Sari la conținut

oglinzile sufletului

Vizitator TheMachine

Postări Recomandate

Vizitator TheMachine
Reputație: 0
Postat
Dar cum am mai spus,doar gura de voi,si pina acum se dovedeste ,nu a mai aparut niciun curajos,doar Hinky ...cica...  :blushing2

Pe săptămâna viitoare...

după decernarea premiilor sunt curios care este următoare provocare..  :D ... sau va fi rândul masculilor să propună un subiect...

Pentru domniţe: concurs de poze cu "oglinzile sufletului"!

post-48925-0-42228100-1355415582_thumb.jpg

• Oras:Bucuresti
Postat
Pe săptămâna viitoare...

Pentru domniţe: concurs de poze cu "oglinzile sufletului"!

Superb.Eu stiu deja castigatoarea...Dar nu v-o spuuun!!!

Postat

Foarte interesanta ideea cu "oglinzile sufletului". Nu te grabi cu castigatoarea. Oi fi vazut, Maria Ta, Poponeata multe, dar nu le-ai vazut pe toate. Asa ca asteptam incheierea concursului ca sa trecem la oglinzile fetelor. Desi in ritmul asta cred ca o sa mearga greu din lipsa de participanti, eu insumi fiind in dilema, daca sa intru in competitie la modul "raw", "defrisat" sau sa nu intru deloc, ca sa nu mai vorbesc de dificultatea unei astfel de cereri in cazul in care nu mi-o trag singur.

Pana una, alta lansez eventualelor candidate la "Mi-s oglinda sufletului"  invitatia de a declara intentia de participare pe acest thread sau, dupa ce se mai limpezesc apele aici, sa incepem unul nou.

Si fiindca tot o vad pe scumpa noastra @elaelena :ellao   lecturand  :251x  aici, indrept spre dansa cererea de a sparge gheata. Cine stie, poate ma convinge sa imi indrept/e si altceva  :shy:

Postat

Foarte prompt! :aplaud Speechless! :hihatMoaaaaamaaa  :drool !!!, @maseuza_ramona, dar ai un sufleeeeet! Sa ti-l umpli cu tot ce-ti place! 

Acu' ma-ntreb: "O fi falsa, n-o fi falsa? Sa verific? S-o trecem la "de evitat"? :hmmm

Pana gasesc dovada, o iau de buna.

POZE FALSE...sa il trecem la " de evitat " ....dovada.

:P
 Pare facuta cu telefonul, deci inclin sa cred ca e autentica.

P.S. Ar trebui sa ma simt obligat?  :huh:

Vizitator TheMachine
Postat
Deocamdata niste ochi...ia sa vedem, care ce zice ??

... m-aş pierde în ei! :serenade 

Vizitator oly
Postat
Care va indoiti, mah, de cuvantul meu ?? Ca m-am si chinuit sa tai "ochii" dintr-o poza si voi asa ma rasplatiti ?? Ca va dau na-na la funduletzele postate sau nepozate. :rax2

confirm  ochii...restul nu cunosc...

cu o conditie...sa confirmi si tu fundul meu cand va fi pus >:))))     si daca  va fi pus :P

• Oras:Timisoara
Postat

Eu n-am fost nominalizata dar.........

post-10123-0-39508300-1355463964_thumb.jpgpost-10123-0-84322300-1355463981_thumb.jpg

Sunt 100% reale......se pot verifica...

Ps. dar fundul, unde-i fundul ???

Postat

Rog fetele sa vina pe sectiunea noastra si sa propunem o "rasplata" pentru castigator........daca nu atunci "trofeul" voi fi eu :rax2

Vizitator Ventrino
Postat

Pe bune fetelor, voi ati gandit un pic inainte sa postati. Unde barbatii isi arata cururile si fac misto, voi venti si aratati ce mai frumos si curat la o peroana. Semnificatia ochiului ca "oglinda a sufletului" este un laitmotiv in poezia eminesciana. Nu numai ca intinati memoria sa, dar va faceti si de ras (unii arata ochiul maro, si voi....ce faceti???....)

Se poate deschide un topic separat, si acolo, cu argumente serioase, fara glume sa continuam subiectul deschis de @HinkyGentleman.

Ramona apreciez prima poza, privirea aceea ca o sabie adanc in carne mi s-a infipt. Si ca tot am amintit de Eminescu, iti dedic urmatoarele versuri din poezia Strigoii:

".........................................................

În jos plecat-am ochii-naintea feţei tale,
Stătând un îndărătnic - un sfiicios copil.
La blânda ta mustrare simt glasul cum îmi seacă...
Eu caut a răspunde, nu ştiu ce să răspund;
Mi-ar fi părut mai bine-n pământ să mă cufund,
Cu mânile-amândouă eu faţa îmi ascund
Şi-ntâia dată-n viaţă un plâns amar mă-neacă.
Zâmbiră între dânşii bătrânii tăi prieteni
Şi singuri ne lăsară... Te-ntreb într-un târziu,
Uitându-mă la tine, privind fără să ştiu:
La ce-ai venit, regină, aicea în pustiu?

............................................................"

Postat

La mine nu cred ca mai e cazul sa postez "oglinda sufletului" pe aici. Am poze cu fata pe thread-ul meu :D @ fanebabane, te invit acolo sa-mi vezi oglinda sufletului :)):)):)) Daca e necesar sa pun aici, trageti-ma de maneca si ma conformez.

Vizitator TheMachine
Postat
Se poate deschide un topic separat, si acolo, cu argumente serioase, fara glume sa continuam subiectul deschis de @HinkyGentleman.

Da, Ventrino, la asta mă gândisem şi eu... îmi pare rău că nu am fost mai explicit!

La mine nu cred ca mai e cazul sa postez "oglinda sufletului" pe aici. Am poze cu fata pe thread-ul meu :D @ fanebabane, te invit acolo sa-mi vezi oglinda sufletului :)) :)) :)) Daca e necesar sa pun aici, trageti-ma de maneca si ma conformez.

Karina, totuşi două close-ups (cu şi fără ochelari) nu o să pui?

Postat

Ventrino  :bow . (sau jos palaria)

Pisicuts,te rog,separa tu daca vrei "Oglinda Sufletului" (by HinkyGentleman) de "Regele Curului". :laugh2  

Postat
Da, Ventrino, la asta mă gândisem şi eu... îmi pare rău că nu am fost mai explicit!

Karina, totuşi două close-ups (cu şi fără ochelari) nu o să pui?

Da, aici nu e "cu fata". E doar cu ochii. Alta categorie.

@HinkyGentleman am putea sa profitam de faptul ca nu s-a ridicat vreo stimabila sa intrebe ceva de premii, dar sa fim corecti si sa nu ascundem aspectul asta. Poate mai creste numarul participantelor. Asa ca, stimate confrate, ce propui? 

Vizitator TheMachine
Postat
Da, aici nu e "cu fata". E doar cu ochii. Alta categorie.

@HinkyGentleman am putea sa profitam de faptul ca nu s-a ridicat vreo stimabila sa intrebe ceva de premii, dar sa fim corecti si sa nu ascundem aspectul asta. Poate mai creste numarul participantelor. Asa ca, stimate confrate, ce propui? 

Oare ce să propun....

Cină romantică sau mai bine să aşteptăm propuneri de la domniţe?

Vizitator TheMachine
Postat

http://www.paintingyouwithwords.com/wp-content/uploads/2012/02/Eye-close-focus1-560x420.jpg

Those Eyes!

I loved you from that very first glance!

Your innocent smile
gleaming my way,
and those heavenly eyes
my splendid surprise!

I dreamed of you,
and waited patiently.
My reward and prize, those eyes,
always faithful to fascinate
my newly awakened awareness.

Playful spirited eyes
igniting my hopeful expectations!
Those eyes, forever intense,
now happily delighting
in our passionate and fond affections.

Sursa: Those Eyes!

Postat

Nah ca site-ul tine cu mine :)) Rog un moderator sa stearga poza aia, pun alta.

post-37856-0-26099200-1355490503_thumb.jpg

Vizitator Ventrino
Postat

Bravo @Karina  :clap2  :clap2  :clap2   .

Pana acum avem:

- melancolie si seductie la @maseuza_ramona 

- inocenta si tristete la @danutza tm

- perseverenta si determinare la @Karina

Orice critici si sugestii sunt binevenite.

Asteptam cu nerabdare si alte fete sa posteze..... :crazylove

Postat

Bine, daca nu vreti sa ne platiti intretinerea (oricum o faceti :laugh2 ), atunci faceti cheta, dupa ce desemnati castigatoarea si veniti cu un cadou inedit, nu flori si nici bomboane, ca de astea primim mereu.

Propun sa dezbatem ce cadou le-ar placea concurentelor. Mie una - mi-ar placea o zi de shopping cu card nelimitat ! :puppykiss

De asemenea, propun si un termen pana la care sa se inscrie protagonistele concursului "oglinda sufletului" - luni, 17 dec, orele 2, nu de alta, dar sa aveti timp sa dati premiul pana plecam in vacantee, care pe unde poate !

Haideti, fetelor, scoateti-va "ochii" de la naftalina sa primeasca premiul cel mareeeee....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...