Sari la conținut

Ghidul cocalarului profesionist

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Ti-am demonstrat in cateva subpuncte care este respectul tau si principiile tale sanatoase de viata

A minti sau a rade zilnic de altii , inclusiv de fete nu face parte din aceleasi principii sanattoase de viata si de respect ?

Plm te contrazici si singur acum ?  :slap2  Am spus eu ca tu esti prost , fudul si destul de insistent  :laugh2

Nu ai demonstrat nimic, doar ai perorat,aberand cu gratie. Pana la demonstratie mai e.

La ce minciuna te referi? 

A face misto de fraieri nu e un lucru gresit. E chiar un scop pozitiv sa marginalizezi cretinii. Altfel si-o iau in cap si ii manjesc pe toti cu cacat, exact cum faci tu.

• Like 13
  • Minus 9
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Ma ameninta ca un pui de ninja pe un topic acum ceva vreme. Dupa care dat-o cotita si a inceput sa planga ca face plangere la politie. A fost banat, insa, imediat, ca turbase rau si injura si ameninta pe toti.

El e?

Practic este acelasi comportament , cand se enerveaza injura inclusiv de familie si ameninta .Acelasi lucru l-a facut si cu mine de pe contul Advanced si acesta actual Condition. Este un rahat de om , nu merita sa-ti bati  prea mult capul cu asemenea rahat repetitiv

• Like 18
  • Minus 12
Link spre comentariu

Iar ai fost curva masculina. Cam asta te defineste.

Ceea ce ai scris tu se poate interpreta cam asa: "Sunt atat de sincer, incat le spun tuturor ca am bani multi si ca am plecat de jos, iar sarantocii mor de oftica pe langa mine."

D-aia mananci tu zilnic cacat? Pentru ca esti sincer? Ti-am spus, bai lache, degeaba incerci sa pari ceea ce nu esti. 

Ai devenit destul de repetitiv rahatule , ca si celalalt .

Nu te mai inflama atat si te justifica in fel si chip , degeaba , ca tot prost esti , iar cand vei strange si cei 120 E vei avea si convingerea cat esti de sarantoc si latri ca un tantalau  pe aici

Pana atunci mars si fute pe 100 de lei , ca sa-ti largesti  portofoliul si gama de trofee , PULEZULE prostanac.

Ai o pula in loc de cap , sunt convins de asta din moment ce aprobi de fiecare data cand cineva injura de familie si mame pe aici la foc automat

Principiul tau in viata este SA FII PROST DAR IN FORMA CONTINUATA   :)

• Like 18
  • Minus 12
Link spre comentariu

Am inteles treaba cu cei 120 euro. Atat costa lampa lui Miky. O iei din bazar de la Dragonul Rosu.

O freci si iese Miky din ea in chip de pula cu urechi.

Imi pare rau, nu te pot elibera.

Dar m-as pisa-n lampa aia daca vrei.

Ce imbecil plagiator esti, sa mor. Folosesti fix replicile cu care m-am pisat pe tine fix cu mine?

Tu esti real? Chiar atat de retardat esti?

Bai, miky, multi au spus despre tine ca esti prost. Ma gandeam ca sunt doar vorbe, nimic concret. Insa, se pare ca nu esti doar prost ci prost in forma continuata.Partea buna cu internetul e ca e un pic mai greu cu impostura decat in viata reala.

• Like 13
  • Minus 9
Link spre comentariu

:laugh2 :laugh2 :laugh2 te-ai enervat prostule ?

Cand eu iti zic ca nu esti in stare sa legi doua fraze , nu ma crezi . Fugi si editeaza din nou postarea   #185    bineanteles daca stii si unde

Hai cocalare , baga injuraturi si jigniri cat cuprinde , parca nu e ca atunci cand dai search cu Goagalul ....nu stiu eu d'astea   :laugh2

• Like 18
  • Minus 13
Link spre comentariu
  • Oras:Falastoaca
  • Oras:Falastoaca

Cand eu iti zic ca nu esti in stare sa legi doua fraze , nu ma crezi . Fugi si editeaza din nou postarea   #185    bineanteles daca stii si unde

Hai cocalare , baga injuraturi si jigniri cat cuprinde , parca nu e ca atunci cand dai search cu Goagalul ....nu stiu eu d'astea   :laugh2

Mikyputa, sfârâie grătarul?

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Mai are si editii limitate  de copy-paste-uri de pe Goagal , dar nu le pune ghilimele prin simplul motiv ca a inversat cateva cuvinte

"Partea buna cu internetul e ca e un pic mai greu cu impostura decat in viata reala."

Marfa rau cu internetul asta ...daca nu exista , ramaneau prostii (gen @PULEZ) nefututi si nu mai aveau unde sa-si afiseze pomelnicul de Recenzii si potenta/virilitatea  lor absoluta .Adica intr-un cuvant futeau , dar geniul lor pizdaresc cu plata la ora sau la jumatate  ramanea undeva prin neant  , nedescoperit vreodata :laugh2

• Like 18
  • Minus 12
Link spre comentariu

Cand eu iti zic ca nu esti in stare sa legi doua fraze , nu ma crezi . Fugi si editeaza din nou postarea #185 bineanteles daca stii si unde

Hai cocalare , baga injuraturi si jigniri cat cuprinde , parca nu e ca atunci cand dai search cu Goagalul ....nu stiu eu d'astea :laugh2

Nu iti voi da satisfactia de a te injura.

Esti mult prea jos.

• Like 13
  • Minus 9
Link spre comentariu

Mai are si editii limitate de copy-paste-uri de pe Goagal , dar nu le pune ghilimele prin simplul motiv ca a inversat cateva cuvinte

Tu tocmai ai copiat propria mea jignire pe care ti-am adresat-o si apoi mi-ai scris-o mie, iar acum vorbesti de copy paste?

Ai lexicul foarte sarac fata de un om normal. Eu am vorbele la mine, asta-i tot.

• Like 13
  • Minus 9
Link spre comentariu

Aduna-ti tot vocabularul PISARCIOSULE cand stai de vorba cu mine  , cheama-l eventual si pe DMX  si tot nu umpleti o pagina de A4 cu tot cu traducere 

PS : Parca era format doar din  Limbrici Anali , Fisuri Anale si  Flausati   ...cam atat ....in rest vid absolut  :laugh2

• Like 18
  • Minus 12
Link spre comentariu

Cand are timp lache asta de @pulesteu sa scrie atat de mult si pe atat de multe topice? Iar toate postarile lui sunt fie banalitati, fie injurii la adresa celor care nu-i apreciaza recenziile si stilul insipid.

Tu esti doar o clona, deci n-ai ce dialog sa ai cu mine.
  • Like 14
  • Minus 9
Link spre comentariu

Dresura de 3 cocalari pe sarma  ...hai ca v-am adunat intr-un loc (nici nu am zis bine de DMX ca si aparuse )

Dati drumul la cantare/recital  intre voi , macar nu mai deranjati si alte Topice :laugh2

Noapte Buna trio-prostalailor , ne auzim si maine :)

• Like 18
  • Minus 13
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...