Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

Voi sunteți disperați ,eu și Ionuț am spus doar adevărul ..Fix tu m-ai sunat de foame să-ți las târfa să facă bani // 

ia da ma numarul tau. ia vino in padure sa vorbim.

nu ai vorbit cu mine copilas schizofren. posteaza numarul de telefon al tau si al celui cu care ai vorbit. sa te sun. sa vezi atunci deranj.

ai si tu un pic de tupeu sau doar gura mare ca o femeie la tastatura?

Link spre comentariu

Îl știi prostule .m-ai deranjat de multe ori  să-ți las boarfa în pace.O să folosesc acele convorbiri în instanță pentru că o parte au fost inregistrate .Proxenetismul este infracțiune chiar dacă curva nu depune plângere împotriva ta .

ia pune dobrica numarul ala de telefon.

ca sa vezi cine sunt da-mi numarul de telefon sa vezi vocea mea. iti zic la telefon ce scriu si postez aici, asta ca sa facem o verificare a cine sunt eu.

vrei dovezi? da dovezi reale ca acum cuvantul dovezi e relativ cand e spus de tine. de 3 ani tot arati dovezi, carduri din 2010 expirate de 7 ani. HAHAHAHAHAHHAHAHA

Link spre comentariu

e o mare balega in capul lui. Ma uraste ca l.am parasit si banii mei nu mai intra in casa lui. De 3 ani o tine langa...cu proxeneti, boli, dosarele, baietasi, etc. Totul e in mintea lui bolnava. Daca ar vrea sa ma caute cineva dobre, prostule, m.ar gasi dupa anunt. Dobre, esti grav bolnav mintal fara sanse de insanatosire.

NUMAI AMENINTARI DE COPII, SI CAND IL CHEM IN PDURE SA IL ARANJEZ PUTIN NU VINE.

CE LOOSER E CACATUL ASTA CU OCHI, DOBRE IL CHEAMA.

Link spre comentariu
  • Oras:Simleu Silvaniei
  • Oras:Simleu Silvaniei

BIANCA,

Ești unica și binecuvântată de forme unice, de calități de invidiat, de frumusețe rara!

Ești un mărgăritar aievea în al vieții ocean.

Nu mai pune la suflet răutățile altora.

Posteaza-ti cele mai bune imagini, mari și clare, pentru ca realitatea frumuetii tale nu ți-o poate contesta nimeni si nimic

• Like 1
Link spre comentariu

BIANCA,

Ești unica și binecuvântată de forme unice, de calități de invidiat, de frumusețe rara!

Posteaza-ti cele mai bune imagini, mari și clare, pentru ca realitatea frumuetii tale nu ți-o poate contesta nimeni si nimic

de ce nu o iei de nevasta?

Link spre comentariu
  • Oras:0730163270
  • Oras:0730163270

BIANCA,

te pup rau. Multumesc mult.
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Ca sa lamurim situatia,prostanul de tata facea circ cu nebunia lui,ne distra pe toti.A fost banat din cauza ca se mutase pe topicul Loredanei,asta pentru nestiutori.

Nu te lasa tata in fata dusmanilor!

Tu chiar vrei sa te credem, ca esti fiul lui  ?

• Like 4
  • Minus 5
Link spre comentariu

Tata,roaga si tu pe cineva sa-ti faca alt cont ca tu nu esti in stare si razbuna-te in stil mafiot cum numai tu stii!Ai centura neagra si chilotii tot negrii,de jeg,nu are ce sa-ti faca dusmanii!E mana Loredanei aici!I-a platit Pisicului ca sa te baneze din cauza ca-i stricai topicul.

Hai tata,nimiceste dusmanii!

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...