petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Septembrie 1, 2017 nu gasiti maciuca la mine Pai exact aspectul asta trebuie sa il certific eu sa nu te mai acuze lumea pe aici.
deea83 Reputație: 128 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Septembrie 1, 2017 Pai exact aspectul asta trebuie sa il certific eu sa nu te mai acuze lumea pe aici.si ce anume vrei sa faci petre? sa observi doar sau sa pui mana?
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Septembrie 1, 2017 si ce anume vrei sa faci petre? sa observi doar sau sa pui mana? Eu ziceam ca observ dar vad ca tu gandesti si mai departe...... 1
raffaello Reputație: -6837 Postat Septembrie 1, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Septembrie 1, 2017 si ce anume vrei sa faci petre? sa observi doar sau sa pui mana? Doar mana?
obsedatul Reputație: -2024 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Septembrie 1, 2017 Mai bine doar cu ochii, sa poa' sa fuga. Cine stie ce Arnold se ascunde in spatele monitorului...
crixalis Reputație: 188 Postat Septembrie 1, 2017 Postat Septembrie 1, 2017 Deea, pune o poza aici cu tine cu pasarica sa ne asiguram ca esti fata. Eu ma duc la curve sa fac ce nu pot sa fac acasa, si nu e vorba ca nu pot sau ca nu vrea, e chestia ca nu mi pot fute nevasta deepthroat, imi dau drumu pe fata ei, ii rup curu, e vb de respect aici, sau e valabil doar pt mine, nu stiu... efectiv nu pot sa-mi umilesc femeia.
deea83 Reputație: 128 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Septembrie 3, 2017 Eu ziceam ca observ dar vad ca tu gandesti si mai departe...... ))
deea83 Reputație: 128 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Septembrie 3, 2017 Mai bine doar cu ochii, sa poa' sa fuga. Cine stie ce Arnold se ascunde in spatele monitorului... Arnold shvaitzantzar
deea83 Reputație: 128 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Septembrie 3, 2017 Deea, pune o poza aici cu tine cu pasarica sa ne asiguram ca esti fata. Eu ma duc la curve sa fac ce nu pot sa fac acasa, si nu e vorba ca nu pot sau ca nu vrea, e chestia ca nu mi pot fute nevasta deepthroat, imi dau drumu pe fata ei, ii rup curu, e vb de respect aici, sau e valabil doar pt mine, nu stiu... efectiv nu pot sa-mi umilesc femeia. ce vrei sa faci cu poza? si de ce as vrea sa pun eu asa ceva cu mine pe net?
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2017 Postat Septembrie 4, 2017 nu gasiti maciuca la mine Hmmmmm....))))
deea83 Reputație: 128 Postat Septembrie 4, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Septembrie 4, 2017 Hmmmmm.... ))))t the deceiver, stii la ce m-am referit nu? Sunt de sex feminin din '91 de cand am venit pe lume
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2017 Postat Septembrie 4, 2017 the deceiver, stii la ce m-am referit nu? Sunt de sex feminin din '91 de cand am venit pe lume Nu ai tu nicio măciucă p-acasă? ))
deea83 Reputație: 128 Postat Septembrie 4, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Septembrie 4, 2017 Nu ai tu nicio măciucă p-acasă? )) Il am pe sot, ajunge
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2017 Postat Septembrie 4, 2017 Il am pe sot, ajunge Pai vezi? Ai măciucă ))
deea83 Reputație: 128 Postat Septembrie 4, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Septembrie 4, 2017 Pai vezi? Ai măciucă )) Am sot, maciuca nu e a mea, e a lui ) trebuie sa specific treburile astea, ca dupaia ma trezesc ca vine unu si zice ca sunt travestit. Ar fi ceva interesant dupa ce am fost facuta troll si barbat cu mustata
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Septembrie 4, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Septembrie 4, 2017 Am sot, maciuca nu e a mea, e a lui ) trebuie sa specific treburile astea, ca dupaia ma trezesc ca vine unu si zice ca sunt travestit. Ar fi ceva interesant dupa ce am fost facuta troll si barbat cu mustata Eu sunt pregatit sufleteste sa certific spusele tale.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2017 Postat Septembrie 4, 2017 Am sot, maciuca nu e a mea, e a lui ) trebuie sa specific treburile astea, ca dupaia ma trezesc ca vine unu si zice ca sunt travestit. Ar fi ceva interesant dupa ce am fost facuta troll si barbat cu mustata Chiar,ai "mustață "? ))
deea83 Reputație: 128 Postat Septembrie 4, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Septembrie 4, 2017 Chiar,ai "mustață "? )) n-am asa ceva
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2017 Postat Septembrie 4, 2017 n-am asa ceva Nu pa orizontala, pă verticală ))
deea83 Reputație: 128 Postat Septembrie 4, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Septembrie 4, 2017 Eu sunt pregatit sufleteste sa certific spusele tale. uite cine abia asteapta momentul sa zica aceeasi treaba Petre, imi place de tine, om hotarat :clapp
deea83 Reputație: 128 Postat Septembrie 4, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Septembrie 4, 2017 Nu pa orizontala, pă verticală ))
deea83 Reputație: 128 Postat Septembrie 4, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Septembrie 4, 2017 nu domnule the deceiver, despre unele lucruri aleg sa nu vorbesc
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2017 Postat Septembrie 4, 2017 nu domnule the deceiver, despre unele lucruri aleg sa nu vorbesc Fair enough Știi ca glumesc, nu? Pa DEavol sa nu-l crezi,zic )) 1 3
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Septembrie 4, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Septembrie 4, 2017 uite cine abia asteapta momentul sa zica aceeasi treaba Petre, imi place de tine, om hotarat :clapppai ce sa mai lungim discutiile pe acest subiect. ne vedem si astfel o sa lamuresc si restul colegilor forumisti despre adevar.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum