Sari la conținut

0755813420-Katy

Postări Recomandate

Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

stai linistit ,nu are nici o relevanta 666...e doar un numar:))....serviciile mele sunt oral normal masaj si alte fantezii :250 fin sau 350h

Preturile se justifica

No aia, No aia, Mrrr la aia.

Dar, ganditi-va cat a investit in pozele fake.

Si ganditi-va cat va trebui sa investeasca candva (???) in pozele ei, alea adevarate.

Asa incat, toate aceste investii actuale, precum si cele imediat ulterioare, justifica preturile solicitate.

P.S.: sper ca o finalizare este limitata de tine la maxim 20 minute, si daca cumva am sarit "secunda" suna alarma, Da' nu de alta, da' si eu ca si client trebuie sa am managementul timpului.

Postat

Preturile se justifica

No aia, No aia, Mrrr la aia.

Dar, ganditi-va cat a investit in pozele fake.

Si ganditi-va cat va trebui sa investeasca candva (???) in pozele ei, alea adevarate.

Asa incat, toate aceste investii actuale, precum si cele imediat ulterioare, justifica preturile solicitate.

P.S.: sper ca o finalizare este limitata de tine la maxim 20 minute, si daca cumva am sarit "secunda" suna alarma, Da' nu de alta, da' si eu ca si client trebuie sa am managementul timpului.

exagerezi.si inca ceva am poze profesionale,dar nu le folosesc in ro!

Vizitator altu2
Postat

exagerezi.si inca ceva am poze profesionale,dar nu le folosesc in ro!

Eu exagerez.

Tu exagerezi

...

Ei exagereaza

...

Ea exagereaza

...

NOI NU exageram!!!

Crede-ma!

Singura care esti fake in "jocul" asta, aici, esti tu!

Esti fake cu poze fake.

Esti fake cu preturi fake (outside of normality).

Esti fake in prezentare, inducand imaginea fake ca ai prestat si "afara" (poze profesionale ... dar care nu sunt pentru Ro).

In concluzie esti idealul pentru FAKE!

Spor, (fake)

Postat

Eu exagerez.

Tu exagerezi

...

Ei exagereaza

...

Ea exagereaza

...

NOI NU exageram!!!

Crede-ma!

Singura care esti fake in "jocul" asta, aici, esti tu!

Esti fake cu poze fake.

Esti fake cu preturi fake (outside of normality).

Esti fake in prezentare, inducand imaginea fake ca ai prestat si "afara" (poze profesionale ... dar care nu sunt pentru Ro).

In concluzie esti idealul pentru FAKE!

Spor, (fake)

hai ca poti mai mult! :clapp

Vizitator altu2
Postat

hai ca poti mai mult! :clapp

Eu evident, da, pot mult mai mult, poti fi convinsa de asta, dar ma indoiesc ca tu imi poti tine ... fata.

P.S.: ma gandesc sa ma opresc aici, sa nu iti mai dau replici, si implicit prin aportul meu, sa-ti tin topicul "sus" (sus in cazul asta nu-i muie).

Sau, poate ca ma straduiesc ceva, mai dau replici, una alta, da' dai si tu macar un 10% acolo, ca deh, actiunile de promovare pozitiva/negativa sunt aducatoare de profit dar si purtatoare de costuri.

Ce zici bati palma?

Postat

Eu evident, da, pot mult mai mult, poti fi convinsa de asta, dar ma indoiesc ca tu imi poti tine ... fata.

P.S.: ma gandesc sa ma opresc aici, sa nu iti mai dau replici, si implicit prin aportul meu, sa-ti tin topicul "sus" (sus in cazul asta nu-i muie).

Sau, poate ca ma straduiesc ceva, mai dau replici, una alta, da' dai si tu macar un 10% acolo, ca deh, actiunile de promovare pozitiva/negativa sunt aducatoare de profit dar si purtatoare de costuri.

Ce zici bati palma?

multumesc ,dar NU!nu am nevoie sa tii topicul sus.....:*

Vizitator altu2
Postat

Hai mai fato, ce-i 10% pentru tine?

Mai ia ... o gandire.

10%!!!

P.S.: sa vezi ca stiu ce-i biznisu te las la 9,5% ... poate chiar 5,9%, ce conteaza, aceleasi cifre.

Ce zici, batem palma?

Daca picam pe ala cu 5,9% atunci am "intrare" la tine, cand vrea muschiu meu, dar numa' de doua ori pe saptamana (sau o data?), ca mi-s om fin, da' te si anunt cu 10 minute inainte, ca stiu ca tu nu faci programari, si-i bine asa, primu' venit, primu' servit.

Noah, fato, ce zici?

P.S.: Nu trebe aici sa vada toti marlanii, da-mi raspuns in PM.

Facem noi doi de-o treaba buna, crede-ma!

Postat

Hai mai fato, ce-i 10% pentru tine?

Mai ia ... o gandire.

10%!!!

P.S.: sa vezi ca stiu ce-i biznisu te las la 9,5% ... poate chiar 5,9%, ce conteaza, aceleasi cifre.

Ce zici, batem palma?

Daca picam pe ala cu 5,9% atunci am "intrare" la tine, cand vrea muschiu meu, dar numa' de doua ori pe saptamana (sau o data?), ca mi-s om fin, da' te si anunt cu 10 minute inainte, ca stiu ca tu nu faci programari, si-i bine asa, primu' venit, primu' servit.

Noah, fato, ce zici?

P.S.: Nu trebe aici sa vada toti marlanii, da-mi raspuns in PM.

Facem noi doi de-o treaba buna, crede-ma!

bine ,batem palma,dar pt 10% te bag la receptie!ce zici?poti lucra in ture daca vrei,mai gasim un coleg:))

Vizitator
Postat

Prezent pentru recepție, unde trimit CV-ul? =))

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator altu2
Postat

bine ,batem palma,dar pt 10% te bag la receptie!ce zici?poti lucra in ture daca vrei,mai gasim un coleg:))

De acord, cu o mica exceptie!

Da sunt dispus sa fie cineva langa mine in ture, chiar ma bucur.

Este ceea ce-mi doream de mult, tura de noapte cu ... o colega!

P.S.: cand faci selectia pentru colega eu am drept de veto!

P.P.S.: de cand incepem procesul de recrutare pentru colega cu care voi face turele de serviciu?

P.P.P.S.: acuma, cu scuze, daca oi face tura de serviciu cu o colega, poate ca "intrarea" la tine o sa fie doar o data la doua saptamani. Nu te supara pe mine.

Astept PM cu tot ceea ce inseamna "pregatirea" pentru interviurile cu colega mea de tura.

Vizitator altu2
Postat

Prezent pentru recepție, unde trimit CV-ul? =))

anymatorule, stai pe curu' tau.

Selectia io o fac pentru colega de tura si tu nu intri in criteriile mele.

Vizitator
Postat

anymatorule, stai pe curu' tau.

Selectia io o fac pentru colega de tura si tu nu intri in criteriile mele.

Dar eu nu vreau pe o tură cu tine =)). Katty pentru schimbul 3, te rog. Unde trimit CV-UL? :D
  • Like 1
  • Minus 1
Vizitator altu2
Postat

Ah, si era sa uit, mai asta, katty, sau cum te numesti, deci am ramas pe 10%, da?

Sa stiu ce le zic la baietii ce vine sa ia banu'.

Ca nu vreau sa ai tu probleme cu ei, care e mai repezi, ei, adica ei e mai repezi, si baga mana, baga mana unde poate, in portofel, in gatu' fetei.

Io nu vreau probleme.

Buldogii mei e cuminti daca tata lespune ce are de facut si pe cine sa muste. Muste, adica nu muste, nu muste ca tantari, ai inteles.

Postat

Ah, si era sa uit, mai asta, katty, sau cum te numesti, deci am ramas pe 10%, da?

Sa stiu ce le zic la baietii ce vine sa ia banu'.

Ca nu vreau sa ai tu probleme cu ei, care e mai repezi, ei, adica ei e mai repezi, si baga mana, baga mana unde poate, in portofel, in gatu' fetei.

Io nu vreau probleme.

Buldogii mei e cuminti daca tata lespune ce are de facut si pe cine sa muste. Muste, adica nu muste, nu muste ca tantari, ai inteles.

ce amuzant esti:))serios :gifs_ojos

Vizitator altu2
Postat

Dar eu nu vreau pe o tură cu tine =)). Katty pentru schimbul 3, te rog. Unde trimit CV-UL? :D

anymatorule, toate turele e la mine si la muschii mei.

Nu te baga ca trimit pe tine uratii.

Acuma imi zice katty (sau cum o chema-o) cum facem cu interview-ul (asa-i zice nu?) pentru fetele ce-mi sunt asistent manager (asa-i zice, nu?).

Noah, asa ca stai pa curu' tau.

P.S.: daca esti baiat gigel, asa cum te stiu, am ceva si pentru tine.

Bagi un 10% si stiu eu s-o storc pe katty asta (asa o cheama, nu?), ca doara daca ma bag acolo mare mahar la ea am nevoie si de un bodigard (vezi, ca am scris ase cum stiu eu, da' tu nu te gandi ca trebe sa-mi faci gardu' la casa, adica gardu-i gard si bodi ii bodi, noah, intelegi tu).

Sper ca-i clar, sogore!

Postat

anymatorule, toate turele e la mine si la muschii mei.

Nu te baga ca trimit pe tine uratii.

Acuma imi zice katty (sau cum o chema-o) cum facem cu interview-ul (asa-i zice nu?) pentru fetele ce-mi sunt asistent manager (asa-i zice, nu?).

Noah, asa ca stai pa curu' tau.

P.S.: daca esti baiat gigel, asa cum te stiu, am ceva si pentru tine.

Bagi un 10% si stiu eu s-o storc pe katty asta (asa o cheama, nu?), ca doara daca ma bag acolo mare mahar la ea am nevoie si de un bodigard (vezi, ca am scris ase cum stiu eu, da' tu nu te gandi ca trebe sa-mi faci gardu' la casa, adica gardu-i gard si bodi ii bodi, noah, intelegi tu).

Sper ca-i clar, sogore!

katty ma numesc(numele de scena) :138x

Vizitator
Postat

Oare ești unguroaica :D ? Întreb pentru că mă înnebunește accentul vostru, în anumite situații mai delicate, sa le spun mai elegant.
  • Like 3
  • Minus 1
Vizitator altu2
Postat

Noah, acuma m-am linistit o tara ca stiu cu cine am vorbit pana amu'

Noah, katty, cu doi t si y in coada, adica ii despicatura acolo, cum o ramas diilu (io ase aud in filme, ase scriu, diilu)?

10% din cifra de afaceri (nu te-ai gandit la 10% din profit, sper) in mana la tatucu, adica, io.

Tot io is mare mahar acolo si am 3 (trei/ three = asta-i cu google translate) asistente menajere (nu cred ca suna bine, da pana maine ma gandesc ce scriu cu markeru' pe ecusonu' lor), cate una pe schimb.

Mai am si un bodigard (nu trebe sa intelegi tu prea multe, ... gardu trebe facut ...), om pe care tot io-l pun in pita.

Cam atata pana acuma.

Vin cu altele cand imi mai pica o fisa.

Postat

Noah, acuma m-am linistit o tara ca stiu cu cine am vorbit pana amu'

Noah, katty, cu doi t si y in coada, adica ii despicatura acolo, cum o ramas diilu (io ase aud in filme, ase scriu, diilu)?

10% din cifra de afaceri (nu te-ai gandit la 10% din profit, sper) in mana la tatucu, adica, io.

Tot io is mare mahar acolo si am 3 (trei/ three = asta-i cu google translate) asistente menajere (nu cred ca suna bine, da pana maine ma gandesc ce scriu cu markeru' pe ecusonu' lor), cate una pe schimb.

Mai am si un bodigard (nu trebe sa intelegi tu prea multe, ... gardu trebe facut ...), om pe care tot io-l pun in pita.

Cam atata pana acuma.

Vin cu altele cand imi mai pica o fisa.

am putina treaba ...revin :*

Vizitator altu2
Postat

Bai anymatorule, mai sogore, da' de ce nu spui tu cine esti?

mah, tu esti ala cu OP-ul, de aici: http://nimfomane.com/forum/topic/79977-new-blonda-foto-model-16046kg-0756950491-interesanta/page-4

Mah, tu esti de-al meu..

Clar facem diilu, nu 10%, ii suficient 9,5%, sau 5,9%, sau iti dau io o bere ca esti de-al meu.

Katty (dublu t si Y, ca e despicatura acolo intre cele faine si rascracanate) am rezolvat-o cu bodigardu', nu-ti mai bate capu' tau frumos.

Da' o mica problema e, mica, vrea si el un 15%, e om si el.

Si o zis ca atata timp cat pe tine nu te cunoaste, asa cum pe mine ma stie, o zis ca banii lui sa mi-i dai tu mie si dupa aia ma inteleg io cu el.

E baiat de incredere.

P.S.: am negociat foarte dur cu el, nu cred ca ai fi vrut sa fi si tu acolo de fata. Initial a cerut 25%, si foarte greu, cu chiu cu vai am ajuns la 19%, ca am cazut de comun acord, amandoi, ca asta era TVA-ul cu care ne-am obisnuit atatia ani.

Da' nu te mai bat la cap, ai inteles, mai trebuie inca 20% si pentru el.

Da' l-am imbarligat, la el e din profit.

Las ca avem noi grija sa tocam toti banii, stim noi cum, profit ciuciu, asa ca degeaba vrea el 22%, poa' sa vrea, ca-i dam 24% din zero.

Nu-ti face griji, am io grija de tine si biznisu' tau.

Postat

Bai anymatorule, mai sogore, da' de ce nu spui tu cine esti?

mah, tu esti ala cu OP-ul, de aici: http://nimfomane.com/forum/topic/79977-new-blonda-foto-model-16046kg-0756950491-interesanta/page-4

Mah, tu esti de-al meu..

Clar facem diilu, nu 10%, ii suficient 9,5%, sau 5,9%, sau iti dau io o bere ca esti de-al meu.

Katty (dublu t si Y, ca e despicatura acolo intre cele faine si rascracanate) am rezolvat-o cu bodigardu', nu-ti mai bate capu' tau frumos.

Da' o mica problema e, mica, vrea si el un 15%, e om si el.

Si o zis ca atata timp cat pe tine nu te cunoaste, asa cum pe mine ma stie, o zis ca banii lui sa mi-i dai tu mie si dupa aia ma inteleg io cu el.

E baiat de incredere.

P.S.: am negociat foarte dur cu el, nu cred ca ai fi vrut sa fi si tu acolo de fata. Initial a cerut 25%, si foarte greu, cu chiu cu vai am ajuns la 19%, ca am cazut de comun acord, amandoi, ca asta era TVA-ul cu care ne-am obisnuit atatia ani.

Da' nu te mai bat la cap, ai inteles, mai trebuie inca 20% si pentru el.

Da' l-am imbarligat, la el e din profit.

Las ca avem noi grija sa tocam toti banii, stim noi cum, profit ciuciu, asa ca degeaba vrea el 22%, poa' sa vrea, ca-i dam 24% din zero.

Nu-ti face griji, am io grija de tine si biznisu' tau.

nu stiu sa dau mesaj in privat...:))...ma ajuta cineva?

Postat

inca nu poti sa dai mesaj privat doar daca platesti sa iti upgradezi profilu apare upgrade undeva in bara de sus daca nu ma insel. sau daca ai peste un anumit numar de postari la cateva sute.

Postat

inca nu poti sa dai mesaj privat doar daca platesti sa iti upgradezi profilu apare upgrade undeva in bara de sus daca nu ma insel. sau daca ai peste un anumit numar de postari la cateva sute.

am inteles,multumesc...maine voi incarca contul..:)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.