Vizitator TheMachine Reputație: 0 Postat Decembrie 13, 2012 Postat Decembrie 13, 2012 Dar cum am mai spus,doar gura de voi,si pina acum se dovedeste ,nu a mai aparut niciun curajos,doar Hinky ...cica... Pe săptămâna viitoare... după decernarea premiilor sunt curios care este următoare provocare.. ... sau va fi rândul masculilor să propună un subiect... Pentru domniţe: concurs de poze cu "oglinzile sufletului"!
doixdoi Reputație: 941 Postat Decembrie 13, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 13, 2012 Pe săptămâna viitoare... Pentru domniţe: concurs de poze cu "oglinzile sufletului"! Superb.Eu stiu deja castigatoarea...Dar nu v-o spuuun!!!
fanebabane Reputație: -446 Postat Decembrie 13, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Decembrie 13, 2012 Foarte interesanta ideea cu "oglinzile sufletului". Nu te grabi cu castigatoarea. Oi fi vazut, Maria Ta, Poponeata multe, dar nu le-ai vazut pe toate. Asa ca asteptam incheierea concursului ca sa trecem la oglinzile fetelor. Desi in ritmul asta cred ca o sa mearga greu din lipsa de participanti, eu insumi fiind in dilema, daca sa intru in competitie la modul "raw", "defrisat" sau sa nu intru deloc, ca sa nu mai vorbesc de dificultatea unei astfel de cereri in cazul in care nu mi-o trag singur.Pana una, alta lansez eventualelor candidate la "Mi-s oglinda sufletului" invitatia de a declara intentia de participare pe acest thread sau, dupa ce se mai limpezesc apele aici, sa incepem unul nou.Si fiindca tot o vad pe scumpa noastra @elaelena lecturand aici, indrept spre dansa cererea de a sparge gheata. Cine stie, poate ma convinge sa imi indrept/e si altceva .
maseuza_ramona Reputație: 155 Postat Decembrie 13, 2012 Telefon: [email protected] Oras:de negasit Telefon: [email protected] Oras:de negasit Postat Decembrie 13, 2012 Nu merge. Fetele care nu au poze cu fata, adica multe, nu o sa-si divulge oglinda sufletului. Mai incercati.... Deocamdata niste ochi...ia sa vedem, care ce zice ??
fanebabane Reputație: -446 Postat Decembrie 13, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Decembrie 13, 2012 Aceeasi invitatie este valabila si pentru @Karina sau @maseuza_ramona . , vad ca urmaresc dragele noastre thread-ul, nu gluma.
fanebabane Reputație: -446 Postat Decembrie 13, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Decembrie 13, 2012 Foarte prompt! Speechless! :hihatMoaaaaamaaa !!!, @maseuza_ramona, dar ai un sufleeeeet! Sa ti-l umpli cu tot ce-ti place! Acu' ma-ntreb: "O fi falsa, n-o fi falsa? Sa verific? S-o trecem la "de evitat"? Pana gasesc dovada, o iau de buna. POZE FALSE...sa il trecem la " de evitat " ....dovada. Pare facuta cu telefonul, deci inclin sa cred ca e autentica. P.S. Ar trebui sa ma simt obligat? :
maseuza_ramona Reputație: 155 Postat Decembrie 13, 2012 Telefon: [email protected] Oras:de negasit Telefon: [email protected] Oras:de negasit Postat Decembrie 13, 2012 Care va indoiti, mah, de cuvantul meu ?? Ca m-am si chinuit sa tai "ochii" dintr-o poza si voi asa ma rasplatiti ?? Ca va dau na-na la funduletzele postate sau nepozate.
Vizitator TheMachine Reputație: 0 Postat Decembrie 13, 2012 Postat Decembrie 13, 2012 Deocamdata niste ochi...ia sa vedem, care ce zice ?? ... m-aş pierde în ei!
Vizitator oly Reputație: 0 Postat Decembrie 13, 2012 Postat Decembrie 13, 2012 Care va indoiti, mah, de cuvantul meu ?? Ca m-am si chinuit sa tai "ochii" dintr-o poza si voi asa ma rasplatiti ?? Ca va dau na-na la funduletzele postate sau nepozate. confirm ochii...restul nu cunosc... cu o conditie...sa confirmi si tu fundul meu cand va fi pus >))) si daca va fi pus
maseuza_ramona Reputație: 155 Postat Decembrie 13, 2012 Telefon: [email protected] Oras:de negasit Telefon: [email protected] Oras:de negasit Postat Decembrie 13, 2012 Inca una ...si ma duc , daca tot nu se inghesuie lumile... Diferenta intre cele doua perechi de ochi este doar de atitudine ! Ambele poze imi apartin, carcotasilor !!
danutza tm Reputație: 70 Postat Decembrie 14, 2012 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 14, 2012 Eu n-am fost nominalizata dar......... Sunt 100% reale......se pot verifica... Ps. dar fundul, unde-i fundul ???
danutza tm Reputație: 70 Postat Decembrie 14, 2012 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 14, 2012 Rog fetele sa vina pe sectiunea noastra si sa propunem o "rasplata" pentru castigator........daca nu atunci "trofeul" voi fi eu
Vizitator Ventrino Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2012 Postat Decembrie 14, 2012 Pe bune fetelor, voi ati gandit un pic inainte sa postati. Unde barbatii isi arata cururile si fac misto, voi venti si aratati ce mai frumos si curat la o peroana. Semnificatia ochiului ca "oglinda a sufletului" este un laitmotiv in poezia eminesciana. Nu numai ca intinati memoria sa, dar va faceti si de ras (unii arata ochiul maro, si voi....ce faceti???....)Se poate deschide un topic separat, si acolo, cu argumente serioase, fara glume sa continuam subiectul deschis de @HinkyGentleman. Ramona apreciez prima poza, privirea aceea ca o sabie adanc in carne mi s-a infipt. Si ca tot am amintit de Eminescu, iti dedic urmatoarele versuri din poezia Strigoii:".........................................................În jos plecat-am ochii-naintea feţei tale,Stătând un îndărătnic - un sfiicios copil.La blânda ta mustrare simt glasul cum îmi seacă...Eu caut a răspunde, nu ştiu ce să răspund;Mi-ar fi părut mai bine-n pământ să mă cufund,Cu mânile-amândouă eu faţa îmi ascundŞi-ntâia dată-n viaţă un plâns amar mă-neacă.Zâmbiră între dânşii bătrânii tăi prieteniŞi singuri ne lăsară... Te-ntreb într-un târziu,Uitându-mă la tine, privind fără să ştiu:La ce-ai venit, regină, aicea în pustiu?............................................................"
karina Reputație: 416 Postat Decembrie 14, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 14, 2012 La mine nu cred ca mai e cazul sa postez "oglinda sufletului" pe aici. Am poze cu fata pe thread-ul meu @ fanebabane, te invit acolo sa-mi vezi oglinda sufletului ):))) Daca e necesar sa pun aici, trageti-ma de maneca si ma conformez.
Vizitator TheMachine Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2012 Postat Decembrie 14, 2012 Se poate deschide un topic separat, si acolo, cu argumente serioase, fara glume sa continuam subiectul deschis de @HinkyGentleman.Da, Ventrino, la asta mă gândisem şi eu... îmi pare rău că nu am fost mai explicit! La mine nu cred ca mai e cazul sa postez "oglinda sufletului" pe aici. Am poze cu fata pe thread-ul meu @ fanebabane, te invit acolo sa-mi vezi oglinda sufletului ) ) ) Daca e necesar sa pun aici, trageti-ma de maneca si ma conformez. Karina, totuşi două close-ups (cu şi fără ochelari) nu o să pui?
doixdoi Reputație: 941 Postat Decembrie 14, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 14, 2012 Ventrino . (sau jos palaria)Pisicuts,te rog,separa tu daca vrei "Oglinda Sufletului" (by HinkyGentleman) de "Regele Curului".
Administrator pisicuts Reputație: 114482 Postat Decembrie 14, 2012 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 14, 2012 oglinzile sufletului
fanebabane Reputație: -446 Postat Decembrie 14, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Decembrie 14, 2012 Da, Ventrino, la asta mă gândisem şi eu... îmi pare rău că nu am fost mai explicit! Karina, totuşi două close-ups (cu şi fără ochelari) nu o să pui?Da, aici nu e "cu fata". E doar cu ochii. Alta categorie. @HinkyGentleman am putea sa profitam de faptul ca nu s-a ridicat vreo stimabila sa intrebe ceva de premii, dar sa fim corecti si sa nu ascundem aspectul asta. Poate mai creste numarul participantelor. Asa ca, stimate confrate, ce propui?
Vizitator TheMachine Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2012 Postat Decembrie 14, 2012 Da, aici nu e "cu fata". E doar cu ochii. Alta categorie. @HinkyGentleman am putea sa profitam de faptul ca nu s-a ridicat vreo stimabila sa intrebe ceva de premii, dar sa fim corecti si sa nu ascundem aspectul asta. Poate mai creste numarul participantelor. Asa ca, stimate confrate, ce propui? Oare ce să propun.... Cină romantică sau mai bine să aşteptăm propuneri de la domniţe?
fanebabane Reputație: -446 Postat Decembrie 14, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Decembrie 14, 2012 Da, fetele . Nu ca n-am avea noi idei , dar ia spuneti, ce va doreste sufletelul? Cereti si vi se va da. Ei, bine nici chiar ca @sexyroxy1, sa va platim intretinerea.
Vizitator TheMachine Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2012 Postat Decembrie 14, 2012 http://www.paintingyouwithwords.com/wp-content/uploads/2012/02/Eye-close-focus1-560x420.jpg Those Eyes! I loved you from that very first glance!Your innocent smilegleaming my way,and those heavenly eyesmy splendid surprise! I dreamed of you,and waited patiently.My reward and prize, those eyes,always faithful to fascinatemy newly awakened awareness. Playful spirited eyesigniting my hopeful expectations!Those eyes, forever intense,now happily delightingin our passionate and fond affections. Sursa: Those Eyes!
karina Reputație: 416 Postat Decembrie 14, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 14, 2012 Ok. Ma conformez. Totusi...care era "trofeul"?
karina Reputație: 416 Postat Decembrie 14, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 14, 2012 Nah ca site-ul tine cu mine ) Rog un moderator sa stearga poza aia, pun alta.
Vizitator Ventrino Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2012 Postat Decembrie 14, 2012 Bravo @Karina . Pana acum avem: - melancolie si seductie la @maseuza_ramona - inocenta si tristete la @danutza tm- perseverenta si determinare la @Karina Orice critici si sugestii sunt binevenite. Asteptam cu nerabdare si alte fete sa posteze.....
maseuza_ramona Reputație: 155 Postat Decembrie 14, 2012 Telefon: [email protected] Oras:de negasit Telefon: [email protected] Oras:de negasit Postat Decembrie 14, 2012 Bine, daca nu vreti sa ne platiti intretinerea (oricum o faceti ), atunci faceti cheta, dupa ce desemnati castigatoarea si veniti cu un cadou inedit, nu flori si nici bomboane, ca de astea primim mereu.Propun sa dezbatem ce cadou le-ar placea concurentelor. Mie una - mi-ar placea o zi de shopping cu card nelimitat ! De asemenea, propun si un termen pana la care sa se inscrie protagonistele concursului "oglinda sufletului" - luni, 17 dec, orele 2, nu de alta, dar sa aveti timp sa dati premiul pana plecam in vacantee, care pe unde poate ! Haideti, fetelor, scoateti-va "ochii" de la naftalina sa primeasca premiul cel mareeeee....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum