Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Cu bunbuana vine Dobre

Radeti voi , glumiti ....dar astea doua il baga in pamant pe Dobre 

Tare mi-e frica :)

• Oras:alhambra
  • Oras:alhambra
Postat

e misto thread-ul asta.

cand vrei sa afli cat de prost e cineva, citesti pe aici.

pana acum, lopix e in frunte grav, locul doi nici nu conteaza, definitia la "botanist" consta in poza sarmanului lopix.

efectiv, electoratul psd e mandru de el.

probabil ca saptamanal lopix e tepuit prin metoda "accidentul"

lopix = dovada clara ca medicina moderna te poate tine in viata indiferent ca nu poti sa mesteci guma si sa mergi in acelasi timp.

nici altii nu dau dovada de mult mai mult, dar totusi caricatura de fotograf e deprimant de prost.

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:pretutindeni
Postat

'ai dă poola mea, ce se joacă nebunele astea două cu mintea voastră

Afectata a aprins și lumânare

Să iasă Dobre la joc, zic

Nu ne jucăm cu astfel de lucruri Trole ,sunt multe semne de întrebare ! Eu nu am nimic doacamdată ,astăzi o să  vorbesc cu Pisoi (paparazzi spynews) să intre și el pe fir ,,suntem buni amici și sigur mă ajută .

Postat

Când o repatriază, știi ceva?

Repatrierea costă mult ,ff mult pentru fosta ei soacră cu o pensie de 527de lei ,în caz că nimeni nu o poate aduce acasă ,trupul neînsufleșit se arde !

Postat

Radeti voi , glumiti ....dar astea doua il baga in pamant pe Dobre 

Tare m :laugh2i-e frica :)

:laugh2  :laugh2 Trebuia să spui ieri treaba asta ,astăzi nu te crede nimeni !

• Like 1
Postat

Ba nene hotărați-va ca am pus coliva la fiert.

Pă Picon să-l pui paharnic ,el le are cu țuicile !!

Postat

:laugh2  :laugh2 Trebuia să spui ieri treaba asta ,astăzi nu te crede nimeni !

Pai nu am avut timp , ca am fost plecat  , abia azi am vazut ce s-a mai petrecut pe aici si dracia aceea de Certificat   :)

Curios este faptul că ,,familia ,, ei nu știe nimic !

Tocmai vroiam sa te intreb daca pe tine sau familia v-a anuntat  cu ceva 

Postat

Ne trecuse din nou toate transpiratiile 

PS: Stie el Motanul de ce nu inchide topicul . e loc de Show cat cuprinde   :)

Normal că știe motanul ,a vorbit cu ea la telefon ,jegul ține topicul deschis doar pentru trafic !

• Oras:bucuresti
Postat

Salutare tuturor. Nu mi.a plăcut personal niciodată aceasta femeie. Am sunat la spital. Am vorbit cu doi doctori, care m.au asigurat ca nu a fost înregistrată in nici o sectie a spitalului . Inclusiv nici la morga. Pe mine ma amuza treaba..nu cumva următorul pas e un cont deschis pt donatie ca sa se repatrieze?😃

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bun, eu nu mai zic nimic, ca oricum sunt prost gramada, caricatura de fotograf ce sunt, asa ca nu are rost sa mai zic ceva... Spor la treaba :) :hihat

• Like 2
Postat

Pai nu am avut timp , ca am fost plecat  , abia azi am vazut ce s-a mai petrecut pe aici si dracia aceea de Certificat   :)

Nuu ,nici pe mine ,nici familia ei .Toți știu că Lorena este în Germania .

• Like 1
Postat

Postat

Salutare tuturor. Nu mi.a plăcut personal niciodată aceasta femeie. Am sunat la spital. Am vorbit cu doi doctori, care m.au asigurat ca nu a fost înregistrată in nici o sectie a spitalului . Inclusiv nici la morga. Pe mine ma amuza treaba..nu cumva următorul pas e un cont deschis pt donatie ca sa se repatrieze?

Ne poți arăta apelul pe telefon ,cu dată și oră ? MULTUMIM ! :snap

Postat

Bun, eu nu mai zic nimic, ca oricum sunt prost gramada, caricatura de fotograf ce sunt, asa ca nu are rost sa mai zic ceva... Spor la treaba :) :hihat

Ce-ai bre te-ai enervat ? :laugh2 

aici e mantocareala dracu ' 

mi-a placut si de Marian , cand am citit de dimineata , pusese botul la vrajeala boarfelor , ca si mine initial si Picon  , de am  transmis condoleantele noastre . Are si sensibilitatea asta o limita uneori   :)

Vizitator
Postat

Ce-ai bre te-ai enervat ? :laugh2

aici e mantocareala dracu ' 

mi-a placut si de Marian , cand am citit de dimineata , pusese botul la vrajeala boarfelor , ca si mine initial si Picon  , de am  transmis condoleantele noastre . Are si sensibilitatea asta o limita uneori   :)

Nu m-am enervat, ca nu am de ce, dar... nu stiu... In fine, nu conteaza... :) :blushing2

Postat

Pai vezi.....e la "treaba"  deja  .....pune ban pa ban  

Postat

Nu m-am enervat, ca nu am de ce, dar... nu stiu... In fine, nu conteaza... :) :blushing2

ma bucur  :)

daca vrei sa mananci "gogosi" te servesc astea de nu te mai saturi   ....ba te fac sa mai si ceri portie suplimentara

Postat

Suna.ti sa va convingeti. Nu a fost niciodata in acest spital. 0043572550. Va face legătura direct cu morga daca stiti sa va exprimati si va cere numele si data de nastere.

Vizitator
Postat

ma bucur  :)

daca vrei sa mananci "gogosi" te servesc astea de nu te mai saturi   ....ba te fac sa mai si ceri portie suplimentara

Stii cum este, nu ai de unde sti nici daca este in viata sau nu, nici daca este moarta sau nu. Este ca in poza de mai jos, informatiile pe care noi le avem sunt precum imaginea care apare pe monitorul camerei de filmare. Pana nu avem imaginea de ansamblu, nu putem sti cu exactitate, ce si cum...

http://static1.fjcdn.com/comments/Picture+relevant+_ba6be6bc13be4dddc3672e446208c9a8.jpeg

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...