a pronuntat.

Deci, suntem pe drumul cel bun, succesurile (sau succesele, dracu stie?), or sa vina.

Trebuie un pic de rabdare, avand in vedere ca suntem la inceput de drum.

Multumesc,

P.S.:

Vizitator
Postat

ce de secrete avem aici.... da oameni buni atunci care este rolul topicului nici o recenzie nici o informatie numai dume si povesti....da scrieti ceva util ma oameni buni despre Katy. :rax2

Vizitator altu2
Postat

ce de secrete avem aici.... da oameni buni atunci care este rolul topicului nici o recenzie nici o informatie numai dume si povesti....da scrieti ceva util ma oameni buni despre Katy. :rax2

Dupa ce ti-ai facut programare la Katty, odata ajuns in fata locatiei, da-mi un mesaj (PM) sa stiu cine esti de pe forum.

Astea sunt instructiunile ce le-am primit, in calitate de receptionist, de la "sefa" Katty

Postat

Dupa ce ti-ai facut programare la Katty, odata ajuns in fata locatiei, da-mi un mesaj (PM) sa stiu cine esti de pe forum.

Astea sunt instructiunile ce le-am primit, in calitate de receptionist, de la "sefa" Katty

:clap2

Vizitator
Postat

foarte tare altu2 da sa sti ca nu o sa fie asa ceva pentru ca eu maduc doar la locuri clare,nu maduc la prost noroc si la locuri dubioase.BAFTA :hihat

Postat

Ba deloc.
Apropo, intre timp au aparut si poze reale. N-au nimic in comun cu cele din anunt. Tipa e micuta, tate destul de mari (forma para unul la stanga celalat spre dreapta), fatza rotunda. Varsta mai inaintata decat zice ea.

Apropo: alin.ortan este pestele?

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

alin.ortan nu-i pestele. E doar un simpatizant. Ca si un simpatizant al tau de altfel, si al anymatorului si a altor cativa. :)

Postat

OK, fie. Poate nu esti peste.
Eu totusi nu-i simpatizez pe cei care isi cumpara conturi. Ii prefer pe aceia care contribuie prin postari.

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator altu2
Postat

am revenit...nu stiu cat stau:)

Sopteste-mi mie, aici nu ne aude nimeni, da' unde ai fost?

P.S.: iti dai seama ca daca nu stiu, io care is receptionistu' tau, si mai intreaba unu', altu' in stanga, in dreapta, ii cam naspa treaba.

Io zic ca io trebe' sa stiu, dup-aia vad io la cine ce si cum spun.

P.P.S.: am uitat, deh, scuzabil oarecum, la cat am ramas cu comisionu' ... ca receptionist vorbesc.

Vizitator altu2
Postat

nici macar tie ca esti ''receptionistul ei,, nu iti raspunde :laugh2

Ha, ha, asa crezi tu, mi-a raspuns, dar mai ... "discret"!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...