randunica Reputație: 6353 Postat August 29, 2016 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat August 29, 2016 Bicule,tu zau de nu ma iubesti.Ma io cand zic,nu ma crezi!Du-te de aici ca oricum nu iti citesc posturile ca sigur cine stie ce mai coci.Da du-te ma pe alt topic!Uaaa!!Nebunuleeeee
bic.c Reputație: -1560 Postat August 29, 2016 Oras:. Oras:. Autor Postat August 29, 2016 Bicule,tu zau de nu ma iubesti.Ma io cand zic,nu ma crezi!Du-te de aici ca oricum nu iti citesc posturile ca sigur cine stie ce mai coci.Da du-te ma pe alt topic!Uaaa!!Nebunuleeeee Sa mor daca nu am recunoscut , scrie negru pe alb mai sus ,dar daca tu nu citesti ce scriu... Nu coc nimic , parol , m-ai prins asa intr-un moment de sinceritate si am recunoscut .Acum, ce sa fac...? 1 1
randunica Reputație: 6353 Postat Septembrie 4, 2016 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 4, 2016 Am lucrat dar programarile s-au facut din timpul saptamanii
no_body Reputație: 6681 Postat Septembrie 4, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Septembrie 4, 2016 Am lucrat dar programarile s-au facut din timpul saptamaniiCât de lungă e coada? 1
randunica Reputație: 6353 Postat Septembrie 5, 2016 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 5, 2016 Cât de lungă e coada?Numai doua programari.
no_body Reputație: 6681 Postat Septembrie 5, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Septembrie 5, 2016 Numai doua programari. Aș veni și eu, dar mi-e teamă să nu mă abuzezi sexual. 3
randunica Reputație: 6353 Postat Septembrie 5, 2016 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 5, 2016 Clar!
gg2016 Reputație: 2 Postat Septembrie 5, 2016 Postat Septembrie 5, 2016 azi dupa ce ora sa te sun, sa nu deranjez...
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2016 Postat Septembrie 5, 2016 Cât de lungă e coada?[/quote daca e lunga cat e de groasă e cam nasol, zic. Sa te pup randunico:*
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2016 Postat Septembrie 5, 2016 Ps. M am asezat la coadă. Acum cand mi o veni randul, ma bag. 1 1
randunica Reputație: 6353 Postat Septembrie 5, 2016 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 5, 2016 azi dupa ce ora sa te sun, sa nu deranjez... Dupa ora 10 pana la maxim 20
randunica Reputație: 6353 Postat Septembrie 5, 2016 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 5, 2016 Ps. M am asezat la coadă. Acum cand mi o veni randul, ma bag.Cred ca vrei scarpinat.)))
randunica Reputație: 6353 Postat Septembrie 6, 2016 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 6, 2016 Ajuns-am si la o recenzie speciala dupa o experienta ultra.De ceva timp ( sute de zile ) tot imi doream sa o cunosc pe Randu , daca nu a fost sa fie la masaj am hotarit sa trec peste reticente si inhibitii si sa ma prezint in iatacul ei.Prima luare de contact prin PM iar apoi prin SMS in cursul diminetii pentru vizita seara , cu reconfirmare cu o ora inainte.Cum o fi oare in realitate Randu , multe recenzii laudative dar si critici mai mult nedocumentate.Si asteptarea a meritat din plin , oh yeah Ajung in blocul ei , pina la urma gasesc si micutul apartament si mai ales pe Irina.Mai simpatica si plina de viata decit in poza. un zimbet larg si joviala.Bine ca nu este femeia comisar cum o vedeau unii fara sa o cunoasca.Zvelta ca o felina , cerebrala ca o balerina.Ceva discutii generale , hai la dus.Stat 3 minute pina am simtit zona pubiana incinsa si hai pe pat.Stat pe spate si doua minute maiastre si sigure umblau prin zona pubiana si genitala cu mare folos.Nu mai facusem asa ceva , durerea a fost moderata , am scapat si vreo doua Auuu , .Cind epileaza Randu se concentreaza foarte eficient.Ii face chiar placere , are un firesc in atitudine.Dupa ce m-a chelit inghinal si in zona genitala ( am renuntat la interfesier ) , aceleasi minute mi-au hidratat zona epilata si da, pielea era moale si fina ca de fundulet de bebe.Gata , am facut-o si pe asta !Dupa o scurta pauza , gazda mea speciala Irina trage draperiile , se asaza pe pat in fata mea si ramine topless.Urmeaza momentul senzual special.Cu ulei , cu tehnica unica , cele doua minute cobduse delicat si senzual de cerebrala cu ochii verzi Irina m-au facut sa plutesc in alte sfere de placere.Amondoi taceam si eram concentrati unul asupra celuilalt.Mai ales ea care parea in transa si imi transmitea ceva nedefinit dar placut.Cuvintele descriu o parte din experienta.Mi-a controlat ejacularea , prelungind mult momentul cu un deget jucaus dar calm prin zona anala. Tehnica unica , m-a dat pe spate.Nu credeam ca poate exista un asemenea HJ , masaj genital , este ultra .Doar noi doi detasati trup si psihic de lumea exterioara.A venit si momentul extatic al ejacularii , ireal de senzual.Daca Randu face la fel de ultra si masaj tantric , erotic , body , dominare atunci : Jos palaria ! Ceva roseala a aparut in zona epilata dar a disparut cam dupa 2-3 zile.Randu are ceva special , de femeie copil , femeie papusa , femeie cu capul pe umeri.Si cred ca inovativa si plina de surprize placute.Sa dau si note :Locatia : 9Epilare : 9,5Masaj HJ : 10Maestra de ceremonii Randu : Atitudine 10 ; tehnica : 10Nu dau note la fizic , poate nu este genul meu.O recomand in masura in care doriti o experienta speciala cu o femeie mai speciala.Tarif :150 Lei si un mic cadou dulce.Randu este o strengara , o scumpa si o simpatica ce traieste intens clipa. 2
thejustme Reputație: 9 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 20, 2016 Oferte ceva ??
randunica Reputație: 6353 Postat Septembrie 20, 2016 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 20, 2016 au la e mag cateva bunicele
nukiss Reputație: 9 Postat Septembrie 20, 2016 Telefon: geo_tandru Oras:bucuresti Telefon: geo_tandru Oras:bucuresti Postat Septembrie 20, 2016 Ajuns-am si la o recenzie speciala dupa o experienta ultra.De ceva timp ( sute de zile ) tot imi doream sa o cunosc pe Randu , daca nu a fost sa fie la masaj am hotarit sa trec peste reticente si inhibitii si sa ma prezint in iatacul ei.Prima luare de contact prin PM iar apoi prin SMS in cursul diminetii pentru vizita seara , cu reconfirmare cu o ora inainte.Cum o fi oare in realitate Randu , multe recenzii laudative dar si critici mai mult nedocumentate.Si asteptarea a meritat din plin , oh yeahAjung in blocul ei , pina la urma gasesc si micutul apartament si mai ales pe Irina.Mai simpatica si plina de viata decit in poza. un zimbet larg si joviala.Bine ca nu este femeia comisar cum o vedeau unii fara sa o cunoasca.Zvelta ca o felina , cerebrala ca o balerina.Ceva discutii generale , hai la dus.Stat 3 minute pina am simtit zona pubiana incinsa si hai pe pat.Stat pe spate si doua minute maiastre si sigure umblau prin zona pubiana si genitala cu mare folos.Nu mai facusem asa ceva , durerea a fost moderata , am scapat si vreo doua Auuu ,.Cind epileaza Randu se concentreaza foarte eficient.Ii face chiar placere , are un firesc in atitudine.Dupa ce m-a chelit inghinal si in zona genitala ( am renuntat la interfesier ) , aceleasi minute mi-au hidratat zona epilata si da, pielea era moale si fina ca de fundulet de bebe.Gata , am facut-o si pe asta !Dupa o scurta pauza , gazda mea speciala Irina trage draperiile , se asaza pe pat in fata mea si ramine topless.Urmeaza momentul senzual special.Cu ulei , cu tehnica unica , cele doua minute cobduse delicat si senzual de cerebrala cu ochii verzi Irina m-au facut sa plutesc in alte sfere de placere.Amondoi taceam si eram concentrati unul asupra celuilalt.Mai ales ea care parea in transa si imi transmitea ceva nedefinit dar placut.Cuvintele descriu o parte din experienta.Mi-a controlat ejacularea , prelungind mult momentul cu un deget jucaus dar calm prin zona anala. Tehnica unica , m-a dat pe spate.Nu credeam ca poate exista un asemenea HJ , masaj genital , este ultra .Doar noi doi detasati trup si psihic de lumea exterioara.A venit si momentul extatic al ejacularii , ireal de senzual.Daca Randu face la fel de ultra si masaj tantric , erotic , body , dominare atunci : Jos palaria !Ceva roseala a aparut in zona epilata dar a disparut cam dupa 2-3 zile.Randu are ceva special , de femeie copil , femeie papusa , femeie cu capul pe umeri.Si cred ca inovativa si plina de surprize placute.Sa dau si note :Locatia : 9Epilare : 9,5Masaj HJ : 10Maestra de ceremonii Randu : Atitudine 10 ; tehnica : 10Nu dau note la fizic , poate nu este genul meu.O recomand in masura in care doriti o experienta speciala cu o femeie mai speciala.Tarif :150 Lei si un mic cadou dulce.Randu este o strengara , o scumpa si o simpatica ce traieste intens clipa. Uff Nici o placere fara durere?
randunica Reputație: 6353 Postat Septembrie 23, 2016 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 23, 2016 Buna dimineata!
ghifor Reputație: 150 Postat Septembrie 23, 2016 Telefon: ionescoion Oras:oriunde ne este bine Telefon: ionescoion Oras:oriunde ne este bine Postat Septembrie 23, 2016 Buna dimineata!O zi frumoasa sa ai! 1
billyhill Reputație: 22 Postat Septembrie 23, 2016 Postat Septembrie 23, 2016 Bună seara, noapte buna...
randunica Reputație: 6353 Postat Septembrie 25, 2016 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 25, 2016 Cine doreste astazi sa se epileze este binevenit. 2
randunica Reputație: 6353 Postat Septembrie 29, 2016 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 29, 2016 Ce sa fie pisi?
randunica Reputație: 6353 Postat Octombrie 1, 2016 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Octombrie 1, 2016 Neata!Sunt disponibila in acest weekend. Mai ales pt cei care doresc epilare inghinala
Postări Recomandate