Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:FALASTOACA
Postat

Pipilica ,vorbesc serios ,Nu sunt perfect dar nu suport minciunile acestei curve :no2

Ara viclenie si minciuna curvele nu pot supraviețuii in aceasta meserie.

Curvele mincinoase sunt slugile Diavolului! :pope  :pope  :pope 

Psalmul 327 din Evanghelia după Pipilica.

• Like 2
Postat

Hmmm, imi cam tai avintul sexual.

Dar pentru ca sint curios ce si cum este cu Lorena , am sa iau balonasele extra safe si am sa ajung cu ceva noroc intre sinii, picioarele si  pe sub / deasupra corpului ei.

Trebuie sa recunosti in mod  fair ca este o bomba sexy si speciala.....

DUMNEZEU CU MILA!! :pope  :pope  :pope

PS. De parastas ma ocup eu.

• Like 3
  • Oras:Dacă dragoste nu e...facem
Postat

Buna ziua domnilor si La Multi Ani celor care poarta numele de Andrei. Azi ma gasiti in locatie pana la ora 8, la nr de tel 0762899426. Ca servicii si preturi...100 lei fin, 150 lei ora, oral nep, normal protejat. Jocuri cu vibratorul pt 50 de lei in plus. Ca fantezii..cunni, annilingus din partea domnilor, 69, facesitting, fk. Va pup si va astept.

• Like 1
Postat

Tinere,dacă omul are ceva de spus care sa intereseze tinerii futadori,s-o faca.

Pentru mine cocoana este doar o curva expirata,si in primul rând o BOMBA BIOLOGICA.

Nimic nu este mai criminal in meseria asta ca SEXUL TOTAL NEPROTEJAT,astea au împrăștiat toate BTS. :pope  :pope  :pope

asta cu tinere pe langa ca suna cam arogant si nu vad motivul, da ai cam riscat-o. 

as putea sa nu mai fiu tanar demult, in buletin

pe subiect, eu doar am zis sa mearga la capatos, nu sa nu mai scrie aici, fiecare e liber sa faca ce vrea, era un sfat economic vorbind bun ;)

cine e ea, cate BTS are, ce protejat sau neprotejat a facut, asta nu mai tine de mine

• Like 1
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
Postat

Dacă Lorena sau cum vreți voi sa o numiți s-ar fute gratis sunt sigur ca ar fi mulți dintre voi multumiți , dacă a ales sa revină o fi singura care trăiește din asta ? E viața ei , trupul ei , nu cred ca a cerut bani cuiva jn plus ...ca are sau nu atitudine aiurea este iarăși părerea ei !!! Ce gândește la fel , iar cu BTS urile eu am vizitat-o de mai multe ori , și nu am nimic .

• Like 1
Postat

asta cu tinere pe langa ca suna cam arogant si nu vad motivul, da ai cam riscat-o. 

as putea sa nu mai fiu tanar demult, in buletin

pe subiect, eu doar am zis sa mearga la capatos, nu sa nu mai scrie aici, fiecare e liber sa faca ce vrea, era un sfat economic vorbind bun ;)

cine e ea, cate BTS are, ce protejat sau neprotejat a facut, asta nu mai tine de mine

"Tinere" este un apelativ simpatic,il folosesc si cu cei de 70-80 de ani,nu este nimic arogant.

Un alt apelativ l-a moda este "Bătrâne" 

• Like 3
Postat

Dacă Lorena sau cum vreți voi sa o numiți s-ar fute gratis sunt sigur ca ar fi mulți dintre voi multumiți , dacă a ales sa revină o fi singura care trăiește din asta ? E viața ei , trupul ei , nu cred ca a cerut bani cuiva jn plus ...ca are sau nu atitudine aiurea este iarăși părerea ei !!! Ce gândește la fel , iar cu BTS urile eu am vizitat-o de mai multe ori , și nu am nimic .

Eu sunt unul care nu o fut nici gratis nici sa ma plătească,dintr-un singur motiv,nu-mi forțez norocul când e vorba de BTS.

• Like 3
Postat

Dobre e un magician ! restul spectatori la un circ neplatit...hmm romanian people ..care culmea candva au fost frati acuma ... pune-i in codru si sigur nu vor trai impreuna ... de ce ADN sa modificat...au uitat originile ....pacat 

• Like 2
  • Minus 8
  • Oras:pretutindeni
Postat

Buna ziua domnilor si La Multi Ani celor care poarta numele de Andrei. Azi ma gasiti in locatie pana la ora 8, la nr de tel 0762899426. Ca servicii si preturi...100 lei fin, 150 lei ora, oral nep, normal protejat. Jocuri cu vibratorul pt 50 de lei in plus. Ca fantezii..cunni, annilingus din partea domnilor, 69, facesitting, fk. Va pup si va astept.

Mars pe centura curva expirata ,sugativa mincinoasa si perversa !! te las doua trei zile si pun pozele soi convorbirile dintre noi  :snap

• Oras:Bucuresti
Postat

Seara buna!!!

Asa cum am spus revin cu recenzia!

Vizitat doamna Lorena in aceasta seara , inainte de derby!

Locatia in zona berceni !

Blocul este stradal , garniera micutza dar ok, mergem sa dam la buci nu sa admiram casele!

Singurul incovenient este baia deoarece nu are cabina de dus, dusul este legat la chiuveta , eu am fost dusat de acasa asa ca nu am avut nevoie!

Fiind un amator de Milf-uri Lorena este pe gustul meu !

Gusturile nu se discuta!

Stam putin de vb pt a ne cunoaste mai bine si apoi ne apucam de treaba ,adica ea se apuca ca sa fiu sincer si incepe cu un oral protejat la cererea mea , cu deep cu ruperi de ritm , ud exact cum imi pace mie dupa care trecem la normal si o pun peste mine si aici a incelut Lorena sa isi faca numarul simtind ca nu mai este mult pana ce voi termina , o pun caprita dupa care am terminat pe tatuajul ei de pe spate(am eu un fix cu tatuajele...😂😂😂)

Igienizat cu servetele umede , achitat 100 lei duP care am mai stat 5 minute de vb

Toata actiunea a durat undevata 35-40 de minute , momente in care nu m-am simtit grabit!

Acum notele

Oral - 9

Normal - 9

Gfe -9

Locatie -8,5 din cauza baii!

Voi revenii cu siguranta pt pachetul de o ora!

Lorena mersi frumos ,ne vom revedea cu siguranta!

• Like 4
Postat

Seara buna!!!

Blocul este stradal , garniera micutza dar ok, mergem sa dam la buci nu sa admiram casele!

Singurul incovenient este baia deoarece nu are cabina de dus, dusul este legat la chiuveta , eu am fost dusat de acasa asa ca nu am avut nevoie!

Gusturile nu se discuta!

Stam putin de vb pt a ne cunoaste mai bine si apoi ne apucam de treaba ,adica ea se apuca ca sa fiu sincer si incepe cu un oral protejat la cererea mea , cu deep cu ruperi de ritm , ud exact cum imi pace mie dupa care trecem la normal si o pun peste mine si aici a incelut Lorena sa isi faca numarul simtind ca nu mai este mult pana ce voi termina , o pun caprita dupa care am terminat pe tatuajul ei de pe spate(am eu un fix cu tatuajele...)

Igienizat cu servetele umede , achitat 100 lei duP care am mai stat 5 minute de vb

Toata actiunea a durat undevata 35-40 de minute , momente in care nu m-am simtit grabit!

Acum notele

Oral - 9

Normal - 9

Gfe -9

:laugh2  :laugh2  :snap dusul este legat la chiuveta  :laugh2

Postat

Seara buna!!!

Gusturile nu se discuta!

Stam putin de vb pt a ne cunoaste mai bine si apoi ne apucam de treaba ,adica ea se apuca ca sa fiu sincer si incepe cu un oral protejat la cererea mea , cu deep cu ruperi de ritm , ud exact cum imi pace mie dupa care trecem la normal si o pun peste mine si aici a incelut Lorena sa isi faca numarul simtind ca nu mai este mult pana ce voi termina , o pun caprita dupa care am terminat pe tatuajul ei de pe spate(am eu un fix cu tatuajele...)

Acum notele

Oral - 9

Normal - 9

Gfe -9

Pocnitoarea a iceput sa si scrie singura recenzii !! :no2  :laugh2  :atm

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Erai cu una în stație la ratb pe la prânz. E colega ta ? Are anunț și ea ?

Postat

Seara buna!!!

Gusturile nu se discuta!

Acum notele

Oral - 9

Normal - 9

Gfe -9

Te am sfătuit eu eronat ???

A meritat sau nu ?

Bătrânu nu minte când face o recomandare ;) trust me ;)

E Lorena OK sau nu ?

• Like 3
  • Minus 8
Postat

Te am sfătuit eu eronat ???

A meritat sau nu ?

Bătrânu nu minte când face o recomandare ;) trust me ;)

E Lorena OK sau nu ?

Multam inca o data!

A meritat a meritat!

Cel putin cu mine a fost ok!

Parerea mea este ca ce dai aia primesti!

Mersi Zerrcore inca odata!

Bafta!!!

• Like 3
Postat

Erai cu una în stație la ratb pe la prânz. E colega ta ? Are anunț și ea ?

este prietena mea si intram si impreuna. Ea nu are anunt, face in timpul liber, ocazional. Pretul este de 400 lei, oral si normal cu amandoua. Va asteptam.
  • Like 1
Postat

Profitati cat mai puteti de comportamentul ei decent din aceasta perioada cei care tineti neaparat sa o vizitati. Dupa ce isi reface o clientela constanta si isi revine cat de cat financiar, individa va incepe sa se dea iarasi in stamba. Si aici pe forum, unde va da replici de mahala oricui o critica sau il va injura si ea cu spor pe Dobre ca sa nu-i ramana „datoare”  :laugh2, si prin locatie, unde va redescoperi ca nu poate sa faca oralul decat protejat, va dori sa i se achite o ora intreaga daca se depaseste cele 30 de minute pentru o finalizare, nu va dori sa fie mamelita prea frenetic ca sa nu-i explodeze silicoanele etc. Cititi-i postarile din trecut si vedeti cam de ce este in stare. Oamenii nu se schimba. Doar joaca teatru cand nu sunt pe cai mari .....

• Like 8
Postat

Buna ziua domnilor si La Multi Ani!!! Ma gasiti si azi la nr de tel..0762899426. Ca servicii si preturi...100 lei fin, 150 lei ora, oral nep, normalul protejat. Jocuri cu vibratorul pt 50 lei in plus. Ca fantezii cunni, annilingus din partea domnilor, facesitting, 69, fk. Pt doritorii de show lesby cu prietena mea, va rog sa ma anuntati din timp. Va pup, va astept si va doresc o zi cat mai frumoasa.

• Like 2
Postat

Buna ziua domnilor si La Multi Ani!!! Ma gasiti si azi la nr de tel..0762899426. Ca servicii si preturi...100 lei fin, 150 lei ora, oral nep, normalul protejat. Jocuri cu vibratorul pt 50 lei in plus. Ca fantezii cunni, annilingus din partea domnilor, facesitting, 69, fk. Pt doritorii de show lesby cu prietena mea, va rog sa ma anuntati din timp. Va pup, va astept si va doresc o zi cat mai frumoasa.

Domnilor? Pana cand? Cat le va lua „domnilor” ca pentru tine sa redevina „boi”? :350x :laugh2

• Like 9
Postat

Deci prietena ta cere 250/ora. Da-ne mai multe detalii: ce varsta are, vreo 2-3 poze samd

Postat

Ma gasiti la nr de tel 0762899426. Discretie si igiena maxima.

post-223415-0-79515000-1480575775_thumb.jpg

post-223415-0-30712500-1480575792_thumb.jpg

• Like 5
Postat

Deci prietena ta cere 250/ora. Da-ne mai multe detalii: ce varsta are, vreo 2-3 poze samd

prietena mea nu are anunt si nu intra singura. Decat ocazional doar cu mine la show.
Postat

prietena mea nu are anunt si nu intra singura. Decat ocazional doar cu mine la show.

Poți posta câteva poze cu acea colega a ta . Așa Gurile rele nu vor avea nimic de comentat !

• Like 1

Postat

Ma gasiti la nr de tel 0762899426. Discretie si igiena maxima.

Iar pui poze fotoshopate facute intr o toaleta din Germania ?? Esti penibila ,daca erai discreta aveai acum si casa si masina !! Stii ce zic ,,,,,Mars pe centura javra ordinara  :no2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...