Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Bogdane ,vezi pe adresa ,mea de facebook ce ,,greu ,, o duc !! Ești praf și pulbere ,un incompetent repetent ....

nush cat de incompetent e, dar cu siguranta castiga de cel putin 5 ori mai mult ca tine pe luna. si e amuzant ca el castiga bani batandu-si pula de tine. tu ii bagi efectiv bani in buzunar scriind aici. oare cine e prostul in toata ecuatia asta? =))

• Oras:pretutindeni
Postat

Bă si prost si agramat si bețiv și sidos ..

I-a dat Dumnezeu tot ce e mai rău pe lumea asta =)) =))

,.MULȚUMESC ,asemenea ,curvă masculină ..aștept să mă deranjezi iar pe telefon după nr de California să te înfund bine !Foamea rău vă chinuie în vremurile astea grele ,atenție urmează și mai grele !!

Postat

Domnii mei, pregatiti-va sa cititi aberatiile lui Dobre inca 2 3 ani cat voi mai sta eu in acest domeniu, ca e clar ca atata timp cat eu am jobul asta, frustratul nu va renunta si va scrie pagini intregi de minciuni si aberatii de ciuda ca l-am parasit si nu il mai sponsorizez. Se vede de la o posta ca e bolnav psihic, ca un barbat intreg la minte ar avea mandrie si ar renunta, dar el e nebun , vedeti prea bine. Eu nu mai intervin deloc orice ar scrie nebunul de Dobre, ca e clar ca de la lipsa banilor in care traieste acum a luat-o razna si vrea sa va inebuneasca si pe dumneavoastra. Acest forum e pt sex, nu e circ sau spital de nebuni. Va pup si va astept.

Loreena a avut dreptate :)))) postarea e din 2015,2017 si Dobre inca rezista :D
Postat

,.MULȚUMESC ,asemenea ,curvă masculină ..aștept să mă deranjezi iar pe telefon după nr de California să te înfund bine !Foamea rău vă chinuie în vremurile astea grele ,atenție urmează și mai grele !!

O seară frumoasă domnii mei. Vă astept mâine sa ne îndeplinim împreună fanteziile erotice. Mă găsiți la nr de tel...0730163270. Pupici

Frumoasă poză prelucrată ,păcat că ai sifilis și alte boli ....!! În,,meseria,, asta nu pozele contează ,ci sănătatea ,prestația ,vocabularul ,atitudinea .......

Postat

O seară frumoasă domnii mei. Vă astept mâine sa ne îndeplinim împreună fanteziile erotice. Mă găsiți la nr de tel...0730163270. Pupici

Frumoasă poză prelucrată ,păcat că ai sifilis și alte boli ....!! În,,meseria,, asta nu pozele contează ,ci sănătatea ,prestația ,vocabularul ,atitudinea .......

Postat

Altu înscris astăzi care desigur a citit numai ce a scris curva  :laugh2  :laugh2 Mare ți-e grădina ,Doamne !

Postat

Doar atât ai citit ? Cu siguranță rezist ,sunt greu de uitat ,imposibil de ucis !!

Postat

Da :))) eu am citit tot din 2015, ma amuza. Doamne fereste, ma omule dc nu iti vezi de viata ta... daca ea este chiar asa cum zici tu... eu nu inteleg dc tot spamezi forumul din 2015... asta indica ca nu ai nimic mai bun sa faci cu timpul tau liber

Postat

nush cat de incompetent e, dar cu siguranta castiga de cel putin 5 ori mai mult ca tine pe luna. si e amuzant ca el castiga bani batandu-si pula de tine. tu ii bagi efectiv bani in buzunar scriind aici. oare cine e prostul in toata ecuatia asta? =))

Câștigâ pentru noi scriem aici ,altfel este un prăpădit ,un sclav sexual ...După cum observ ești mai vechi pe aci ,,,deci ? Cine-i prostu ? :laugh2

Postat

Câștigâ pentru noi scriem aici ,altfel este un prăpădit ,un sclav sexual ...După cum observ ești mai vechi pe aci ,,,deci ? Cine-i prostu ? :laugh2

Postat

Postat

Da :))) eu am citit tot din 2015, ma amuza. Doamne fereste, ma omule dc nu iti vezi de viata ta... daca ea este chiar asa cum zici tu... eu nu inteleg dc tot spamezi forumul din 2015... asta indica ca nu ai nimic mai bun sa faci cu timpul tau liber

AM ,însă mă deranjează minciuna și naivitatea unora ,uneori inconștiența ucide ..la fel și SIDA .

Postat

eu n-am nimic cu el, e businessul lui, bravo lui. tu vad ca ai ceva cu el =)) si mi se pare foarte amuzant ca injurandu-l il ajuti financiar. esti atat de prost incat le aduci dusmanilor tai bani. e proverbial ce ti se intampla tie, nici in desenele cu tom si jerry nu e chiar asa.

Postat

Bravo ,și ce ai înțeles ! Pentru proști o să revin cu niște documente oficiale .Momentan sunt în concediu cu iubita !

Postat

si dobre vad ca nici acum nu s-a prins ce trebuie sa faca ca sa nu dea reply-uri duble sau triple, o chestie pe care un copil de 5 ani ar fi prins-o de la a doua incercare.

e incredibil de ironica semnatura lui, cu prostul caruia ii curge scuipat din gura. 

Postat

eu n-am nimic cu el, e businessul lui, bravo lui. tu vad ca ai ceva cu el =)) si mi se pare foarte amuzant ca injurandu-l il ajuti financiar. esti atat de prost incat le aduci dusmanilor tai bani. e proverbial ce ti se intampla tie, nici in desenele cu tom si jerry nu e chiar asa.

Este doar un sclav care nu este echidistant ,per total o suge bine !S-a căcat Lorenna destul pe el ,apoi l-a udat din belșug ..Omu rezistă ,bravo lui ! :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 Mie nu mi se întămplă decât lucruri normale ,voi sunteți disperați cănd vedeți niște poze !

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ai dat în bâlbâială =)) =))

Al dreacu de incompetent

Sa nu zic impotent =))

Postat

Frate, postezi din 2015 si acum ai scris ca inca te deranjeaza minciuna... asta arata ca mai ai sentimente pentru ea, adica inca iti pasa de ea...

Postat

si dobre vad ca nici acum nu s-a prins ce trebuie sa faca ca sa nu dea reply-uri duble sau triple, o chestie pe care un copil de 5 ani ar fi prins-o de la a doua incercare.

e incredibil de ironica semnatura lui, cu prostul caruia ii curge scuipat din gura. 

Sterge-te la gură când vorbești cu mine ,pulifrici ..Te simt cam încordat !

Vizitator
Postat

Esti in concediu cu iubitu =))

Fi -ra-ti ai dreacu de dosiști =))

Postat

Sterge-te la gură când vorbești cu mine ,pulifrici ..Te simt cam încordat !

asa iti ziceau colegii jandarmi inainte sa te faca posta?

Postat

Ai dat în bâlbâială =)) =))

Al dreacu de incompetent

Sa nu zic impotent =))

Să vii să-l pupi puțiN ,te îndrăgostești pe loc ..De LORENA TE-AI ÎNDRĂGOSTIT DUPĂ TREI LUNI !! :laugh2

Vizitator
Postat

Auuu

Mamaaa

Dobre e la primire

O ia din toate unghiurile =))

• Minus 2
Postat

Lorenna ,șansele voastre sunt zero ..disperarea maximă !!

Postat

Cu ce scop ți-ai fâcut acest cont ?? Ești atât de retardat că se vede din elicopter !!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.