dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 20, 2016 cand expira ca sa stiu daca o mai prind in termen ? )Pai atunci cand va injurat sau cu mult timp inainte .Tu decizi
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 20, 2016 Dobre vrea sa o invite pe Bikut la Barcelona si nu stie cum sa-i zica Doamne fereste !!
juliano1 Reputație: 212 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:giurgiu Oras:giurgiu Postat Decembrie 20, 2016 Proasta pulii ,ai pe telefon poze cu mine si iubita ,te fierb putin si le pun aici ,apoi arat si domnilor ca iar minti Boss,fara dovezi nu mai crede nimeni nimic 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 20, 2016 Postat Decembrie 20, 2016 Doamne fereste !! vin io cu bikutz la barcelona , te bagi la o orgie ? )))
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 20, 2016 Dobre face crăciunul și revelionul la cabana ..Plapumioara...Cu ..Manuela..si sora ei geamănă, pe muzica lui Maria Tănase. Tocmai acest schizofrenic nefericit vorbește de dovezi....Să pună dovada cu biletul pt munte și biletul pt Barcelona, de avion și de hotel de acolo...Dacă ar fii adevărat ce le.ar mai pune... Mincinosul pământului...Arati tu pozele sau le arat eu ? le ai in telefon Mars la cacat curva mincinoasa
zerrcore Reputație: 852 Postat Decembrie 20, 2016 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Decembrie 20, 2016 Dobrica măcar de Mar tine Lorenna pe manciuria dar noi mâncam numai negre , icre negre Ca ne merge bag băiatule , dacă eu ajung la comision pe arest , tu o sa fii ăla de îl fut noapte de noapte n cur in arest și apreciat pentru tine mai iau câțiva ca sigur ești nebun după plăcerile astea , când morții mei Victor hugo , o sa maindai intr-o femeie ca nu produce marș și numi provoca greață ca iau arma din dotare și ti zbor in sloboz creierul de la 100m te iau in vizor ca sunt lunetist .Victor îți zice ceva te pup pa pa ... in fiecare noapte o sa stai cu frica ca cineva îți va înfige un cuțit in spate sau in cap !!! Pisicuța punem bani și noi săi luam un babanu/ bibanu de dragul amintirilor când era și el peste și bagă la păcănele
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 20, 2016 Boss,fara dovezi nu mai crede nimeni nimicBoss sunt atatea pentru cine vrea sa vada .Dar o sa mai pun ,stati relaxati urmeaza zile grele pentru curva ,habar nu are ce o asteapta
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 20, 2016 Dobre, fa.ti poze cu ..Iubita..Când ii bagi putzica în pz dar sa ti se vadă și mecla aia basita..Altfel nu crede nimeni că ai gagica. Și eu pot să îmi fc poze cu Silvester Stallone...Asta înseamnă că e gagicul meu? La fel sa procedezi și cu mașinile de lux care te lauzi că le ai....Fa poze la taloane să fie pe numele tau...Altfel ..Mars la balaceanca...
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 20, 2016 Dobrica măcar de Mar tine Lorenna pe manciuria dar noi mâncam numai negre , icre negre Ca ne merge bag băiatule , dacă eu ajung la comision pe arest , tu o sa fii ăla de îl fut noapte de noapte n cur in arest și apreciat pentru tine mai iau câțiva ca sigur ești nebun după plăcerile astea , când morții mei Victor hugo , o sa maindai intr-o femeie ca nu produce marș și numi provoca greață ca iau arma din dotare și ti zbor in sloboz creierul de la 100m te iau in vizor ca sunt lunetist .Victor îți zice ceva te pup pa pa ...in fiecare noapte o sa stai cu frica ca cineva îți va înfige un cuțit in spate sau in cap !!! Pisicuța punem bani și noi săi luam un babanu/ bibanu de dragul amintirilor când era și el peste și bagă la păcănelePistolul pe care tu il ai in dotare trage la doar 25 de metri eu te iau si daca ies acum pe balcon .Pana acolo in Brancoveanu ,daca ma mai deranjezi iti promit ca ajungi in arest ,nu te mai da rotund pe aici ca esti un gabor prapadit
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 20, 2016 Dobre, fa.ti poze cu ..Iubita..Când ii bagi putzica în pz...Altfel nu crede nimeni că ai gagica. Și eu pot să îmi fc poze cu Silvester Stallone...Asta înseamnă că e gagicul meu? La fel sa procedezi și cu mașinile de lux care te lauzi că le ai....Fa poze la taloane să fie pe numele tau...Altfel ..Mars la balaceanca...Tu crezi ca eu sunt retardatul de Ionut ? care a pus poze cu zdreanta de Bicutz Ai poze trimise de mine in care sunt cu iubita in casa mea sau alte locuri .Repet saracie acele poze sunt in casa mea ,in spate este tabloul care a fost in locatia ta din nerva traian ,ai si alte poze cu mine si iubita in alte locuri ,ai si poze cu contractul de vanzare cumparare a garsonierei baiatului meu si chiar din garsoniera Si daca mai curvaresti inca 30 de ani tot saraca o sa fi si tot cu punga de plastic in bat
juliano1 Reputație: 212 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:giurgiu Oras:giurgiu Postat Decembrie 20, 2016 Nu are nici o gagica Dobre.Daca scoate Lorena capul pe geam si-l striga,vine ca un catelus.Pune poze Dobre daca ai,de vorbe goale s-a saturat toata lumea! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 20, 2016 Postat Decembrie 20, 2016 Cadou de la Dobre pentru Bikutz de Craciun http://www.novori.com/images/engagement-rings-and-diamond-rings-pictures/fashion-ring-square-cut.jpg
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 20, 2016 Dobre, fa.ti poze cu ..Iubita..Când ii bagi putzica în pz dar sa ti se vadă și mecla aia basita..Altfel nu crede nimeni că ai gagica. Și eu pot să îmi fc poze cu Silvester Stallone...Asta înseamnă că e gagicul meu? La fel sa procedezi și cu mașinile de lux care te lauzi că le ai....Fa poze la taloane să fie pe numele tau...Altfel ..Mars la balaceanca...Jagardea ,iubita mea este persoana publica ,este in senatul Romaniei .O sa i cer acordul si o sa pun .Mars pa centura curva expirata
juliano1 Reputație: 212 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:giurgiu Oras:giurgiu Postat Decembrie 20, 2016 Jagardea ,iubita mea este persoana publica ,este in senatul Romaniei .O sa i cer acordul si o sa pun .Mars pa centura curva expirataTaci drak ca m-am inecat cu bere!Huuuaaa!Te crede drak!
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 20, 2016 Cadou de la Dobre pentru Bikutz de Craciun http://www.novori.com/images/engagement-rings-and-diamond-rings-pictures/fashion-ring-square-cut.jpg NEVER
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 20, 2016 Taci drak ca m-am inecat cu bere!Huuuaaa!Te crede drak! Bine ca nu te ai inecat cu altceva ,Stai relaxat si ai rabdare .
juliano1 Reputație: 212 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:giurgiu Oras:giurgiu Postat Decembrie 20, 2016 Bine ca nu te ai inecat cu altceva ,Stai relaxat si ai rabdare .Eu aseara am futut-o pe Mihaela Radulescu.Am poze,dar nu le pun,e persoana publica.O sa-i cer acordul.Bai Dobrica nimic concludent,numai vorbe goale! 2
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 20, 2016 vin io cu bikutz la barcelona , te bagi la o orgie ? )))Nu ca daca iau vreo boala ! Ai uitat ca mama denaturata face sex total neprotejat ?
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 20, 2016 Eu aseara am futut-o pe Mihaela Radulescu.Am poze,dar nu le pun,e persoana publica.O sa-i cer acordul.Bai Dobrica nimic cincludent,numai vorbe goale!Daca le pui tu sa mor de nu le pun si eu !
juliano1 Reputație: 212 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:giurgiu Oras:giurgiu Postat Decembrie 20, 2016 Daca le pui tu sa mor de nu le pun si eu ! Pai pozele mele cu Mihaela Radulescu sunt ca ale tale cu senatoarea! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 20, 2016 Postat Decembrie 20, 2016 Nu ca daca iau vreo boala ! Ai uitat ca mama denaturata face sex total neprotejat ? nu mai face bre , am incercat o eu
zerrcore Reputație: 852 Postat Decembrie 20, 2016 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Decembrie 20, 2016 Dobrica băgăm arest hampreuna ??? Zi bosshai te aștept la mine hai la mine sa lămurim ca între bărbați problema ce nr mai ai da sa te sun sa ne vedem in seara asta la mine bem un vin de tzara și discutam vrei așa ???
juliano1 Reputație: 212 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:giurgiu Oras:giurgiu Postat Decembrie 20, 2016 Dobre,stai drak cuminte ca-i da Lorena pizda gratis lui Zerrcore si te omoara asta! 5
zerrcore Reputație: 852 Postat Decembrie 20, 2016 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Decembrie 20, 2016 Dobre,stai drak cuminte ca-i da Lorena pizda gratis lui Zerrcore si te omoara asta!Boss stai calm ca nu-i nevoie de pizda gratis salariile la miliție ie bune am de a plăti serviciile sexuale partea cu omorul e placere 2 8
juliano1 Reputație: 212 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:giurgiu Oras:giurgiu Postat Decembrie 20, 2016 Boss stai calm ca nu-i nevoie de pizda gratis salariile la miliție ie bune am de a plăti serviciile sexuale partea cu omorul e placereDeci sa inteleg ca s.ar putea sa mancam coliva de pe urma lui Dobre? 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum