Sari la conținut

rozalinakendra

Postări Recomandate

Postat

Acuma ca esti 80% completa in mintea mea: corp, par, voce, mai lipsesc sfarcurile si pizda si o invitatie la un oral si normal neprotejat la mine in camera din crangasi, cat sunt parintii mei in oras la opereta

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bine ca nu sunt la operă :)

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Opereta este o compozitie muzical-dramatica similara operei dar derivata ei, scrisa pe textul unui libret dramatic si umoristic cu scenari artificiale, in care cupletele cantate de corul solistilor alterneaza cu dialoguri vorbite si dans, insotit de muzica de la o orchestra.

Vizitator
Postat

cineva are o obsesie pt.... "bobo"

• Like 2
  • Minus 5
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Acum cateva zile a bagat o inregistrare audio. O fata cu un accent de prin vestul tarii vorbea ciudat, zicea ceva de forum, de alexqwerty.

N-am putut sa ascult tot pentru ca eram acasa. Era ceva ciudat oricum.

• Like 14
  • Minus 8

Vizitator
Postat

aiurea rau..unii nu delimiteaza realitatea de imaginatie..si nu au limita sa stie ca se ingroasa gluma si se sare calul..de cei 7 ani de acasa nici vb. alexquerty si mie mi-a publicat fb aici..deci el e cu zgarmatul rahatului

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.