midnight Reputație: 124 Postat August 28, 2017 Postat August 28, 2017 Bună chiar acuma am observat ca ceva nu e în regula cu contul meu. Am titlu serious contributor numele meu este în albastru sunt membru din 2012 dar ceva sa schimbat cu contul meu. Nu mai pot vedea pozele postate de către membri și nu mai pot accesa anumite threaduri din forum. Va rog help.
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2017 Postat August 28, 2017 Bună chiar acuma am observat ca ceva nu e în regula cu contul meu. Am titlu serious contributor numele meu este în albastru sunt membru din 2012 dar ceva sa schimbat cu contul meu. Nu mai pot vedea pozele postate de către membri și nu mai pot accesa anumite threaduri din forum. Va rog help. Salut, ești maistru curvar, pentru serious contributor trebuie sa ai peste 200 de postări. Titlu user e altceva. 3 1
midnight Reputație: 124 Postat August 28, 2017 Autor Postat August 28, 2017 Deci sa înțeleg bine sa îmi recapăt drepturile vechi sunt nevoit sa postez spam pana la 200 de poștari?
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2017 Postat August 28, 2017 Deci sa înțeleg bine sa îmi recapăt drepturile vechi sunt nevoit sa postez spam pana la 200 de poștari?Ceva de genul... 3 1
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat August 28, 2017 Postat August 28, 2017 Deci sa înțeleg bine sa îmi recapăt drepturile vechi sunt nevoit sa postez spam pana la 200 de poștari? Ei bine, si tu.Nu spam. De ce spam?Exista forme evoluate de accedere "in zona colorata".Site-ul are platforme special dedicate activitatilor culturale. Sunt puse la dispozitia doritorilor cel putin 30 topice FAZAN.Dupa ce ai "fazanit", in timpul verii ai acces gratuit la piscina, iar iarna ti se serveste o ceasca cu ceai fierbinte in fata semineului.
midnight Reputație: 124 Postat August 28, 2017 Autor Postat August 28, 2017 Deci fără supărare dar prin regula ăsta reduceți forumul ăsta intru forum troll... Nu se va pune accent pe qualitativ ci doar pe cantitativ... Eu de unu doar postez când chiar este ceva de scris o recenzie etc nu am timp de pierdut pentru banalități. .. Poate ar fi cazul pentru o reevaluare referitor la acest subiect. .. 1
haroun Reputație: -440 Postat August 29, 2017 Postat August 29, 2017 Curvele cand isi posteaza/platesc reclama intreaba doar de numarul de accesari si trafic, nimic altceva.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum