Sari la conținut

Atentie! S-ar putea sa va treziti cu politia prin locatii

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Ups.. scuze , am apasat pe rosu din greseala . Si am dat minus.. nu sunt in PItesti, sunt la mine acasa. Marti ma duc la Pitesti.

stai linistita ...credeam ca am spus ceva gresit :laugh2 stai mult acolo ?

asa m-ai facut atent sa observ ca tu esti aceea cu masina d'aia cu 4 cercuri si spatele cocosat  :laugh2

• Like 19
  • Minus 13
Postat

Ups.. scuze , am apasat pe rosu din greseala . ( vroiam sa -ti dau Like ) Si am dat minus.. nu sunt in PItesti, sunt la mine acasa. Marti ma duc la Pitesti.

cum ramane cu amenintarile primite?

• Like 1
Postat

stai linistita ...credeam ca am spus ceva gresit :laugh2 stai mult acolo ?

asa m-ai facut atent sa observ ca tu esti aceea cu masina d'aia cu 4 cercuri si spatele cocosat  :laugh2

domnita Ines te-a plimbat cu masina? :laugh2

Postat

La intrare erau deja... inauntru in camera mea nu o sa pun eu asa ceva ca nu am nici un drept , sa filmez "n" persoane , doar din cauza unui ofticat. Mi-am luat eu alte masuri de precautie . Pt urmatoarea amenintare, ca prima s-a rezolvat :)

nu e-n regula sa pui camere de filmat

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Fara legatura directa la Ines, in general cam nimic nu e in regula in prostitutia din Romania, dar clientii sunt naivi. cum eram si eu. Hai sa recunoastem adevarul. 

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�
  • Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�
Postat

Pai asta am si zis. In schimb la orice hotel exista camere Video. Si in orice bloc nou construit . (La intrare / pe holuri) . Iar daca nu ma viziteaza cu intentii murdare, evident ca nu va fi deranjat.

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Pai asta am si zis. In schimb la orice hotel exista camere Video. Si in orice bloc nou construit . (La intrare / pe holuri) . Iar daca nu ma viziteaza cu intentii murdare, evident ca nu va fi deranjat.

Dar e o diferenta intre a intra in bloc si a sti sigur ca a intrat la tine. Eu te inteleg. Ok nu e, dar te inteleg. Nici amenintarile pe care le primesti nu sunt ok, pe de alta parte. 

• Like 2
  • Minus 1
Postat

camerele video pot fi folosite si cu scopuri rele cum ar fi santajul

• Like 1
Postat

Dar daca vii cu gandul sa faci stricaciuni si sa imi furi banii , sau sa imi pui cutitu la gat , atunci si eu sunt nevoita sa actionez . Nu am patit niciodata nimic , am fost norocoasa , dar de cand cu amenintarea din Pitesti si cazul fetei din Galati (de acum 3 zile), acum vad lucrurile altfel.. si nu e totul roz asa cum eram obisnuita. Dar pt orice problema exista o rezolvare. (Sau cel putin asa imi place sa cred)

Parerea mea sincera este sa nu faci meseria asta daca iti este frica de asa ceva. NU e de tine. In jobul asta poti fi implicata in multe. Cauta altceva de facut daca vrei sa stai departe de astea. Accepta realitatea, 

• Minus 1
Postat

Sincer.... In Ardeal nu ai nevoie de asa ceva , nici macar de camere video la intrare , dar de alte obiecte...dar ma conformez si eu situatiilor , nu ? Si zonelor putin mai agitate ale Romaniei .

daca te pup incerci sa scoti sprayul? :laugh2

• Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla
Postat

Dar daca vii cu gandul sa faci stricaciuni si sa imi furi banii , sau sa imi pui cutitu la gat , atunci si eu sunt nevoita sa actionez . Nu am patit niciodata nimic , am fost norocoasa , dar de cand cu amenintarea din Pitesti si cazul fetei din Galati (de acum 3 zile), acum vad lucrurile altfel.. si nu e totul roz asa cum eram obisnuita. Dar pt orice problema exista o rezolvare. (Sau cel putin asa imi place sa cred)

Nu fii tu bruce lee .Iesi pe hol si urla cat te tin plamanii

• Like 3
Postat

Pai acum mi-am rezervat camera ( de dormit) , fix in directia in care bat camerele video .

Nu e de tine jobul asta parerea mea. Fa altceva. 

• Minus 1
Postat

Pai nu am avut nevoie sa renunt la meseria asta daca eu nu am avt altercatii cu nimeni si nici situatii neplacute. Si de ce sa renunt la ceva , cand pot doar sa fac niste schimbari ? In fine . Eu nu gandesc asa .

Nu intelegi. Daca ai nevoie sa faci schimbarile astea e un semn. Altele nu au asemenea nevoi. Chiar si faptul ca ne spui e un semn. Esti sincera. Sinceritatea nu e un atu aici. Parerea mea este sa faci altceva ca nu cred ca esti facuta pentru asta. Cand o veni primul peste mai serios in vizita ce faci?

• Minus 1
Postat

Nu intelegi. Daca ai nevoie sa faci schimbarile astea e un semn. Altele nu au asemenea nevoi. Chiar si faptul ca ne spui e un semn. Esti sincera. Sinceritatea nu e un atu aici. Parerea mea este sa faci altceva ca nu cred ca esti facuta pentru asta. Cand o veni primul peste mai serios in vizita ce faci?

lasa fata sa faca ce ii place...

Postat

de ce? Ca am primit o amenintare? Uite ca amenintarea aia nu m-a afectat cu nimic . De la o situatie de genul pana la intregul job e cale lunga .

Nu asta e ideea. Te-ai speriat la prima amenintare si esti multe prea sincerra. Nu pari genul de asa cea. Pe bune acum. Tu fa ce vrei. Ne iei cu Ardealul si altele. Iarta-ma ca iti spun, dar prostitutia e la fel peste tot. Poti intelege asta. 

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...