pescarus Reputație: 240 Postat Decembrie 12, 2012 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 12, 2012 Înaltă, bună, fund obraznic, sâni frumoşi, un oral cu talent. Tel. 0761208488. Numarul asta a mai avut si anuntul: "Erotice - Lesbiana caut partenera tel 0761208488" Fata este inalta, cu par lung si cu nuante rosiatice. Draguta la fata, cu ochi frumosi. Sani micuti, sfarcuri ca niste boabe de mazare. Piele alba, corp subtirel, fund frumos conturat. Undeva in jur de 20 de ani. Locatia zona Postei din Rovine. Un apartament la parter. Actiunea se desfasoara pe o canapea desfundata in sufragerie. Vorbeste frumos, e prietenoasa si comunicativa. Telefoanele vibreaza continuu. Tv-ul il stinge daca ii ceri. Sex total 150ron. Nu are pic de pricepere sau initiativa in pat. Face ce ii spui si nimic mai mult. Dar nu spune nu. Oralul este identic cu orice oral, din orasul asta, unde doar varful pulii este luat in gura iar capul se misca in sus si in jos. Dezastrul e la igiena: gura ii putea a nespalata, subsoara a transpiratie iar vaginul a prezervative folosite. Cum o putea sa stea asa la ce trafic trece prin ea... ma depaseste. Nu stiam in ce pozitie sa o mai pun ca sa nu vina un parfum ametitor de sa-mi cada parul din nas. Am plecat clatinandu-ma acasa unde am facut un dus fierbinte de o jumate de ora. M-as mai duce? Doar daca gasesc un furtun de pompieri sa-l pun inainte pe ea! 6
tudor21 Reputație: -454 Postat Decembrie 12, 2012 Oras:EARTH Oras:EARTH Postat Decembrie 12, 2012 Am plecat clatinandu-ma acasa unde am facut un dus fierbinte de o jumate de ora. M-as mai duce? Doar daca gasesc un furtun de pompieri sa-l pun inainte pe ea! +1, sincer si eu am vrut sa ma duc la ea, dar ma bucur ca mi-ai luat-o inainte. Pt asta multumiri de 150 ron!* data viitoare sa te duci cu un odorizant la tine!
jokervs Reputație: 459 Postat Decembrie 12, 2012 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 12, 2012 ce recenzie amuzanta... e bine sa avem parte si de sfaturi pe viitor..vorba aceea...platim pentru placere da nu in orice conditii !!!
scooby82 Reputație: 3 Postat Ianuarie 19, 2013 Oras:craiova Oras:craiova Postat Ianuarie 19, 2013 salutacum 2 zile pe la orele 00.10 burusac mi-a venit pofta sa belescu ceva ,cum mai nimeni nu a raspuns la tele fon am sunat si la 0761208488.fata a raspus mi-a zis locatia Posta Rovine pretul care sincer 70 o/n sau 100 combinaturcat in masina ,am ajuns la Posta din Rovine m-a ghidat e foarte bine printre blocuri am ajuns mai era cineva la intrarea in bloc am intrebat-0 pe fata daca si el asteapta mi-a zis ca nu asa ca mi-am continuat drumul .Ajuns la usa mi-au deschis o pereche se sani foarte mari si destul de tari cu sfarcuri mici montati pe un corp suplu de cam 165 cm si max 55 de kg si 19-21ani, si un par lung probabil roscat ca lumina era cam difuza..,fata nu foarte aratoasa ...mi-a zis ca mai are o colega dar indisponibila , era cu un client in alta cameraactiunea s-a desfasurat pe o canape din hol ,tv -ul era pe CARTOON NETWORK , toate bune pana cand a inceput oralul care a constat intr-o laba rapida cu varf de pula in gura si din cand in cand mai arunca un ochi la TV ok ....am rugat-0 sa puna un prezervativ si s-a uract pe mine am inceput un futai ca sa ma razbun pe ea pt oralul de cacat , cu ea deasupra incepuse sa se umezeasaca si sa-i placa a inmceput sa ma zgarrie pe spate am schimbat in misionar, care nu i-a mai placut asa mult am dat bice am terminat .experinta ok per total pentru ca are sanii marfa si corpul ,pacat ca nu se implica si sa fie mai comnicativa .gfe 3oral 3normal 6locatie 6 (se incalzesc cu aragazul dat in blana ,cand intri ametesti de la mirosul de gaze)nu face CIM ( ca daca se trezeste cu ceva in gura mai poate face ceva)70 o/n100 combinato ora nu am intrebatde revenit doar daca o sa aiba o alta atitudineSuccesuri.. :bye 2
andrei1980 Reputație: 77 Postat Ianuarie 19, 2013 Oras:slatina Oras:slatina Postat Ianuarie 19, 2013 Salut.E prima recenzie pe care o fac. Sper sa fie OK.Eu am fost la fata asta acum vreo 3 saptamani. Vad ca a mai marit tarifele. Am platit 50 lei pt un oral neprotejat. Preturile erau 50 O sau N si 100 combinat.Descrierea nu o mai fac. A facut-o colegul mai inainte perfect.Oralul la fel. Laba cu capul pulii in gura. Am intrebat-o: tu faci laba sau imi sugi pula? A zis ca face si cu mana ca sa simta cand termin sa nu ma termin la ea in gura. I-am spus ca nu e problema ca o anunt si ca vreau sa-i dau intre tate la final (prea erau bune de futut intre ele). In fine a supt ce a supt, eu o mai tineam de mana, ii mai impingeam pula in gura.. La final m-am razgandit, nu iam mai dat intre tate si m-am terminat la ea in gura. Bine primul jet l-a luat in gat ca a scos-o imediat. Nu a comentat nimic, mi-a dat un servetel sa ma sterg sau hartie igienica, imbracat, luat la revedere si plecat.Daca as mai reveni? Probabil ca da. Mai ales pt un futai. 2
pescarus Reputație: 240 Postat Februarie 27, 2013 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Februarie 27, 2013 Fata si-a schimbat numarul, locatia si chiar culoarea parului! Roşcată înaltă, oral neprotejat. Tel. 0769984955. Acum sta in brazda, la un deprimant bloc turn de pe langa unitatea militara. E bruneta. Eu cand am vazut-o am dat exit instantaneu. Dar era prietenoasa si zambitoare iar din priviri mi s-a parut draguta, cu tate mari... cred ca merita o a doua sansa. Se pastreaza ca ultima optiune intr-o zi fara alternative mai bune. 1
andrei1986 Reputație: 171 Postat Iunie 21, 2014 Postat Iunie 21, 2014 numere deconectate - se poate muta la inactive
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum