Bibanuloparit Reputație: 12 Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 Saptamana asta a reaparut stapana Renya ce disparuse de cativa ani din peisaj. Am contact-o pentru o sedinta dar nu m-am inteles la cost, a cerut 100€ si nu a vrut sa accepte 300 de lei desi i-am adus aminte ca in toamna lui 2009 cand am fost ultima data la ea am platit 200 de lei. Tipa arata binisor si acum, ca stapana va pot spune ca este bestiala si aici ma bazez pe experienta din 2009. Pe atunci avea nr. 0769769680 si barlogul prin sectorul 3 la etajul 5 al unui bloc turn. La inceput a incercat o semecherie(desi am facut programarea pe nr. ei m-a intampinat o tipa care se dadea Renya profitand ca fetele din fotografii erau banate) dar cand a vazut ca m-am prins a revenit si dupa cum v-am spus m-am simtit excelent. 1 Link spre comentariu
Vizitator antibase Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 Tipa la inceput a lucrat cu mistress Daniela si au si acum postari ramase in arhiva netului. Atentie la buzunare ! Link spre comentariu
amarilo Reputație: 2 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Am vb si eu cu tipa la telefon si o intreb "dar daca decid sa nu stau e o problema ?"Raspunsul a fost ca am vazut pozele si daca nu stau trebuie sa ii platesc ptr deranj. Evident ca am zis pas mai ales ca am citit aici de patania cu Daniela...Totusi sunt curios daca a fost cineva in ultimul timp la ea..cum mai arata, cum presteaza Link spre comentariu
sclavescu Reputație: 25 Postat Noiembrie 11, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 ASA ARATA ! Dar acum presteaza prin Italia ! 1 Link spre comentariu
ovi33b Reputație: 2 Postat Februarie 26, 2015 Oras:Bistrita Oras:Bistrita Partajează Postat Februarie 26, 2015 Saptamana asta a reaparut stapana Renya ce disparuse de cativa ani din peisaj. Am contact-o pentru o sedinta dar nu m-am inteles la cost, a cerut 100€ si nu a vrut sa accepte 300 de lei desi i-am adus aminte ca in toamna lui 2009 cand am fost ultima data la ea am platit 200 de lei. Tipa arata binisor si acum, ca stapana va pot spune ca este bestiala si aici ma bazez pe experienta din 2009.Pe atunci avea nr. 0769769680 si barlogul prin sectorul 3 la etajul 5 al unui bloc turn. La inceput a incercat o semecherie(desi am facut programarea pe nr. ei m-a intampinat o tipa care se dadea Renya profitand ca fetele din fotografii erau banate) dar cand a vazut ca m-am prins a revenit si dupa cum v-am spus m-am simtit excelent. sunt reale pozele sau e doar de fatzada? Link spre comentariu
xx69xx Reputație: 12 Postat Iunie 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 20, 2019 era tare Renya am cunoscuto in 2009 am fost la sora ei mai mica daca chiar era sora ei,o chema Kamy! Link spre comentariu
tudor1 Reputație: 55 Postat Iunie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 25, 2019 era tare Renya am cunoscuto in 2009 am fost la sora ei mai mica daca chiar era sora ei,o chema Kamy! Cand ai fost? Contact, ceva.. Link spre comentariu
trebor005 Reputație: -6 Postat Aprilie 3, 2020 Oras:Ilfov Oras:Ilfov Partajează Postat Aprilie 3, 2020 mai activeaza?subscriu ca avea o colega Kamy care avea vreo 20 de ani pe atunci prin 2009 la 2mil sedinta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum