juliano1 Reputație: 212 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:giurgiu Oras:giurgiu Postat Ianuarie 3, 2017 si acum jigodia de Dobre va scrie iar pagini si pagini si iar pune poza cu tabloul, si cu uniforma de stewardesa, si iar poza cu tabloul...si din nou si inca o data...schizofrenism fara sanse de vindecareDar de unde are pozele cu tine in uniforma de stewardesă? 1
ruzckov Reputație: 187 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Ianuarie 3, 2017 Nu am luat nimic pt ca m am protejat , cu mine a stat boarfa ca cica o am mica cinci ani Intreb de ce cu Ionut care se lauda ca are 23 de cm de ce a stat doar trei luni ?Gandeste logic si fii atent , altfel dispari , lasa ne Sa protejat Dobrica a pus prezervativu pe limba ca pe pula degeaba il punea ca pe langa ca e mica nici nu se ridica 😂😂😂😂😂
juliano1 Reputație: 212 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:giurgiu Oras:giurgiu Postat Ianuarie 3, 2017 si acum jigodia de Dobre va scrie iar pagini si pagini si iar pune poza cu tabloul, si cu uniforma de stewardesa, si iar poza cu tabloul...si din nou si inca o data...schizofrenism fara sanse de vindecareLorena,de unde are Dobre pozele?
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Ianuarie 3, 2017 In filmul ala Lorena avea ditamai burtihanul,era gravida??
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Ianuarie 3, 2017 Normal saracie ca te au pus sa faci analize insa se intampla acum vreo cinci anice prost esti, silicoanele le am de 3 ani jumate, in filmul ala am silicoane, deci filmul ala e facut acum 3 ani, si intre timp am fc analizele de cateva ori si le-am postat aici, cirozatule, ca o sa mori de ciroza de la atata bautura, si de inima cand vezi ca mie imi merge bine si tu mori de foame si stai cu chiriasii in casa...cat de prost sa fii?
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Ianuarie 3, 2017 Sa protejat Dobrica a pus prezervativu pe limba ca pe pula degeaba il punea ca pe langa ca e mica nici nu se ridica aia e...
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 3, 2017 In filmul ala Lorena avea ditamai burtihanul,era gravida??
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 3, 2017 ce prost esti, silicoanele le am de 3 ani jumate, in filmul ala am silicoane, deci filmul ala e facut acum 3 ani, si intre timp am fc analizele de cateva ori si le-am postat aici, cirozatule, ca o sa mori de ciroza de la atata bautura, si de inima cand vezi ca mie imi merge bine si tu mori de foame si stai cu chiriasii in casa...cat de prost sa fii?REPET INTREBAREA , DACA ITI MERGE BINE DECE FUGI ? REPT ,NU MAI AM CHIRASI DE MULT ,REPET FA TI ANALIZELE ACUM ,REPET EU AM MASINA DE 25000 DE EURO ,AP DE TREI CAMERE ,VILA IN SNAGOV ,GARSONIERA LA CPOIL .TU CE AI DUPA SAPTE ANI DE CURVARIE ?MASINA SI GARSONIERA LE AM CUMPARAT DUPA CE AM SCAPAT DE TINE
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 3, 2017 aia e...
