Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2017 Postat Ianuarie 27, 2017 @ Dobre - Ce mai pot zice ?Dobre zice ce are mereu dreptate.Iti repet asa cum faci si tu : Cind Lorena facea sex fara balonas , erai cu ea ?Da ? Atunci fuga la analize.Si termina cu majusculele pe aici , asta inseamna ca tipi la noi.Punct. 4 2
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 27, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Ianuarie 27, 2017 Ti-am spus ca fac kk in ele ,ai invatat ceva in doua luni si sa-i duci lu fitu ,el este mort de foame pe strada pisam.as pe tine de aurolac. Sa nu îndrăznești sa te iei de copilul meu, blestematule, infectule. Cum îți permiți să vb despre copilul meu? jegule căcat pe tine care esti
mirul _ 286 Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2017 Postat Ianuarie 27, 2017 Bună încerc sa te sunt pentru o programare iar telefonul este închis ai alt număr cumva
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Ianuarie 27, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Ianuarie 27, 2017 Bună încerc sa te sunt pentru o programare iar telefonul este închis ai alt număr cumvaȘi-a băgat telefonul la amanet.
ruzckov Reputație: 187 Postat Ianuarie 27, 2017 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Ianuarie 27, 2017 domnilor, haideți să facem chetă, punem fiecare câte o moneda de 1 ban până strângem 4 lei să își ia și Dobre o porție de sarmale de la ..Împinge tava...Că urla foamea in el... Nu vrea Dobrica sarmale el e cu gagici de gagici acu https://fr.m.xhamster.com/movies/2910047/sph_micropenis_guy_gets_humiliated.html?from=video_related
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 27, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 27, 2017 Bună încerc sa te sunt pentru o programare iar telefonul este închis ai alt număr cumvaAre curu plin si nu poate să vorbească S-a indrăgostit de un negru cu pula de 30 de cm Astăzi i -a gătit sarmale
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 27, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 27, 2017 Nu vrea Dobrica sarmale el e cu gagici de gagici acu https://fr.m.xhamster.com/movies/2910047/sph_micropenis_guy_gets_humiliated.html?from=video_relatedSă trăiesti , te-ai prins că sunt putin ocupat Intre timp văd că zdreanta a prins viteză Revin să-i fac o pană de cauciuc că si asa nu-l suportă
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 27, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 27, 2017 pisam.as pe tine de aurolac. Sa nu îndrăznești sa te iei de copilul meu, blestematule, infectule. Cum îți permiți să vb despre copilul meu? jegule căcat pe tine care estiVorbeste frumos panaramă că te umilesc maxim Observ că ai prins glas sărăcia forumului Mamă denaturată In loc să mănânci tentativele alea de sarmale cu proxenetu mai bine le-ai duce la copil
ruzckov Reputație: 187 Postat Ianuarie 27, 2017 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Ianuarie 27, 2017 Să trăiesti , te-ai prins că sunt putin ocupat Intre timp văd că zdreanta a prins viteză Revin să-i fac o pană de cauciuc că si asa nu-l suportă Cand ai timp uitate si la filmulet
constantin44 Reputație: 122 Postat Ianuarie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 27, 2017 vreau si eu sarmale:D
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 27, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Ianuarie 27, 2017 Bună încerc sa te sunt pentru o programare iar telefonul este închis ai alt număr cumvaasta e singurul nr. Am fost plecata din locație. Suna.ma sau da.mi mesaj pe wats
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 27, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Ianuarie 27, 2017 Vorbeste frumos panaramă că te umilesc maxim Observ că ai prins glas sărăcia forumului Mamă denaturată In loc să mănânci tentativele alea de sarmale cu proxenetu mai bine le-ai duce la copilsă mori tu că nu îi duc la copil, animalule flamand. Scursura societății. Știu că ți.e foame, dar la cum arăți te poți așeza în ușă la biserica și sigur se îndura cineva și de tine și îți dă câțiva covrigi. Prapaditule cu burta goala. Sau poți să bei o Timișoreana și îți trece foamea, jigodie schizofrenica.
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 27, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Ianuarie 27, 2017 vreau si eu sarmale:Dpai vino la mine...Așa sarmale delicioase nu ai mâncat în viața ta. Sa vezi cum îmi iese ciorba de burtă...Sunt bună de măritat.
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 27, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 27, 2017 @ Dobre - Ce mai pot zice ?Dobre zice ce are mereu dreptate.Iti repet asa cum faci si tu : Cind Lorena facea sex fara balonas , erai cu ea ?Da ? Atunci fuga la analize.Si termina cu majusculele pe aici , asta inseamna ca tipi la noi.Punct.Iar n-ai inteles .Făceam sex protejat si cand am văzut că nu se potoloste si că nu suportă cauciucul i-am dat cu flit
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 27, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Ianuarie 27, 2017 Iar n-ai inteles .Făceam sex protejat si cand am văzut că nu se potoloste si că nu suportă cauciucul i-am dat cu flitpe ce morții tăi să pui prezervativul? Tu ai pula de prezervativ? Ai un șnurulet de 10 cm prin care te pisi cu jet după atâta Timișoara
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 27, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 27, 2017 să mori tu că nu îi duc la copil, animalule flamand. Scursura societății. Știu că ți.e foame, dar la cum arăți te poți așeza în ușă la biserica și sigur se îndura cineva și de tine și îți dă câțiva covrigi. Prapaditule cu burta goala. Sau poți să bei o Timișoreana și îți trece foamea, jigodie schizofrenica.Să mori tu dacă nu faci o poză in bomba aia de casă unde stă copilul tău atunci când te duci să-i duci si lui sarmale
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 27, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 27, 2017 pe ce morții tăi să pui prezervativul? Tu ai pula de prezervativ? Ai un șnurulet de 10 cm prin care te pisi cu jet după atâta Timișoara Dar ti-a plăcut cinci ani , aia mare a lu jony 23 decât cinci luni Mars de aici de mincinoasă !
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 27, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Ianuarie 27, 2017 Să mori tu dacă nu faci o poză in bomba aia de casă unde stă copilul tău atunci când te duci să-i duci si lui sarmalecacam.as pe mormântul tău. Ce te fute grija de familia mea, de pizda mea, de sarmalele mele, de jobul meu. Vezi.ti în morții tăi de viața ta de aurolac care trăiești în balcon cu chiriașii in casă, prapaditule schizofrenic
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 27, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 27, 2017 pai vino la mine...Așa sarmale delicioase nu ai mâncat în viața ta. Sa vezi cum îmi iese ciorba de burtă...Sunt bună de măritat.Cine draku s-ar insura cu o curvă penală si expirată ?Dacă-i dai omului la copil ce mai duci ?
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 27, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 27, 2017 cacam.as pe mormântul tău. Ce te fute grija de familia mea, de pizda mea, de sarmalele mele, de jobul meu. Vezi.ti în morții tăi de viața ta de aurolac care trăiești în balcon cu chiriașii in casă, prapaditule schizofrenicTu mananci sarmale cu proxenetu si clientii si copilul tsu cerseste pe strada si se pisa in galeată Mars de aici mamă denaturată
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 27, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Ianuarie 27, 2017 Dar ti-a plăcut cinci ani , aia mare a lu jony 23 decât cinci luni Mars de aici de mincinoasă !să îi sugi pula lui johny 23 și să stai cu gura căscată când se caca să îți intre direct pe gat că ți.o fii foame după ce ai poftit o zi întreagă la oala mea de sarmale
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 27, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 27, 2017 să îi sugi pula lui johny 23 și să stai cu gura căscată când se caca să îți intre direct pe gat că ți.o fii foame după ce ai poftit o zi întreagă la oala mea de sarmaleEl ti-a dat bani de locatie ??Sau Victoras ? Să nu spui că ai luat salariul pe o lună cât ai lucrat la Carrefour si ai inchiriat !! Câti bani trebuie să dai lu babardierul inapoi ?? De aia se agită el pe aici !! Fugi in mortii măti si du sarmale la copil javră ordinară
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 27, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 27, 2017 să îi sugi pula lui johny 23 și să stai cu gura căscată când se caca să îți intre direct pe gat că ți.o fii foame după ce ai poftit o zi întreagă la oala mea de sarmaleAm văzut că e gelos prostanu că ti-a rupt negru ăla curu pe o napolităna si o sticlă de colaSi el ti l-a rupt de ai fost la spital , asa se lăuda fraierică geamantan Dacă ti-a dat tie bani cu ce draku isi plăteste rata la apartamentul de două camere unde stă cu iubita lui ?
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 27, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 27, 2017 cacam.as pe mormântul tău. Ce te fute grija de familia mea, de pizda mea, de sarmalele mele, de jobul meu. Vezi.ti în morții tăi de viața ta de aurolac care trăiești în balcon cu chiriașii in casă, prapaditule schizofrenicCu cine ai fost boarfa sa inchiriezi locatia ?? Cine s-a dat drept sotul tau ? de ce faci neprotejat ? de ce minti ? de ce falsifici ? de ce nu iti faci analizele ? de ce cari copilul tau dupa tine doar pentru poze si duci in atelier ? de ce nu-i platesti pensia alimentara de sapte ani ? de ce nu ai un euro strans pentru apartament ? de ce furi din locatii ?unde ai stat asta vara cand lucrai bona ? unde te-am gasit ? unde te-am dus ? cum a ajuns tabloul facut cadou de George in casa mea ? cum au ajuns pozele pentru interviul de stewardesa in casa mea? cati bani mi-ai cerut sa inchiriezi locatie ? cine ti-a cumparat haine si incaltaminte de la Mall ? SPUNE ADEVARUL BOARFA ORDINARA !! de ce ai injurat adminul si membrii ? de ce ai mai multe conturi si iti scrii singura recenzii ? de ce scrii dupa contul lu babardierul ? de ce ai schimbat parole ?? SPUNE ADEVARUL MAMA DENATURATA !! unde ,cu cine si ib ce conditii sta copilul tau ? de ce a abandonat scoala ? de ce fura din magazine ? de ce cerseste la semafor ? SPUNE ADEVARUL JAVRA ORDINARA !!
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 27, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Ianuarie 27, 2017 Cu cine ai fost boarfa sa inchiriezi locatia ?? Cine s-a dat drept sotul tau ? de ce faci neprotejat ? de ce minti ? de ce falsifici ? de ce nu iti faci analizele ? de ce cari copilul tau dupa tine doar pentru poze si duci in atelier ? de ce nu-i platesti pensia alimentara de sapte ani ? de ce nu ai un euro strans pentru apartament ? de ce furi din locatii ?unde ai stat asta vara cand lucrai bona ? unde te-am gasit ? unde te-am dus ? cum a ajuns tabloul facut cadou de George in casa mea ? cum au ajuns pozele pentru interviul de stewardesa in casa mea? cati bani mi-ai cerut sa inchiriezi locatie ? cine ti-a cumparat haine si incaltaminte de la Mall ? SPUNE ADEVARUL BOARFA ORDINARA !! de ce ai injurat adminul si membrii ? de ce ai mai multe conturi si iti scrii singura recenzii ? de ce scrii dupa contul lu babardierul ? de ce ai schimbat parole ?? SPUNE ADEVARUL MAMA DENATURATA !! unde ,cu cine si ib ce conditii sta copilul tau ? de ce a abandonat scoala ? de ce fura din magazine ? de ce cerseste la semafor ? SPUNE ADEVARUL JAVRA ORDINARA !!provoci mila mai mult decât scârbă
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum