dobre daniel Reputație: -426 Postat August 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 3, 2017 Eu nu ma feresc sa imi postez analizele facute recent pt ca sunt perfect sanatoasa si nu am nimic de ascuns. Si le arat si in locatie tuturor clientilor.
dobre daniel Reputație: -426 Postat August 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 3, 2017 dobre nu mai spune nimic pe aici cu toate ca citeste si peste cateva zile spune ca gata a venit de la mare.hahahahahhahaha.l-am vazut prin bucuresti azi.Trebuia să-mi faci o poză sau să falsifici ceva ,Lorenna .Aici la Mamaia nu te-am văzut ...Nu ai răspuns la facultate s-a înscris băiatul meu în numele căruia scrii după un cont fals .Despre faptul că nu mai lucrez pentru aceea stewardesă știi de la mine dar am scris și aici .
dobre daniel Reputație: -426 Postat August 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 3, 2017 si care e problema ta ca o fugaresc bancile? e asta un criteriu sa mergi la curve ca le cauta bancile?Mai ia ,proasto o linguriță.O să-ți dau câte una pe zi pentru că uiți repede .Să-ți pui și ochelarii ca să vezi mai bine ...
dobre daniel Reputație: -426 Postat August 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 3, 2017 As sta pe forum pt clienti dar nu am loc de cei care ma urasc ca mi.am postat analizele unde dovedesc ca sunt perfect sanatoasa. Eu nu am de ce sa suport jignirile si calomniile voastre. Eu nu o sa mai intru decat atunci cand o sa va demonstrez ca si filmul in care joc acum si care va aparea pe marile ecrane la cinematografe si tv e un fapt real. Voi ramaneti cu Dobre. Fiecare e liber sa faca si sa zica si sa gandeasca ce vrea.Cum or fi ajuns pozele astea în casa mea ?Sunt făcute fix acum 1 an. !
dobre daniel Reputație: -426 Postat August 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 3, 2017 Cum or fi ajuns pozele astea în casa mea ?Sunt făcute fix acum 1 an. !
dobre daniel Reputație: -426 Postat August 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 3, 2017 Dobre Iesi mă si tu in pulile noastre Sunteti la fel se prosti Ia și tu proxenetule prost ..O mică parte din datoriile curvei tale .Acest maldăr de hârtii arată sumele uriașe datorate de boarfa ta .Te-am rugat să nu-i mai lași telefonul pe mână pentru că zdreanța îl bagă imediat în amanet ,prostule !!Si tu si Bicuț
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 3, 2017 Postat August 3, 2017 DOBRE, ce faci? ai deschis scrisorile lorenei, caz penal.cum e la mamaia, ia da o poza. HAHAHAHHAHAHAHAHAH Esti la maia cu touaregul v10 cu iubita si actele firmei in torpedou? hahahahahhahaha
alex891 Reputație: 77 Postat August 3, 2017 Oras:Constantaa Oras:Constantaa Postat August 3, 2017 Dobre... Futut te ar câinii.. Sunt vechi de 1 an și jumătate dovezile tale... Poate s au și prescris deja.... Ce plm vrei sa ne arăți?
dobre daniel Reputație: -426 Postat August 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 3, 2017 Am fost la Lorena si e ciorex 100%! Am fost la Cra-Cra-Lorena si nefiind incantat de aspectul ei fizic am pus-o sa manance niste laturi dintr-o troaca si sa grohaie ca o scroafa. Din bucatarie venea un miros puternic de peste stricat. Note:- Mancat laturi din troaca: 9 (ii dadeam 10 daca ar fi plescait mai tare)- Grohait : 9 (mai are un pic de lucrat la grohaiturile de tonalitate joasa) Cra-Cra-Lorena e scroafa buna.Pentru altceva nu o recomand. Cadoul a constat in niste uruiala si un balot de paie. Imagini atasatepost-241433-0-29352000-1501539610.jpgȘi nu ai rupt tu curu boarfei fără balonaș ? Păcat ,te alegeai cu ceva boli ...
dobre daniel Reputație: -426 Postat August 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 3, 2017 Dobre... Futut te ar câinii.. Sunt vechi de 1 an și jumătate dovezile tale... Poate s au și prescris deja.... Ce plm vrei sa ne arăți?Am și altele proaspete ,îți dai seama că sumele sunt și mai mari ...Vă arăt ce neagă curva voastră ,dacă știi să citești e ok ..dacă nu să fii iubit .
dobre daniel Reputație: -426 Postat August 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 3, 2017 Dobre... Futut te ar câinii.. Sunt vechi de 1 an și jumătate dovezile tale... Poate s au și prescris deja.... Ce plm vrei sa ne arăți?Vorbesște frumos retardatule ,fii atent la detalii .Suntem în anul 2017 .Dă zoom căcăciosule și vezi data !
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 3, 2017 Postat August 3, 2017 Și nu ai rupt tu curu boarfei fără balonaș ? Păcat ,te alegeai cu ceva boli ...dai reply la clonele conturile tale, ce ratat. neam prins deja ca erai tu
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 3, 2017 Postat August 3, 2017 Și nu ai rupt tu curu boarfei fără balonaș ? Păcat ,te alegeai cu ceva boli ...dai reply la clonele conturile tale, ce ratat. neam prins deja ca erai tu Am și altele proaspete ,îți dai seama că sumele sunt și mai mari ...Vă arăt ce neagă curva voastră ,dacă știi să citești e ok ..dacă nu să fii iubit .si ce ne fute pe noi ca avea datorii care creca sau si prescris? arati dovezi de anu trecut. HAHAHHAHAHAHAHAHA ARATA BA POZELE DE LA MAMAIA CA ZICI CA AI FOST LA MARE.
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 3, 2017 Postat August 3, 2017 ARATA DOBRE POZELE DE LA MAMAIA CU IUBITA SI TOUAREGUL V10 SI ACTELE DE LA FIRMA TA. HAHAHAH 1 1
alex891 Reputație: 77 Postat August 3, 2017 Oras:Constantaa Oras:Constantaa Postat August 3, 2017 Tu chiar ca ai fost cel mai prost copil din curtea scolii.. Cap de berbec ce ești... Dacă în 3 ani de zile de la data în care sumele devin restante, nu se demarează în instanta acțiune pt recuperarea sumelor, ele nu mai pot fi executate silit... Având în vedere faptul ca pe una din somații apare anul 2012, pot sa ți spun atat:esti un idiot 1
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 3, 2017 Postat August 3, 2017 CAND II TAIE LU DOBRE RCS-UL NETUL PENTRU NEPLATA, DOBRE CICA E LA MARE. HAHAHAHAHHA 1 1
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 3, 2017 Postat August 3, 2017 Tu chiar ca ai fost cel mai prost copil din curtea scolii.. Cap de berbec ce ești... Dacă în 3 ani de zile de la data în care sumele devin restante, nu se demarează în instanta acțiune pt recuperarea sumelor, ele nu mai pot fi executate silit... Având în vedere faptul ca pe una din somații apare anul 2012, pot sa ți spun atat:esti un idiotEL TRAIESTE INTR-UN UNIVERS IN CARE ARATA POZE CU CARDURI DIN 2012 SI SPUNEA CA SUNT ALE LUI SI ERAU PE NUMELE PATRONULUI UNDE SUGEA PULA. 1 1
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 3, 2017 Postat August 3, 2017 ARATA DOBRE POZELE DE LA MAMAIA CU IUBITA SI TOUAREGUL V10 SI ACTELE DE LA FIRMA TA. HAHAHAH ARATA DOBRE POZELE DE LA MAMAIA CU IUBITA SI TOUAREGUL V10 SI ACTELE DE LA FIRMA TA. HAHAHAH ARATA DOBRE POZELE DE LA MAMAIA CU IUBITA SI TOUAREGUL V10 SI ACTELE DE LA FIRMA TA. HAHAHAHARATA DOBRE POZELE DE LA MAMAIA CU IUBITA SI TOUAREGUL V10 SI ACTELE DE LA FIRMA TA. HAHAHAHARATA DOBRE POZELE DE LA MAMAIA CU IUBITA SI TOUAREGUL V10 SI ACTELE DE LA FIRMA TA. HAHAHAH ARATA DOBRE POZELE DE LA MAMAIA CU IUBITA SI TOUAREGUL V10 SI ACTELE DE LA FIRMA TA. HAHAHAH ARATA DOBRE POZELE DE LA MAMAIA CU IUBITA SI TOUAREGUL V10 SI ACTELE DE LA FIRMA TA. HAHAHAH ARATA DOBRE POZELE DE LA MAMAIA CU IUBITA SI TOUAREGUL V10 SI ACTELE DE LA FIRMA TA. HAHAHAH ARATA DOBRE POZELE DE LA MAMAIA CU IUBITA SI TOUAREGUL V10 SI ACTELE DE LA FIRMA TA. HAHAHAH ARATA DOBRE POZELE DE LA MAMAIA CU IUBITA SI TOUAREGUL V10 SI ACTELE DE LA FIRMA TA. HAHAHAH ARATA DOBRE POZELE DE LA MAMAIA CU IUBITA SI TOUAREGUL V10 SI ACTELE DE LA FIRMA TA. HAHAHAH
alex891 Reputație: 77 Postat August 3, 2017 Oras:Constantaa Oras:Constantaa Postat August 3, 2017 Ia da tu zoom la poza prostul băieților (de culoare) 1
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 3, 2017 Postat August 3, 2017 DOBRE AMENINTA CU DOVEZI SI ARATA SCRISORI CU DATORII DIN ANU 2012 CARE SUNT PRESCRISE DEMULT, DAR LORENA IL ARDE CU 2 REPLICI. FIRMA LU DOBRE CA SE LAUDA CA ARE AFACERE, E DE FAPT UN PATRONAS CARE II DA 100 DE EURIO CHIRIE PE O CAMERA SA PUNA SEDIU SOCIAL ACOLO. HAHAHAHAHAHHAHAHA. SI DOBRE SE CREDE PATRON.
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 3, 2017 Postat August 3, 2017 SOC SI GROAZA DOAMENLOR SI DOMNILOR, DOBRE ARATA DOVEZI NOI. A FACUT O POZA CU TELEFONUL LUI UN ALVIEW PE CARE SCRIE CU PIXUL SAMSUNG, NISTE HARTII ALE LORENEI CU DATORII DIN 24.02.2016 EXTRAORDINAR. DOMANELOR SI DOMNILOR CAT DE PROST POATE FI DOBRE? SUNATI ACUM LA 898989999 SI LASATI MESAJ DACA ATI VAZUT UN PROST MAI MARE DE PANA SI MASA IL REFUZA.
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 3, 2017 Postat August 3, 2017 NU STIU CUM, DAR CUM POSTEZ SI II CER POZE LU DOBRE, EL FUGE DE AICI. HAHAHAHAHAHAHA SE DUCE SA SUGA O PULA DE NEGRU DE SUPARARE.
dobre daniel Reputație: -426 Postat August 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 3, 2017 DOBRE, ce faci? ai deschis scrisorile lorenei, caz penal.cum e la mamaia, ia da o poza. HAHAHAHHAHAHAHAHAH Esti la maia cu touaregul v10 cu iubita si actele firmei in torpedou? hahahahahhahahaNu prostane /o le aveam salvate în telefon Atenție la an !Când revin în capitală o să vezi și altele noi ,până atunci dă-ți jos masca așa cum ai promis să vadă lumea cine ești
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 3, 2017 Postat August 3, 2017 Nu prostane /o le aveam salvate în telefon Atenție la an !Când revin în capitală o să vezi și altele noi ,până atunci dă-ți jos masca așa cum ai promis să vadă lumea cine eștiCE TEAI ARS, ZICI CA ESTI LA MAMAIA INCA? SI AI CARAT SCRISORILE DUPA TINE IN CONCEDIU? MUHAHAHAHHA CE PROST SA DAT DE GOL CA NU E LA MAMAIA. IA FA DOBRE O POZA LA AMMAIA PE PLAJA. HAI FA, CEEEE? NU MAI AI FILM LA APARATUL FOTO? AHHAHAHAHAHAHAHAH
dobre daniel Reputație: -426 Postat August 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 3, 2017 Tu chiar ca ai fost cel mai prost copil din curtea scolii.. Cap de berbec ce ești... Dacă în 3 ani de zile de la data în care sumele devin restante, nu se demarează în instanta acțiune pt recuperarea sumelor, ele nu mai pot fi executate silit... Având în vedere faptul ca pe una din somații apare anul 2012, pot sa ți spun atat:esti un idiotAcele documente sunt din anul 2017 ,dinpotrivă la acele sume se adaugă și penalizări ..Ce știi tu cu prescrisul se face după 5 ani ,nu după 3 ...îți spun atât ,lasă-ne ,ești penibil și nu înțelem interesul tău aici ,,,
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum