Sari la conținut

discutie - Delia

Postări Recomandate

• Oras:Undeva in viitor
Postat

Ba, ce m-ai pus la punct! Inteleg ca te-ai intors in Iasi? Ai adoptat si tu discursul lui Conor McGregor, si probabil te crezi la fel de jupan. Te agiti cam mult pentru unul care prezinta nici un interes pentru tine.

Nu e nevoie sa te scuzi in legatura cu lexy, ai facut si tu ce ai putut ca sa-ti mai rotunjesti veniturile. Doar steroizii si fitele se tin cu cheltuiala, nu cu metafore.

Latri ca un maidanez turbat pe-aici, te iei de unul si de altul, de parca taticu' militanul o sa te poata scoate din orice cacat in care te bagi tu cu capul inainte.

Ti-am mai spus, esti prea prost pentru unul care se crede atat de destept.

Intelegi si tu ce poti, adica nimic prostane si vad ca deja imi copii stilul deci ma plictisesti grav. Cat despre cacat, nu esti tu un cacat destul de mare incat sa nu ma pot baga sau iesi si singur, daca ai prezenta vreun interes pentru mine.... Ma iau de cine ba, ca tu ai inceput cu mine ?

Eu zic sa ai grija de nepotica aia ta smardoaica, sa nu ti-o futa careva in cur si in gura din cauza limbii tale slobode, cum ai tu fantezii cu barbatii pe aici. Sezi bland si arde-o in tiganeala cu altcineva, ca n-am timp de prosti.

Hai pa.

• Like 3
  • Oras:Locatie
Postat

Intelegi si tu ce poti, adica nimic prostane si vad ca deja imi copii stilul deci ma plictisesti grav. Cat despre cacat, nu esti tu un cacat destul de mare incat sa nu ma pot baga sau iesi si singur, daca ai prezenta vreun interes pentru mine.... Ma iau de cine ba, ca tu ai inceput cu mine ?

Eu zic sa ai grija de nepotica aia ta smardoaica, sa nu ti-o futa careva in cur si in gura din cauza limbii tale slobode, cum ai tu fantezii cu barbatii pe aici. Sezi bland si arde-o in tiganeala cu altcineva, ca n-am timp de prosti.

Hai pa.

Tolomacule, daca tot vrei sa pari informat si-mi studiezi postarile, macar preia corect: eu vorbisem de vara-mea, si nu de nepoata. Macar ti-ai aratat si aici pe forum fata de smardoi de femei. Apropo, nu mi-ai raspuns la o intrebare mai veche: iti mai altoiesti femeia in public?

E bine, totusi, ca ai decis sa-ti pui coada intre picioare si sa te duci pe pula cu tot cu stilul tau de retardat agramat pe care cica ti-l "copii". :slap2 Fii cu ochii pe spagara de ma-ta, totusi, macar pentru o perioada. Sa nu se gaseasca cineva sa-i faca o bucurie si s-o ia la o posta, doar pentru ca te-ai dat tu cocos cu cine nu trebuia.

Hai, fuck off!

Postat

Tolomacule, daca tot vrei sa pari informat si-mi studiezi postarile, macar preia corect: eu vorbisem de vara-mea, si nu de nepoata. Macar ti-ai aratat si aici pe forum fata de smardoi de femei. Apropo, nu mi-ai raspuns la o intrebare mai veche: iti mai altoiesti femeia in public?

E bine, totusi, ca ai decis sa-ti pui coada intre picioare si sa te duci pe pula cu tot cu stilul tau de retardat agramat pe care cica ti-l "copii". :slap2 Fii cu ochii pe spagara de ma-ta, totusi, macar pentru o perioada. Sa nu se gaseasca cineva sa-i faca o bucurie si s-o ia la o posta, doar pentru ca te-ai dat tu cocos cu cine nu trebuia.

Hai, fuck off!

Bine bai cioara guraliva, ma mai distrez o ultima data cu tine.

Eu nu sunt smardoi ca tine, sunt un om pasnic si iubitor de frumos, batran si cu nevoi, am 60 de kile, si nu ma pot compara cu McGregor.

Imi plac calculatoarele asa, sunt tocilar cum ar veni, si eu si prietenii mei.... Cred ca ne-ai bate pe toti, raule. Deci sunt vai de capu meu, si tocmai vorbeam cu prietenii astia la o bere despre  cat de rau si smardoi din taste esti . Si ei imi ziceau asa intr-o doara ca cu toata protectia pe care o are motanul la bazele de date, ti-ar putea face un doxxing fara mari probleme ( nu te alarma motane ). Si de acolo incepe distractia pentru ei, iar pentru voi ciorilor sunt alti baieti care se ocupa special ...... 

Eu stau relaxat, si sper din tot sufletul sa fii asa tare in gura si smardoi si in realitate, fiidca astia ca tine au trei sfarsituri posibile. La spital pentru o lunga perioada de timp, poate fara vreun membru; la facultate unde iti rupi muia/gaozul si doar amani primul si ultimul sfarsit; sau dat disparut pe la stiri.

Var-ta nepoata-ta.... tot niste ciori infecte, dar tu incearca ceva si-ti iei un dubleu primul, restul sunt pentru pretenasii tai cioroi......

Be nice, cause you never know who's watching

• Like 2
Postat

Bine bai cioara guraliva, ma mai distrez o ultima data cu tine.

Eu nu sunt smardoi ca tine, sunt un om pasnic si iubitor de frumos, batran si cu nevoi, am 60 de kile, si nu ma pot compara cu McGregor.

Imi plac calculatoarele asa, sunt tocilar cum ar veni, si eu si prietenii mei.... Cred ca ne-ai bate pe toti, raule. Deci sunt vai de capu meu, si tocmai vorbeam cu prietenii astia la o bere despre  cat de rau si smardoi din taste esti . Si ei imi ziceau asa intr-o doara ca cu toata protectia pe care o are motanul la bazele de date, ti-ar putea face un doxxing fara mari probleme ( nu te alarma motane ). Si de acolo incepe distractia pentru ei, iar pentru voi ciorilor sunt alti baieti care se ocupa special ...... 

Eu stau relaxat, si sper din tot sufletul sa fii asa tare in gura si smardoi si in realitate, fiidca astia ca tine au trei sfarsituri posibile. La spital pentru o lunga perioada de timp, poate fara vreun membru; la facultate unde iti rupi muia/gaozul si doar amani primul si ultimul sfarsit; sau dat disparut pe la stiri.

Var-ta nepoata-ta.... tot niste ciori infecte, dar tu incearca ceva si-ti iei un dubleu primul, restul sunt pentru pretenasii tai cioroi......

Be nice, cause you never know who's watching

Ai de PLM!Ti-a intrat puternic morcovu-n cur, iar de frica ai ajuns sa delirezi pe cate o juma' de pagina. Faina transformarea asta a ta: de la smardoiul neinfricat, la batausul de femei, iar acum la Gary McKinnon. What's next? Ia hai sa te vad, ba cacat in ploaie, cum faci tu un doxing de calitate! Roaga-te sa-ti iasa, ca nu se stie cand imi pierd rabdarea cu tine. Si sa nu uiti ce ti-am spus in una din primele mele postari: eu am cel putin un avantaj major fata de tine. Da' nu cred ca are importanta pentru tine, tu esti exact genul de care vorbeam pe aici: chiar daca ai fi rupt pe patul de spital si mananci cu paiul, tu tot ai gura mare si te lauzi ca ai "invins".:)

O sa admit, insa, ca mi-ai gadilit orgoliul cand ai recunoscut ca ti-am pus stapanire pe minte si ca-mi dedici timp si efort si dincolo de forum, in viata reala cand iesi la bere.

Postat

Ai de PLM!Ti-a intrat puternic morcovu-n cur, iar de frica ai ajuns sa delirezi pe cate o juma' de pagina. Faina transformarea asta a ta: de la smardoiul neinfricat, la batausul de femei, iar acum la Gary McKinnon. What's next? Ia hai sa te vad, ba cacat in ploaie, cum faci tu un doxing de calitate! Roaga-te sa-ti iasa, ca nu se stie cand imi pierd rabdarea cu tine. Si sa nu uiti ce ti-am spus in una din primele mele postari: eu am cel putin un avantaj major fata de tine. Da' nu cred ca are importanta pentru tine, tu esti exact genul de care vorbeam pe aici: chiar daca ai fi rupt pe patul de spital si mananci cu paiul, tu tot ai gura mare si te lauzi ca ai "invins". :)

O sa admit, insa, ca mi-ai gadilit orgoliul cand ai recunoscut ca ti-am pus stapanire pe minte si ca-mi dedici timp si efort si dincolo de forum, in viata reala cand iesi la bere.

Vezi tu bai interlopul pulii mele, asta e diferenta dintre noi. Eu ma pot transforma cum vreau incat sa obtin ce reactie si deschideri vreau de la tine, pe cand tu poti doar sa imprumuti cuvinte sau expresii de la mine si sa-mi faci jocul, mizand totul pe o carte.

Doar un avantaj major ? Nu stii si tu 85-95% cum manca cacat alt smardoi ? Pe unde ma invart eu, toti cred ca au cel putin trei avantaje majore fata de mine, asta pana cand ma cunosc mai bine, si isi dau seama ca au o pula....

Eu n-am avantaje asa de mari, si cunosc despre tine poate 1%, dar e procentul ala esential care te poate face sa o lasi mai moale cu latratul, sau sa te lasi de forumistica si sa-ti piara curajul, tie si pizdei tale. Iar doxxingul nu ti-l fac eu, prostule, mai citeste odata.... dar mi-e ca dispare o curva buna de pe aici din cauza ta, si ce mai fut in cur baietii din Iasi dupa aia :doggystyle  ?

In rest vezi-ti de puiul tau de cioara mic, roaga-te ca femeia ta sa-si ia destule pule in cur ca sa aveti ce manca si unde sta, iar inafara de minte mi-ai pus stapanire si pe cur, mancand cacatul pe care ti l-am servit.

Pacat ca nu mai injuri, ca nu mai esti asa dur ca la inceput..... s-a cam dus pe pula arsenalul, toti smardoii incep tare si sfarsesc moale.

Mersi pentru distractie interlop mic si rau, sper ca toata rasa voastra sa fie exterminata candva cap-coada, preferabil in lagare de munca fortata, pana atunci pa si multa pula in cur la femei ta. :bye 

Si uite asa pierd eu timpul de-an pulea pe aici.

• Like 2
Postat

Vezi tu bai interlopul pulii mele, asta e diferenta dintre noi. Eu ma pot transforma cum vreau incat sa obtin ce reactie si deschideri vreau de la tine, pe cand tu poti doar sa imprumuti cuvinte sau expresii de la mine si sa-mi faci jocul, mizand totul pe o carte.

Doar un avantaj major ? Nu stii si tu 85-95% cum manca cacat alt smardoi ? Pe unde ma invart eu, toti cred ca au cel putin trei avantaje majore fata de mine, asta pana cand ma cunosc mai bine, si isi dau seama ca au o pula....

Eu n-am avantaje asa de mari, si cunosc despre tine poate 1%, dar e procentul ala esential care te poate face sa o lasi mai moale cu latratul, sau sa te lasi de forumistica si sa-ti piara curajul, tie si pizdei tale. Iar doxxingul nu ti-l fac eu, prostule, mai citeste odata.... dar mi-e ca dispare o curva buna de pe aici din cauza ta, si ce mai fut in cur baietii din Iasi dupa aia :doggystyle  ?

In rest vezi-ti de puiul tau de cioara mic, roaga-te ca femeia ta sa-si ia destule pule in cur ca sa aveti ce manca si unde sta, iar inafara de minte mi-ai pus stapanire si pe cur, mancand cacatul pe care ti l-am servit.

Pacat ca nu mai injuri, ca nu mai esti asa dur ca la inceput..... s-a cam dus pe pula arsenalul, toti smardoii incep tare si sfarsesc moale.

Mersi pentru distractie interlop mic si rau, sper ca toata rasa voastra sa fie exterminata candva cap-coada, preferabil in lagare de munca fortata, pana atunci pa si multa pula in cur la femei ta. :bye 

Si uite asa pierd eu timpul de-an pulea pe aici.

:)

Tot ce reiese din postarea ta e frica si disperare. Iti mai intrerupi delirul din cand in cand ca sa arunci cate o petarda, incercand sa pari informat. Disperare, dupa cum ziceam!

Faptul ca nu te-am injurat la fel de mult ca tine nu e neaparat un semn bune pentru tine.

