Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

Postat

dobre are facebook si instagram cu poze de pe net cu muschiulosi cu bmw uri. de ce nu pui pzoe dobre cu touaregul v10?

CARE MAI E FAZA CU AFACEREA TA DOBRE? HAHAHAHAHHAHAHAHA

CE PICIAORE SCURTE ARE MINCIUNA, TE DAI PATRON CA AI INCHIRIAT O CAMERA PE 100 DE EURO UNUI PATRONAS SI ZICI CA E AFACEREA TA. HAAAAAAAAAAAAHAHAHHAHAHA

Postat

SAI DAU LU DOBRE CU PULA DE CAP SA MA SLOBOZESC PE FATA LUI DE OM PROST HUOOOOOO CE CIUDOS E DOBRE CA LORENA FACE BANI BANII GREU SI LEII GREI CU VALOARE NU PISSAT IN BORCAN SI OASE DIN TOMBERON FERTE

Postat

DOOOBRE DANIEL, SA NE SUGA PULILE

DOOOBRE DANIEL, SA NE SUGA PULILEV

• Oras:pretutindeni
Postat

Dobre...ia.o la muie...vad ca iti place s.o sugi. Eu o sug pe bani. Tu gratis. Invidiosule, cazan e fordul tau mondeo pt care ti.ai rupt gaozul cu chiriasii....ce te fute grija javra belita ce imi iau eu, ce cumpar, ce fac, unde ma duc, in ce pozitii ma fut? Nu esti sotul iubitul sau familia mea sa te futa grija. Du.te in mortii matii de hartuitor, cacam.as pe mormantul tau.

Fordul este al lui Alex ! Şi oricum este mai scump decât a ta ..Cât ai dat pă cazanul ăla atât plătesc eu la hotel Opera din Mamaia 10 zile ....Sunt coşmarul tău ,degeaba scrii aici după 10 conturi ....Tu mă urmăreşti pe facebook ,pe la Snagov sau prin cartier .Apoi din lipsă de informaţii inventezi şi mănânci rahat SEXUL TOTAL NEPROTEJAT ŞI FOAMEA ŢI AU AFECTAT GRAV MINUSCULUL CREIER Ca fapt divers eu nu am Instagram ....

Postat

Tata traieste cu Virilul acum.I-a futut femeia si acum il fute si pe el.

La ce facultate te ai înscris ,,fiule ,,-..Hai să prindem boarfa cum scrie şi după contul ăsta fake !

Postat

CÂT  COMISION AI RETARDATULE DE EŞTI AŞA DISPERAT 

Postat

Fordul este al lui Alex ! Şi oricum este mai scump decât a ta ..Cât ai dat pă cazanul ăla atât plătesc eu la hotel Opera din Mamaia 10 zile ....Sunt coşmarul tău ,degeaba scrii aici după 10 conturi ....Tu mă urmăreşti pe facebook ,pe la Snagov sau prin cartier .Apoi din lipsă de informaţii inventezi şi mănânci rahat SEXUL TOTAL NEPROTEJAT ŞI FOAMEA ŢI AU AFECTAT GRAV MINUSCULUL CREIER Ca fapt divers eu nu am Instagram ....

auzi la el, te rogi de mata la 44 de ani sa iti dea 10 lei de o bere si dai tu 1500 euro pe hiotel in 10 zile cand tu nici nu mergi la mare, esti calic si minti, esti un muist sa ii dai muie lu mata si tot familionu tau in afara de fiitu ca sa desteptat si iti da muie.

Postat

SAI DAU LU DOBRE CU PULA DE CAP SA MA SLOBOZESC PE FATA LUI DE OM PROST HUOOOOOO CE CIUDOS E DOBRE CA LORENA FACE BANI BANII GREU SI LEII GREI CU VALOARE NU PISSAT IN BORCAN SI OASE DIN TOMBERON FERTE

lORENNA ,AI FI CAZUL SĂ ŢI PUI POZE CU MOACA ŞI PE CONTUL ĂSTA ....ORICUM VORBEŞTI SINGURĂ ...POŢI SĂ ŢI SCRII ŞI O RECENZIE FALSĂ EVENTUAL 

• Like 1
Postat

lORENNA ,AI FI CAZUL SĂ ŢI PUI POZE CU MOACA ŞI PE CONTUL ĂSTA ....ORICUM VORBEŞTI SINGURĂ ...POŢI SĂ ŢI SCRII ŞI O RECENZIE FALSĂ EVENTUAL 

pune tu poze cu touaregul si de la mamaia.

ce ratat esti, ai nuia poze false.

ai sida te futi cu negrotei in cur

Postat

ar fi cazul sa recunosti ca esti ratat, ceri lu mata 10 lei de bere la 44 de ani si ca nu ai nici un touareg si nici o afacere si dormi pe balcon si mananci oase fierte de foame. recunoaste dobre si te las sau pune poze.

Postat

pune tu poze cu touaregul si de la mamaia.

ce ratat esti, ai nuia poze false.

ai sida te futi cu negrotei in cur

eU pun la mine pe facebook şi crăpi de necaz că nu poţi să le vezi ..Este topicul tău de rahat unde ai pus poze cu faţa fiului tău **spam editat** pe care îl duci în atelierul unde presteyi sex total neprotejat ..tot aici ai pus poze cu faţa altor persoane care nu au legătură cu acest topic .Pentru toate aceste lucruri o să plăteşti boarfă ordinară ...

Postat

PUNE POZE CU AFACEREA TA DE SUCCES, AIA CU O CAMERA INCHIRIAT SI TE DAI PATRON

Nu vreau  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :rax2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.