costa Reputație: 36 Postat Decembrie 15, 2016 Postat Decembrie 15, 2016 O recenzie 2 in 1.Am ajuns prima data in vara la Irina. Cu noroc, din primul telefon am reusit sa ne intalnim. Nefiind probabil foarte fluent in exprimarea telefonica, nu se pregatise pentru epilare (aviz amatorilor, pregatirea epilarii dureaza 30 min.- incalzire aparat) asa ca am convenit o ora de masaj. Desi la telefon mi s-a parut a fi un pic aroganta/rece, dupa ce ne-am intalnit am descoperit-o pe Irina cea vesela, feminina, simpatica. A dezghetat un pic atmosfera, m-a trimis la dus dupa care a inceput masajul. Intai pe spate, cu mainile, cu sanii, de jos pana sus, putin accent in zona feselor. M-a intors cu fata in sus, s-a lipit de mine si a inceput sa alunece pe mine in sus si in jos, ajutata de uleiurile pe care la foloseste. Senzatie foarte placuta sa ii simti pielea fina, catifelata. La un moment dat a crescut tempoul, a inceput a ma sarute pe gat, pe piept si erectia a devenit maxima. Abia acum a inceput sa ii acorde atentie si proaspatului trezit la viata. Initial s-a pozitional deasupra mea (epilata, curata) acordandu-i cateva minute un cunni cum m-am priceput eu mai bine, dupa care s-a mutat intre picioarele mele acordand toata atentia masajului zonei de interes. De aici nu prea pot sa mai povestesc multe... parca s-a rupt filmul.Aveam impresia ca stiu sa mi-o frec. Proasta impresie. A fost 10 clase peste mine. Ma uit acum la degetele cu care scriu si nu imi vine sa cred ca m-au pacalit atatia ani J. S-a jucat cu mine. Un hj de cea mai inalta calitate. Daca la un oral mai suporti din cand in cand o atingere cu dintii, la hj-ul Irinei nu e decat placere pura. M-a adus de cateva ori apropape de finalizare, si de fiecare data scadea tempoul, incercand sa ma tina acolo, cat mai mult timp. Pana cand, intr-un final, folosind si niste jucarii pe care nu le credeam capabile sa ofere atata placere, m-a terminat. La propriu. Intr-o dulce, inegalabila explozie.Mi-a trebuit mult timp sa-mi revin. Zambeam ca prostul.Daca mi-a placut? Ohh, daaaa! Altfel nu as fi incercat toata toamna sa mai ajung o data la ea. Dar nu am prins-o niciodata, pana acum cateva zile.Si acum recenzia 2.O anunt ca vreau sa ne intindem mai mult, inclusiv o epilare. Ajung la ea, vorbim un pic, dus, cat mai cald in zona care urmeaza epilarea si incepe. Intinde ceara, sta cateva minute (prima mea epilare ever) si trage. Am zis ca ma urc pe pereti. Am vrut sa plec, dar m-a mangaiat, s-a pisicit, a ras cu mine, mi-a hranit ego-ul. Si m-a dus pana la final. Inclusiv intrafesier. Eram transpirat tot, inclusiv prosopul pe care eram asezat. Dar radeam. Acum stau si ma gandesc, ca nu stiu cum m-a prostit sa o fac, sa mai si rad cu ea, si sa o mai si platesc. Buna, tata! Intr-adevar ii place ce face.A urmat hidratarea dar nu am mai fost in stare sa continui. M-a mai cautat si „radarul”, asa ca ne-am oprit.Ce pot sa spun acum, la cateva zile dupa? Merita epilarea, senzatii noi, amplificate, zona e mai sensibila. Si mai merita ceva: reactia jumatatii la vaderea noului look. Tot Irina m-a invatat cum sa abordez problema. Deja imi fac planuri peste o luna sa mai ajung o data la ea. Cica doare mai putin. Sper ca nu m-a prostit. Oricum trebuie sa ajung si mai devreme pentru masajul de care nu am mai avut parte.Oricum MULTUMESC Irina!Cadoul:Prima data masaj 300, a doua oara epilare 150. Si sumarul: locatie: 9-10;aspect: 10 (pentru cei ce prefera genul skinny);atitudine: 10 sex: nu e cazul 4
cooldream Reputație: 67 Postat Decembrie 16, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 16, 2016 Desi am mai fost intre timp la epilat de mai multe ori, revin cu o recenzie de la ultima sedinta de acum 2 saptamani.Am sunat, am facut programarea si la ora stablita am ajuns in locatia binecunoscuta! (pentru unii) Randunica a ajuns odata cu mine, ne-am dezbracat, eu de tot, ea doar de geaca, am purces la dus si am revenit pentru jumuleala.Randunica este o femeie extraordinara din toate punctele de vedere si te face sa te simti ca si cum ai fi acasa cu prietena sau cu sotia. Ii face o reala placere sa manuiasca ceara si sa o intinda in locuri greu accesibile altfel dar o si mai mare placere sa te atinga cu delicatete si profesionalism acolo unde ne dorim cu totii sa fie o mana priceputa de femeie sau o gurita iubitoare. :hug1Ce buna ar fi a ei, care e foarte frumoasa si buna de sarutat! (vrabia malai viseaza) Ce a urmat insa dupa fost peste asteptari pentru ca se pricepe atat de bine sa faca HJ incat vorba unui coleg de mai sus"Ma uit acum la degetele cu care scriu si nu imi vine sa cred ca m-au pacalit atatia ani "In fine ca sa dau si notelocatie: 9-10;aspect: 10 (pentru mine; imi plac minionele )atitudine: 10 De revenit si pentru epilat si pentru atitudine! :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp 2
ciociocio Reputație: 54 Postat Decembrie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 16, 2016 Ti-a sugerat sa-i faci reclama? Daca avea mai multe topicuri deschise foloseai metoda copy-paste? 1 1
ciociocio Reputație: 54 Postat Decembrie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 16, 2016 Ti-a sugerat sa-i faci reclama? Daca avea mai multe topicuri deschise foloseai metoda copy-paste? 1 1
cooldream Reputație: 67 Postat Decembrie 16, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 16, 2016 Nu omule, doar ca am scris la sectiunea "masaj" si sedinta a fost la "epilat"Si mi-a fost lene sa scriu inca o data. Got it?In alta ordine de idei, femeia merita sa i se faca reclama!E buna!😂😂😂😂😂😂😂😂 1
thejustme Reputație: 9 Postat Decembrie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 22, 2016 Mâine ai deschis biroul ?
thejustme Reputație: 9 Postat Decembrie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 22, 2016 Colega ta Andra , lucrează mâine ? Interesate poze
randunica Reputație: 6350 Postat Ianuarie 13, 2017 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Ianuarie 13, 2017 Nu stiu,sun-o!
randunica Reputație: 6350 Postat Ianuarie 13, 2017 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Ianuarie 13, 2017 Nu mai sunt disponibila pentru masaj o lunga perioada.Topicul se poate inchide,accept programari doar pentru epilare si "hidratare"
randunica Reputație: 6350 Postat Martie 6, 2017 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Martie 6, 2017 Noutatile Salut!Dupa cum bine stiti, unii dintre voi, luna asta (martie) este cea care acum doi anisori mi-a implinit visul de a deveni mama pentru prima data.Visul frumos continua, doar ca vacanta de crestere mandrete de bebe frumos s-a terminat, asa ca e musai sa revin la munca.Altfel de munca. (mda, unii mai stim sa facem si altceva...care ne place poate la fel de mult sau mult mai mult, dar care financiar nu aduce aceleasi beneficii).Asa ca:Incepand cu data de 13 martie Programul meu se schimba - voi fi disponibila in weekend de dimineata devreme pana seara tarziu si in zilele saptamani dupa ora 18:00 pana la ora 22:00 cel tarziu.Nu va temeti, nu va abandonez, in timpul zilei in locatie, pentru servicii de epilat sau masaj erotic o gasiti pe colega mea, pe care va recomand sa o sunati cu toata increderea. (0730497949). Telefonul meu (0758609461) va ramane in locatie si in timpul zilei va raspunde colega mea. Eu va raspund la mesaje dupa ora 17:00 sau in weekend. Reactualizez si informatiile de baza pentru voi:-o sedinta de epilat inghinal total interfesier incepe de la 150 ron - hidratarea este inclusa in pret. pentru extensie discutam la fata locului (ma refer pt epilat in alte zone, axila, piept, spate, etc).-o sedinta de masaj erotic clasic (durata in jur de 40-50 minute) care include masaj de relaxare, body si erotic,stimulare erotica pana la finalizare prin tehnici de masaj-cost 300 ron-masaj tantric incepande la 100 euro- serviciu oferit doar cunoscatorilor si clientilor fideli-sedinta bdsm -100 euro/ora sau 300 ron 30 minute (abia astept sa va penetrez!!)ps:Despre colega meaDaca doriti o sedinta de masaj de relaxare,body si erotic cu finalizare prin tehnici specifice masajului,fara contact sexual, o puteti apela cu incredere colega mea 0730497949.Nu ma plictisiti cu intrebari despre ea. Apelati nr si discutati detaliile personal.Programul ei este zilnic 10:00-18:00Cadou 150 ron sedinta de aproximativ o ora.Locatia aceeasi!Aspect fizic placut, bruneta cu ten alb, 176/60. Nu e genul skinny! Dar nu va temeti,arata senzational, ai pe ce pune mana!Nu,nu pun poze!Nu insistati! Riscati si vedeti daca aveti ce pierde!Atitudine profi,doar lucreaza cu mine. Iar eu nu lucrez cu oricine!Cunni si fk numai in functie de chimie si doar cand igiena este una impecabila!Hai sa fiti sanatosi..la cap!Bye bye!
capitanul castravete Reputație: 2 Postat Martie 6, 2017 Oras:djdsthdyj Oras:djdsthdyj Postat Martie 6, 2017 Noutatile Salut!Dupa cum bine stiti, unii dintre voi, luna asta (martie) este cea care acum doi anisori mi-a implinit visul de a deveni mama pentru prima data.Visul frumos continua, doar ca vacanta de crestere mandrete de bebe frumos s-a terminat, asa ca e musai sa revin la munca.Altfel de munca. (mda, unii mai stim sa facem si altceva...care ne place poate la fel de mult sau mult mai mult, dar care financiar nu aduce aceleasi beneficii). Asa ca:Incepand cu data de 13 martie Programul meu se schimba - voi fi disponibila in weekend de dimineata devreme pana seara tarziu si in zilele saptamani dupa ora 18:00 pana la ora 22:00 cel tarziu.Nu va temeti, nu va abandonez, in timpul zilei in locatie, pentru servicii de epilat sau masaj erotic o gasiti pe colega mea, pe care va recomand sa o sunati cu toata increderea. (0730497949). Telefonul meu (0758609461) va ramane in locatie si in timpul zilei va raspunde colega mea. Eu va raspund la mesaje dupa ora 17:00 sau in weekend. Reactualizez si informatiile de baza pentru voi:-o sedinta de epilat inghinal total interfesier incepe de la 150 ron - hidratarea este inclusa in pret. pentru extensie discutam la fata locului (ma refer pt epilat in alte zone, axila, piept, spate, etc).-o sedinta de masaj erotic clasic (durata in jur de 40-50 minute) care include masaj de relaxare, body si erotic,stimulare erotica pana la finalizare prin tehnici de masaj-cost 300 ron-masaj tantric incepande la 100 euro- serviciu oferit doar cunoscatorilor si clientilor fideli-sedinta bdsm -100 euro/ora sau 300 ron 30 minute (abia astept sa va penetrez!!)ps:Despre colega meaDaca doriti o sedinta de masaj de relaxare,body si erotic cu finalizare prin tehnici specifice masajului,fara contact sexual, o puteti apela cu incredere colega mea 0730497949.Nu ma plictisiti cu intrebari despre ea. Apelati nr si discutati detaliile personal.Programul ei este zilnic 10:00-18:00Cadou 150 ron sedinta de aproximativ o ora.Locatia aceeasi!Aspect fizic placut, bruneta cu ten alb, 176/60. Nu e genul skinny! Dar nu va temeti,arata senzational, ai pe ce pune mana!Nu,nu pun poze!Nu insistati! Riscati si vedeti daca aveti ce pierde!Atitudine profi,doar lucreaza cu mine. Iar eu nu lucrez cu oricine!Cunni si fk numai in functie de chimie si doar cand igiena este una impecabila! Hai sa fiti sanatosi..la cap!Bye bye!Merge treaba cu pastoritul? Ai terminat cu loading-ul?
thejustme Reputație: 9 Postat Martie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 28, 2017 o ședinta de masaj cu rândunica se mai poate ?
randunica Reputație: 6350 Postat Martie 31, 2017 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Martie 31, 2017 o ședinta de masaj cu rândunica se mai poate ?dragul meu, te rog, uzeaza mai mult de sms sau whatsappsau joaca si tu niste fazan sa te colorezi si sa ai acces la pm
randunica Reputație: 6350 Postat Aprilie 7, 2017 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Aprilie 7, 2017 Buna dimineata!Pentru ca am avut multe cereri pentru serviciul de labuta (doar labuta), il declar din nou activ.Astfel labuta clasica este 100 ron iar labuta TAO este 150 ron. Ambele facute cu aceeasi pasiune. Inca nu sunt disponibila pentru cunni, va rog nu solicitati acest serviciu.
labagiu_amarat Reputație: 6 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 7, 2017 http://i.imgur.com/T6LHC.gifhttp://i.imgur.com/T6LHC.gifhttp://i.imgur.com/T6LHC.gif
brett Reputație: 1750 Postat Aprilie 7, 2017 Postat Aprilie 7, 2017 Buna dimineata!Pentru ca am avut multe cereri pentru serviciul de labuta (doar labuta), il declar din nou activ.Astfel labuta clasica este 100 ron iar labuta TAO este 150 ron. Ambele facute cu aceeasi pasiune. Inca nu sunt disponibila pentru cunni, va rog nu solicitati acest serviciu. unde-i gurita nu-i labuta
randunica Reputație: 6350 Postat Aprilie 7, 2017 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Aprilie 7, 2017 unde-i gurita nu-i labuta Depinde ...
randunica Reputație: 6350 Postat Aprilie 19, 2017 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Aprilie 19, 2017 Este
randunica Reputație: 6350 Postat Aprilie 21, 2017 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Aprilie 21, 2017 Multi dintre voi se mira de ce va dam tepe sau de ce nu va onoram vreo programaredaca ati stii voi cati rahati isi fac programari si nu le onoreazacomportamentul unora dintre voi ne face si pe noi sa nu mai luam in serios cererile vostre.de 55 de minute stau de vorba cu un individ care cica vrea sa vina..si tot vine..si a tot venit dar a atot avut cate o problema...si a rezervat si doua ore de la 16 la 18...ei daca eu va fac rezervare si voi intarziati prin sms 15 minute ca trafic inca 15 ca laba si apoi nu mai ajungeti deloc ca v-a luat dracu pe drum...sa nu va mai mirati de ce ne decidem si noi sa servim clientii dupa cum ajung. adica primul sosit primul primit!de astazi inainte nu mai astept un minut in plus pentru niciunul. mai bine ajungeti voi mai devreme decat sa imi futeti mie timpul!am zis! 7
dinoz Reputație: 681 Postat Aprilie 21, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Postat Aprilie 21, 2017 Multi dintre voi se mira de ce va dam tepe sau de ce nu va onoram vreo programaredaca ati stii voi cati rahati isi fac programari si nu le onoreazacomportamentul unora dintre voi ne face si pe noi sa nu mai luam in serios cererile vostre.de 55 de minute stau de vorba cu un individ care cica vrea sa vina..si tot vine..si a tot venit dar a atot avut cate o problema...si a rezervat si doua ore de la 16 la 18...ei daca eu va fac rezervare si voi intarziati prin sms 15 minute ca trafic inca 15 ca laba si apoi nu mai ajungeti deloc ca v-a luat dracu pe drum...sa nu va mai mirati de ce ne decidem si noi sa servim clientii dupa cum ajung. adica primul sosit primul primit!de astazi inainte nu mai astept un minut in plus pentru niciunul. mai bine ajungeti voi mai devreme decat sa imi futeti mie timpul!am zis!Dincolo de faptul ca ai dreptate , sa stii ca-ti sta bine asa , furioasa , cu lindicul zburlit ))
billyhill Reputație: 22 Postat Aprilie 22, 2017 Postat Aprilie 22, 2017 O lista privata de clienti de incredere ?
randunica Reputație: 6350 Postat Aprilie 22, 2017 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Aprilie 22, 2017 Ce i cu ea?
pasepoil Reputație: -2 Postat Mai 17, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 17, 2017 ciresica de mai e ofticoasa
Postări Recomandate