Cum mai merge doxingul, bai cacat in ploaie? Nu te vad deloc bine daca nu-ti iese. Incearca sa vorbesti cu taticu' militanu, doar nu ar fi prima oara cand acceseaza fara drept informatii nedestinate publicului. Hai, sper sa rezolvi ceva saptamana asta, pe urma vedem ce se intampla cu tine.

Postat

:)

Tot ce reiese din postarea ta e frica si disperare. Iti mai intrerupi delirul din cand in cand ca sa arunci cate o petarda, incercand sa pari informat. Disperare, dupa cum ziceam!

Faptul ca nu te-am injurat la fel de mult ca tine nu e neaparat un semn bune pentru tine.

Cum mai merge doxingul, bai cacat in ploaie? Nu te vad deloc bine daca nu-ti iese. Incearca sa vorbesti cu taticu' militanu, doar nu ar fi prima oara cand acceseaza fara drept informatii nedestinate publicului. Hai, sper sa rezolvi ceva saptamana asta, pe urma vedem ce se intampla cu tine.

Keep typing bitch, you just keep on typing ....  :laugh2

• Like 2
Postat

Iar din postarea ta reiese a 20-oara, un cacat si niste iluzii.... mare teroare si disperare mi-ai produs, esti Carlos Sacalul tu  :ras

Nu spui nimic din ce nu vreau sa se spuna, si nici nu stii nimic din ce nu vreau sa se stie. Oricine imi citeste postarile tot atat cat stii tu ar avea impresia ca stie.

Asa ca nici macar un cacat interesant nu reiese din postarile tale. 

Saptamana viitoare, cu tine o sa intample ca s-ar putea sa crapi de foame daca nu-ti produce pizda bani, sau daca nu bisnitezi si tu ceva. 

Dar sa nu uiti sa ma anunti ce vrei sa-mi faci, sau sa ma inviti sub clar de luna la stadion langa casa de bilete, sa-mi faci/dregi ca si la alti useri pe aici. Cine stie, poate chiar o sa iti onorez invitatia... dar nu inainte sa semnezi un formular cu date de contact ale prietenilor, si unul de renuntare ale drepturilor de reclamatie.... in caz de ti se intampla ceva . Hai stanga n prejur si mars. 
Nu mai intreba de doxxing, ca esti pus deja la sertar

:wavey pa pa smardoiule, m-am distrat cu tine

• Like 2
Postat
hai sa mai scriu si eu cate ceva amuzant..

in perioada in care delia era mai activa in domeniu, avea un iubit cu care statea. ea practic lucra, in cuvintele ei, "pentru relatie", in timp ce ala spargea seminte in fata blocului.

la un moment dat tipul a decis sa plece pentru 2-3 luni in anglia. part time ospatar, part time furat din buzunare. cand s-a intamplat asta, delia a decis ca nu mai sunt impreuna, si a inceput sa se refere la el ca fiind "fostul". din pacate, nu s-a gandit sa ii spuna ceva si lui. a continuat sa vorbeasca cu el de parca nu s-a schimbat nimic. presupun ca voia sa vada intai cati bani face. in timpul asta si-o tragea cu traficantul cu care e acum, cu noptile.

dupa ce s-a intors "fostul" in tara, delia i-a spus instant ca vrea sa se desparta de el. tipul a decis sa ii futa un pumn in ureche, sa ii ia telefonul si sa o dea afara din apartamentul pe care il platise ea pentru inca 6 luni. delia a facut singurul lucru la care s-a putut gandi.. a luat primul autocar catre locul de unde a plecat: la tara. partea trista e ca nici nu mai auzea bine dupa faza asta. partea si mai trista e ca recent si-a dat seama ca inca il iubeste pe "fostul", si vrea sa se intoarca la el. abia astept runda a doua.

asa-i viata cand esti curva in toate sensurile cuvantului.

continuarea in episodul urmator, "la cersit".

• Like 1

Vizitator p1ctorul
Reputație: 0
Postat

asa-i viata cand esti curva in toate sensurile cuvantului.

SI cand te gandesti ca unii o divinizau pe acesta faptura  :slap2.

A fost interesant cum s-a realizat trecerea de la videochat (parca asa se auzea), la apartamentul din Baza 3, apoi brusc in Lazar Residence. Buna strategie de marketing :))

• Like 6
  • Minus 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...