alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pa Oras:pa Postat Aprilie 2, 2017 Atâta timp cât nu este folosit oficial, nu este socotit dpdv legal, fals și uz de fals. Poate doar, fals intelectual. Fals de intelect.. 2
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Aprilie 2, 2017 Ba nene hotărați-va ca am pus coliva la fiert. 4
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 2, 2017 Ba nene hotărați-va ca am pus coliva la fiert. Cu bunbuana vine Dobre😂😂
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 2, 2017 Cu bunbuana vine Dobre Radeti voi , glumiti ....dar astea doua il baga in pamant pe Dobre Tare mi-e frica
sir dracu Reputație: -54 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:alhambra Oras:alhambra Postat Aprilie 2, 2017 e misto thread-ul asta.cand vrei sa afli cat de prost e cineva, citesti pe aici.pana acum, lopix e in frunte grav, locul doi nici nu conteaza, definitia la "botanist" consta in poza sarmanului lopix.efectiv, electoratul psd e mandru de el.probabil ca saptamanal lopix e tepuit prin metoda "accidentul"lopix = dovada clara ca medicina moderna te poate tine in viata indiferent ca nu poti sa mesteci guma si sa mergi in acelasi timp. nici altii nu dau dovada de mult mai mult, dar totusi caricatura de fotograf e deprimant de prost. 1 1
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 2, 2017 'ai dă poola mea, ce se joacă nebunele astea două cu mintea voastrăAfectata a aprins și lumânare Să iasă Dobre la joc, zicNu ne jucăm cu astfel de lucruri Trole ,sunt multe semne de întrebare ! Eu nu am nimic doacamdată ,astăzi o să vorbesc cu Pisoi (paparazzi spynews) să intre și el pe fir ,,suntem buni amici și sigur mă ajută .
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 2, 2017 Când o repatriază, știi ceva?Repatrierea costă mult ,ff mult pentru fosta ei soacră cu o pensie de 527de lei ,în caz că nimeni nu o poate aduce acasă ,trupul neînsufleșit se arde !
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 2, 2017 Radeti voi , glumiti ....dar astea doua il baga in pamant pe Dobre Tare m :laugh2i-e frica Trebuia să spui ieri treaba asta ,astăzi nu te crede nimeni ! 1
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 2, 2017 Ba nene hotărați-va ca am pus coliva la fiert.Pă Picon să-l pui paharnic ,el le are cu țuicile !!
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 2, 2017 Fals de intelect..Curios este faptul că ,,familia ,, ei nu știe nimic ! 1
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Aprilie 2, 2017 Pă Picon să-l pui paharnic ,el le are cu țuicile !!Normal ca țuica fac din coliva pusa la fermentat. 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 2, 2017 Trebuia să spui ieri treaba asta ,astăzi nu te crede nimeni !Pai nu am avut timp , ca am fost plecat , abia azi am vazut ce s-a mai petrecut pe aici si dracia aceea de Certificat Curios este faptul că ,,familia ,, ei nu știe nimic !Tocmai vroiam sa te intreb daca pe tine sau familia v-a anuntat cu ceva
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 2, 2017 Ne trecuse din nou toate transpiratiile PS: Stie el Motanul de ce nu inchide topicul . e loc de Show cat cuprinde Normal că știe motanul ,a vorbit cu ea la telefon ,jegul ține topicul deschis doar pentru trafic !
martin 74 Reputație: 1 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 2, 2017 Salutare tuturor. Nu mi.a plăcut personal niciodată aceasta femeie. Am sunat la spital. Am vorbit cu doi doctori, care m.au asigurat ca nu a fost înregistrată in nici o sectie a spitalului . Inclusiv nici la morga. Pe mine ma amuza treaba..nu cumva următorul pas e un cont deschis pt donatie ca sa se repatrieze?😃
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2017 Postat Aprilie 2, 2017 Bun, eu nu mai zic nimic, ca oricum sunt prost gramada, caricatura de fotograf ce sunt, asa ca nu are rost sa mai zic ceva... Spor la treaba 2
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 2, 2017 Pai nu am avut timp , ca am fost plecat , abia azi am vazut ce s-a mai petrecut pe aici si dracia aceea de Certificat Tocmai vroiam sa te intreb daca pe tine sau familia v-a anuntat cu ceva Nuu ,nici pe mine ,nici familia ei .Toți știu că Lorena este în Germania . 1
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 2, 2017 Pai nu am avut timp , ca am fost plecat , abia azi am vazut ce s-a mai petrecut pe aici si dracia aceea de Certificat Tocmai vroiam sa te intreb daca pe tine sau familia v-a anuntat cu ceva Nuu ,nici pe mine ,nici familia ei .Toți știu că Lorena este în Germania .
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 2, 2017 Salutare tuturor. Nu mi.a plăcut personal niciodată aceasta femeie. Am sunat la spital. Am vorbit cu doi doctori, care m.au asigurat ca nu a fost înregistrată in nici o sectie a spitalului . Inclusiv nici la morga. Pe mine ma amuza treaba..nu cumva următorul pas e un cont deschis pt donatie ca sa se repatrieze?Ne poți arăta apelul pe telefon ,cu dată și oră ? MULTUMIM !
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 2, 2017 Bun, eu nu mai zic nimic, ca oricum sunt prost gramada, caricatura de fotograf ce sunt, asa ca nu are rost sa mai zic ceva... Spor la treaba Ce-ai bre te-ai enervat ? aici e mantocareala dracu ' mi-a placut si de Marian , cand am citit de dimineata , pusese botul la vrajeala boarfelor , ca si mine initial si Picon , de am transmis condoleantele noastre . Are si sensibilitatea asta o limita uneori
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2017 Postat Aprilie 2, 2017 Ce-ai bre te-ai enervat ? aici e mantocareala dracu ' mi-a placut si de Marian , cand am citit de dimineata , pusese botul la vrajeala boarfelor , ca si mine initial si Picon , de am transmis condoleantele noastre . Are si sensibilitatea asta o limita uneori Nu m-am enervat, ca nu am de ce, dar... nu stiu... In fine, nu conteaza...
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 2, 2017 Nuu ,nici pe mine ,nici familia ei .Toți știu că Lorena este în Germania . Pai vezi.....e la "treaba" deja .....pune ban pa ban
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 2, 2017 Nu m-am enervat, ca nu am de ce, dar... nu stiu... In fine, nu conteaza... ma bucur daca vrei sa mananci "gogosi" te servesc astea de nu te mai saturi ....ba te fac sa mai si ceri portie suplimentara
martin 74 Reputație: 1 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 2, 2017 Suna.ti sa va convingeti. Nu a fost niciodata in acest spital. 0043572550. Va face legătura direct cu morga daca stiti sa va exprimati si va cere numele si data de nastere.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2017 Postat Aprilie 2, 2017 ma bucur daca vrei sa mananci "gogosi" te servesc astea de nu te mai saturi ....ba te fac sa mai si ceri portie suplimentaraStii cum este, nu ai de unde sti nici daca este in viata sau nu, nici daca este moarta sau nu. Este ca in poza de mai jos, informatiile pe care noi le avem sunt precum imaginea care apare pe monitorul camerei de filmare. Pana nu avem imaginea de ansamblu, nu putem sti cu exactitate, ce si cum... http://static1.fjcdn.com/comments/Picture+relevant+_ba6be6bc13be4dddc3672e446208c9a8.jpeg 1
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Aprilie 2, 2017 Ce se mai joaca Lorena si Adina cu voi. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum