Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:Ma kk pe voi de ratati
Postat

ce tarfa....asta face neprotejat!!!!! cu ce taran si o trage vai de pla mea .....nu va mai duceti la asta ma nu vedeti cu ce taran si o trage...vai de pla mea !!! are dreptate dobre clar!!!

ce iti mai place gustul de kk de mănânci cu polonicul. Normal ca fac neprotejat cu iubitul meu, doar cu el. Dar se vede ca tu esti cam prost si încerci sa ma denigrezi. Ca si aurolacul de Dobre. Dar nu tine scoala voastră cu mine. Si jerpelitul de Dobre...atat de tâmpit e ca am 5 conturi de facebook dar el stie doar 3. Vai de mama lui de distrus.
  • Oras:pe forum
Postat

ce iti mai place gustul de kk de mănânci cu polonicul. Normal ca fac neprotejat cu iubitul meu, doar cu el. Dar se vede ca tu esti cam prost si încerci sa ma denigrezi. Ca si aurolacul de Dobre. Dar nu tine scoala voastră cu mine. Si jerpelitul de Dobre...atat de tâmpit e ca am 5 conturi de facebook dar el stie doar 3. Vai de mama lui de distrus.

Faci neprotejat cu toata lumea saracie perversa.Esti o curva expirata fara viitor .Ai vazut o mica parte din mesajele pe care Ionut [jonny23] mi le-a dat .Am si altele ,se vade ca mult te iubeste.Te-am prins cu minciuna in majoritatea cazurilor si esti cam disperata ,esti o prapadita moarta dupa pula ,o sa tragi linie peste cativa ani si exact ca acum nu o sa ai nimic.O sa pun aici doua din adresele tale de facebook ,deocamdata doua ca sa vezi ca iar minti.

Postat

Uite aici doua dintre adresele tale de Facebook pe care în luna ianuarie 2016 vorbeam.Mă terorizat și pe facebook și la tel sa te iert și sa mă mut cu tine.Greșeală pe care am facut-o și după 2 săptămâni m-am retras văzând ca nu te-ai schimbat cum îmi promisese.

post-194293-0-08187800-1458112851_thumb.jpg

post-194293-0-25870000-1458112873_thumb.jpg

Postat

Zdreanta m-a blocat acum pe celelalte adrese la indemnul prostului de Ionut ,o sa le aflu si pe celelalte ,oricum ea are vreo 10 prieteni si eu 2300 .Scarba mi-a sters un cont unde aveam 4000 de geloasa cand mi-a vazut lista si cu cine vorbesc .La fel si cu Ionut ,i-a interzis sa aibe facebook,fraierul la sters de fata cu ea ,ca sa nu supere sponsoru '.

Postat

Si daca ma supara dementa pun si ce am vb pe facebook cu ea sa vedeti ce poate sa spuna despre voi si despre acest forum .Si cum ma roaga sa o iert si sa ma mut cu ea Cred ca m-a subestimat putin insa stiam cu cine am de a face si mi-am luat niste masuri de siguranta .Acum ea este ghidata in tot ce face de maimutoiul Ionut si pacaliciul Victoras pe care ea ii intretine in timp ce copilul ei cerseste pe la semafor .O sa-i fac o poza sa o pun aici.

Postat

Zdreanta m-a blocat acum pe celelalte adrese la indemnul prostului de Ionut ,o sa le aflu si pe celelalte ,oricum ea are vreo 10 prieteni si eu 2300 .Scarba mi-a sters un cont unde aveam 4000 de geloasa cand mi-a vazut lista si cu cine vorbesc .La fel si cu Ionut ,i-a interzis sa aibe facebook,fraierul la sters de fata cu ea ,ca sa nu supere sponsoru '.

cacatule, Sa iti fut morții si rasa matii de aurolac care esti. Mincinos si impotent. Nefericitule, eu fac neprotejat numai cu iubitul meu, singurul iubit pe care il am. La ..job..fac doar protejat. Dar tu esti atât de invidios Ca eu am iubit, ca ne plimbam, ca gătim împreună, ca facem dragoste, ca ne simtim minunat împreună iar tu esti singur si trist si nefutut si vai mormântul tau. Ce ne place sa te vedem cum te agiti, cum suferi, cum zi si noapte stai pe forum si mănânci kk...dovedesti cat te doare si cata frustrare ai in tine. Si daca ai pus fostele mele adrese de facebook..ce?..iti dai seama ce ai pus?..ce descoperire?...vai de morții tăi de distrus care esti...probe dovezi...esti penibil si macim de frustrat. Mori de invidie si ciuda ca eu am iubit si tu esti un aurolac balconist uitat de dumnezeu. Toate femeile te.au lăsat de mincinos nespalat si impotent ce esti. Pe facebook tau iti pui poze cu băieți Musculosi si porsche si mitraliere...Si te lauzi ca esti mafiot ...ca sa primesti likuri de la proaste. Iti dai seama ce kk primesti tu..?...dar ia pune.ti poze reale cu moaca ta boccie cu burta aia de femeie gravida, cu hainele jerpelite si murdare...nimeni nu dă un scuipat pe tine. Cirozatule, betivule, nespalatule, impotentule. Imi provoci mila amaratule batutule de soarta.
Postat

cacatule, Sa iti fut morții si rasa matii de aurolac care esti. Mincinos si impotent. Nefericitule, eu fac neprotejat numai cu iubitul meu, singurul iubit pe care il am. La ..job..fac doar protejat. Dar tu esti atât de invidios Ca eu am iubit, ca ne plimbam, ca gătim împreună, ca facem dragoste, ca ne simtim minunat împreună iar tu esti singur si trist si nefutut si vai mormântul tau. Ce ne place sa te vedem cum te agiti, cum suferi, cum zi si noapte stai pe forum si mănânci kk...dovedesti cat te doare si cata frustrare ai in tine. Si daca ai pus fostele mele adrese de facebook..ce?..iti dai seama ce ai pus?..ce descoperire?...vai de morții tăi de distrus care esti...probe dovezi...esti penibil si macim de frustrat. Mori de invidie si ciuda ca eu am iubit si tu esti un aurolac balconist uitat de dumnezeu. Toate femeile te.au lăsat de mincinos nespalat si impotent ce esti. Pe facebook tau iti pui poze cu băieți Musculosi si porsche si mitraliere...Si te lauzi ca esti mafiot ...ca sa primesti likuri de la proaste. Iti dai seama ce kk primesti tu..?...dar ia pune.ti poze reale cu moaca ta boccie cu burta aia de femeie gravida, cu hainele jerpelite si murdare...nimeni nu dă un scuipat pe tine. Cirozatule, betivule, nespalatule, impotentule. Imi provoci mila amaratule batutule de soarta.

:laugh2  :laugh2 se vede si data cand am comunicat pe facebook .Parca taranusu ala iti interzisese sa te prostituezi .Dar cine pula mea te angajeaza cand vede cazierul murdar si cu cine are de a face .E bine ca a trecut de la untura pe paine la caracatita sau creveti  .Binenteles pe banii tai ,si benzina pana in comuna aia din Giugiu de unde este de pamant tot din banii tai baga ..Vad ca eviti numele lui ,probabil este cunoscut si te faci de ras .Tot el imi spune ca niciodata nu o sa iasa cu o curva pe strada si stiu acest lucru si de la prietena ta....Cu ea ai iesit de cateva ori dar nemachiata sau imbracata ca de obicei .Nu vrea sa te recunoasca lumea pe strada prapadito plus ca sunt paparazzi in fata scarii nonstop.Referitor la ultima ta propozitie exista o singura intrebare dar la care eviti raspunsul .Nu stateai cu un asemenea om 5 ani.Altul este motivul pentru care eu nu vreau sa mai am de a face cu tine.Daca nu sunt suficiente probele ca minti o sa pun si altele .Exemplu distrursu de Victor iar m-a sunat ieri dimineata la 04.30 si am discutat cate ceva despre tine.M-a rugat sa nu-ti spun ,si el profita de naivitatea si prostia ta cat poate .Celelalt smeker ieftin si la fel de mincinos ca tine tot asa.Am dovada ca faci neprotejat cu toata lumea ,am multi prieteni care te viziteaza si ti-o trag neprotejat.Poza aia care zici tu la minepe facebook ,este distribuita de mine pentru tine .Mi-a placut mesajul ....Arata si mie o poza de care spui pentru ca iar minti ,numai prietenii le pot vedea si pe tine te-am blocat sa nu ma mai deranjezi.Vezi ca azi o sa parcez tot pe Nerva unde sti ca stau dar cealalta masina .Nu mai da tarcoale si nu mai sta ca proasta in fata blocului. :no2  :rax2

Postat

Domnilor, ma găsiți la primul nr din titlu..0724.838.617. Ca servicii..100lei fin, 200lei ora...oral nep, normal protejat, cunni, 69, annilingus din partea domnilor, jocuri cu vibratorul. L-V 10-20. Va astept.

post-67071-0-73826600-1458116872_thumb.jpg

• Like 2
Postat

Uite pozele de care spui.ora este cu audi a6 cu care te-am plimbat prin oraș și apoi am fost la maal și ti'am cumpărat haine.poza este făcută chiar în aceea seara și Ști scest lucru .Iar celelalte sunt de la mine de pe facebook.

post-194293-0-06501300-1458117151_thumb.jpg

post-194293-0-40083400-1458117174_thumb.jpg

post-194293-0-95648700-1458117199_thumb.jpg

Postat

Domnilor, ma găsiți la primul nr din titlu..0724.838.617. Ca servicii..100lei fin, 200lei ora...oral nep, normal protejat, cunni, 69, annilingus din partea domnilor, jocuri cu vibratorul. L-V 10-20. Va astept.

Mars pe centura curva mincinoasa ,boarfa peversa si mama denatura Unde iti trimiti cordacii cand vine vreun client? Se duce prostanu si sta in masina pana termini de supt si inghitit sperma.Faci neprotejat cu toti clientii care mai pun 100 de lei in plus peste preturile afisate.Mars la pula caricatura feminina ..Si pozele alea sunt facute la prietena ta in locatie de Ionut sau Victor ..

• Oras:...
Postat

Dobre sclavu matii aleia proaste care te-a cacat intr-o zi nefastă, cand imi dai garanția pisatu pământului?.cacat împrăștiat ce esti cu toata familia ta de sclavi.

Postat

Dobre sclavu matii aleia proaste care te-a cacat intr-o zi nefastă, cand imi dai garanția pisatu pământului?.cacat împrăștiat ce esti cu toata familia ta de sclavi.

Bianca taci în pula mea din rât .Nu mai scrie și de pe contul ăsta .Este tot al tău și rezultatul același. Sa te pis în cur chelioasa draku.
Postat

Fa Loreno ești proasta de râgâi de câte ori sa-ti spun ca acel Bogdan nu are cont aci.Am vorbit cu el , a zis ca Îți rupe dinții dacă te prinde.Altul care o sa te caute.În disperarea ta nu ști ce sa mai faci.Tot curva expirata ești.

• Oras:Bucharest City
  • Oras:Bucharest City
Postat

tu ai iubit??? iubit il numesti pe taranul ala cu par pe piept???...tu faci neprotejat cu toata lumea recunoaste-o!!! 

Postat

post-67071-0-50946800-1458126329_thumb.jpg

Postat

Bianca taci în pula mea din rât .Nu mai scrie și de pe contul ăsta .Este tot al tău și rezultatul același. Sa te pis în cur chelioasa draku.

Familia Dobre...familie de bețivi...Si dai cu parbrizolu

post-198290-0-82349400-1458128084_thumb.png

post-198290-0-46484000-1458128107_thumb.png

• Like 3
Postat

Mars pe centura curva mincinoasa.Faci sex total cu toți care plătesc 1oo lei în plus.Boarfa penala și expirata.
Postat

post-67071-0-75256800-1458129047_thumb.jpg

Postat

Hai sictir și marș la pula curva expirata. Pe centura este locul tau
Postat

post-67071-0-75853600-1458131602_thumb.jpg

post-67071-0-70524300-1458131621_thumb.jpg

• Like 2

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

moare dobre de inima rea cand vede pozele astea cand singurele lui femei sunt doar pe redtube cand da start la filmulete

• Like 4

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 5 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.