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 3, 2017 ASA aia e... ASA E ,faci incontinuare sex total neprotejat
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 3, 2017 Lorena,de unde are Dobre pozele? :clapp :clapp :clapp :clapp
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 3, 2017 Sa protejat Dobrica a pus prezervativu pe limba ca pe pula degeaba il punea ca pe langa ca e mica nici nu se ridica Cand imi sugeai pula spuneai ca este mare nebuno ,iti placea maxim
ruzckov Reputație: 187 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Ianuarie 3, 2017 REPET INTREBAREA , DACA ITI MERGE BINE DECE FUGI ? REPT ,NU MAI AM CHIRASI DE MULT ,REPET FA TI ANALIZELE ACUM ,REPET EU AM MASINA DE 25000 DE EURO ,AP DE TREI CAMERE ,VILA IN SNAGOV ,GARSONIERA LA CPOIL .TU CE AI DUPA SAPTE ANI DE CURVARIE ?MASINA SI GARSONIERA LE AM CUMPARAT DUPA CE AM SCAPAT DE TINE Dobrica pune o poza cu audi a6 ala a tau de 25mii
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 3, 2017 Dar de unde are pozele cu tine in uniforma de stewardesă?Am fost impreuna si le a facut ,cand a plecat pozele si alte lucruri au ramas la mine .Asta se intampla in luna iulie 2016
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 3, 2017 Dobre,mai ai pozele când îi rupea ăla gaozul?Pune-le aici daca mai le aiEa le a pus .Javra facea total neprotejat cu prostu familiei .Sa vad daca mai gasesc cardul ala .In iphone nu am salvat ,tot acolo am si niste mesaje in care boarfa ma ruga sa i dau bani si multe alte chestii .Ala de i rupea gaozul i a dat cu flit dupa trei luni ,acum omul este la casa lui cu o femeie normala.A profitat si el putin de naivitatea curvei
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 3, 2017 In filmul ala Lorena avea ditamai burtihanul,era gravida?? :laugh2Avea ,acum are multe vergeturi dar face fotoshop si le acopera .Ce ai vazut tu avea colacul de salvare pe ea 1
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Ianuarie 3, 2017 Cand imi sugeai pula spuneai ca este mare nebuno ,iti placea maxim ptiuuu...kk pe puta ta aia mica, si pisata, scarba ce esti...pune-ti futu-ti rasa ta poza cu pula si cu mecla pe forum daca te tine si arata la lume ca o ai de 10 cm, impotentule.
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 3, 2017 ptiuuu...kk pe puta ta aia mica, si pisata, scarba ce esti...pune-ti futu-ti rasa ta poza cu pula si cu mecla pe forum daca te tine si arata la lume ca o ai de 10 cm, impotentule.Ti a placut cinci ani saracie ,cu pulosul ai sta doar trei luni Tu crezi ca eu sunt retardatul de Ionut sau tu sa mi pun poze aici O sa pun alte poze aici sa te acresc rau sa mori de ciuda Ies in oras cu diverse domnisoare .Doamna senator nu stie ,sa nu te puna draku sa te bagi in seama cu ea
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Ianuarie 3, 2017 Dobrica pune o poza cu audi a6 ala a tau de 25miivai de capul lui de prapadit, sta in apt lui de 3 camere, pe balcon, ca cele 2 dormitoare si sufrageria le are inchiriate de foame, sta cu chiriasii in casa.
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 3, 2017 ptiuuu...kk pe puta ta aia mica, si pisata, scarba ce esti...pune-ti futu-ti rasa ta poza cu pula si cu mecla pe forum daca te tine si arata la lume ca o ai de 10 cm, impotentule.Uite cum te ai spart ,la cont ma refer mars de aici javra ordinara
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Ianuarie 3, 2017 Ti a placut cinci ani saracie ,cu pulosul ai sta doar trei luni Tu crezi ca eu sunt retardatul de Ionut sau tu sa mi pun poze aici O sa pun alte poze aici sa te acresc rau sa mori de ciuda Ies in oras cu diverse domnisoare .Doamna senator nu stie ,sa nu te puna draku sa te bagi in seama cu ea bravo lui ca are pula...tu nu ai nici puta....sugeai-ai pula lui Ionut.
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Ianuarie 3, 2017 Dobre, pune-ti javra poza aici cu puta si cu mecla daca ai curaj.....
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 3, 2017 Dobrica pune o poza cu audi a6 ala a tau de 25miiVrei sa crape boarfa ? Si de unde stii tu ce marca de masina am eu ?
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 3, 2017 Dobre, pune-ti javra poza aici cu puta si cu mecla daca ai curaj..... Ai gresit adresa ,io nu sunt Ionut (jony 2+3)
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 3, 2017 Dobre, pune-ti javra poza aici cu puta si cu mecla daca ai curaj..... DACA RASPUNZI LA CELE TREI INTREBARI SA MORI DACA NU PUN
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum