alex12axel12 Reputație: 0 Postat August 27, 2017 Postat August 27, 2017 Salut, o recomandare ok pentru o fata care mai activeaza in Targoviste, se poate? Multumesc!
steliannn Reputație: 205 Postat August 28, 2017 Oras:everywhere Oras:everywhere Postat August 28, 2017 Erau cateva.Mai acum o luna si ceva am fost cu Jessica,are anunt pe publi.Nu are locatie.Mai erau cateva,dar tot asa,fara locatie...vezi pe publi.
theodz Reputație: 20 Postat August 30, 2017 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat August 30, 2017 si cum ti s-a parut jesssica o recenzie te rog ceva? 1
kristi22222 Reputație: 89 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:everywhere Oras:everywhere Postat Septembrie 6, 2017 Erau cateva.Mai acum o luna si ceva am fost cu Jessica,are anunt pe publi.Nu are locatie.Mai erau cateva,dar tot asa,fara locatie...vezi pe publi.recenzie ??
kristi22222 Reputație: 89 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:everywhere Oras:everywhere Postat Septembrie 6, 2017 Salut, o recomandare ok pentru o fata care mai activeaza in Targoviste, se poate? Multumesc! e RAIDUL plin....
trickster Reputație: 27 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Septembrie 6, 2017 Ba kristi222 esti de ani buni aci pe forum si vii ca boul si zici ca e raidul plin . El a intrebat de o recomandare , ceva viabil ... ca in raid gasesti destule mutante colorate . 1
steliannn Reputație: 205 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:everywhere Oras:everywhere Postat Septembrie 6, 2017 si cum ti s-a parut jesssica o recenzie te rog ceva?Pe scurt:tigancusa draguta la fata,buna la corp,foarte sexy...dar impresii si figuri.Ba sa nu o crăcānez tare la misionar ca nu poate sa desfacă mult picioarele,ba ca ea nu face oral neprotejat... 4 6
mihaitgv Reputație: -312 Postat Septembrie 11, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 11, 2017 ai de pwla mea!! 2 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum