Sari la conținut

Unde-i rozkendra?

Postări Recomandate

Postat

Vreau sa iti fac curilingus, tu pari curata ca lacrima lui ovidiu si ca o apa cristalina, te-as fute si fara prezervativ, mai degraba iau turbare de la tine, decat sifilis, sida, hepatita, HPV, gonoree de la adinamilf si lorenna

Postat

este precum o zeita, daca te rogi destul la ea, va veni, alaturi de crizele celebre de schizofrenie, spacitate, psihoza, personalitati multiple, contraziceri cu ea insasi, negare si alte cateva sute de mii

• Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�
Postat

of, de ai veni in capitala :serenade

Vad ca e la moda sa faceti pagini speciale cu dedicatie . 🤔🤔 daca as veni la capitala , mi-ai face si mie o pagina ?

• Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Asta e nebunu de msi devreme..fostul miron cosma..care a fost dungat

Postat

Vad ca e la moda sa faceti pagini speciale cu dedicatie . daca as veni la capitala , mi-ai face si mie o pagina ?

Bineinteles, dar nu ai sa vezi pe pagina ta asa mizerii, oricum nu din partea mea, promit :kiss3

Postat

Asta e nebunu de msi devreme..fostul miron cosma..care a fost dungat

Asa si? Hush si uscheala inapoi pe topicul tau unde poti modera, aici nu ai tu ultimul cuvant :laugh2

Ai doar ultima BTS

Postat

Bineinteles, dar nu ai sa vezi pe pagina ta asa mizerii, oricum nu din partea mea, promit :kiss3

🤣🤣 mhmm....

• Minus 1
Postat

Rozyyyyy... pis pis pis

Taticul e horny vrea sa dea o laba la maieul ala jegos ce stramg sanii nr 2 unul langa altul si cu sfarcuri erecrile ascunse prin el care ii dau niste umflaturi semi vizibile

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...