Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:pe forum
Postat

da chiar pisic, m-am plictisit eu, de un an ii trolesc pe astia. cand ai de gand sa stergi de tot topicul asta si sa banezi orice cont si topic legat de bianca si dobre?

Cred si eu ca te-ai plictisit ,dar femeia este lasa ,vai maicuta ei daca o prind odata 10 minute fata in fata .Aici se da rotunda dar in realitate nu stie cum sa fuga .Asa ar fi normal sa ne baneze pe amandoi insa Pisicul nu poate renunta la Lorena .Unde mai gaseste el trafic ca aici ? esti baiat destept si sti ce zic  :)

Postat

mai lorena..tu esti o pers desteapta din cate am vazut...de ce te cobori unde nu ti e locul~?

sanatate acasa si numai bn! ne revedem cand dau de bani :kiss3

Este deosebit de desteapta si cu pizda exact ca aia din fotografia ta de profil .Succes ,ai bonus neprotejat si cand dai de bani platestei chiria boarfei sa nu mai apeleze la toti 

• Oras:Ma kk pe voi de ratati
Postat

Cred si eu ca te-ai plictisit ,dar femeia este lasa ,vai maicuta ei daca o prind odata 10 minute fata in fata .Aici se da rotunda dar in realitate nu stie cum sa fuga .Asa ar fi normal sa ne baneze pe amandoi insa Pisicul nu poate renunta la Lorena .Unde mai gaseste el trafic ca aici ? esti baiat destept si sti ce zic  :)

dobre javra ma ameninti cu ce?..cu bătaia?. Cu moartea? Bine ca ai scris aici sa ma duc cu forumul scanat direct la DIICOT...ca daca e sa patesc ceva...sa stie cei de la politie si DIICOT...unde cand si de cine am fost amenințată. Pisicuts..Dobre a mers prea departe cu amenințările si calomniile...ori iei masuri...ori ma duc la DIICOT...ca e clar ca Dobre are de gand sa ma bată sau sa ma omoare sau sa pună pe cineva...ne mai tinand cont ca sunt camere care înregistrează in bloc.
  • Oras:CCCP
  • Oras:CCCP
Postat

;)))) am inteles..nu ma bag..nu i treaba mea~! sanatate si numai bine

Vizitator
Reputație: 0
Postat

[...] sa ma duc cu forumul scanat direct la DIICOT... [...]

O sa-ti trebuiasca un hard disc destul de baban (probabil 1 tera, 1 tera si ceva) daca vrei sa "scanezi" TOT continutul forum-ului ! :laugh2 :laugh2 Un print screen ar fi mai simplu ! :hug1 :)

Postat

dobre javra ma ameninti cu ce?..cu bătaia?. Cu moartea? Bine ca ai scris aici sa ma duc cu forumul scanat direct la DIICOT...ca daca e sa patesc ceva...sa stie cei de la politie si DIICOT...unde cand si de cine am fost amenințată. Pisicuts..Dobre a mers prea departe cu amenințările si calomniile...ori iei masuri...ori ma duc la DIICOT...ca e clar ca Dobre are de gand sa ma bată sau sa ma omoare sau sa pună pe cineva...ne mai tinand cont ca sunt camere care înregistrează in bloc.

L aDragos  :laugh2 ptiu Ionut la diicot ,pardon Belllu sa te opresti si sa vi cand te-om cema noi,ai mai fos si la draku sa te ia dar fara folos.Confunzi adevarul cu amenintarile sau probabil pui numai ce spun ea .Mars la pula curva expirata si ma denaturata.Pisicuts ,vezi ca exact asa se lauda ca procedat si cu tine .Am de gand sa te bat cu probe si sa te omor cu adevarul ca prea esti mitomana si pervarsa ,de ce nu ai venit luni cu inregistrarile la tribunal cum mancai rahat pe aci ? si nici la primul termen? Iar iti trebuie lecitina E clac ca esti deosebit de proasta si devii din ce in ce mai disperata cand vezi ca se strange latul [la figurat ]dai din colt in colt in speranta ca iesi carpa curata ,atentie mai am multe lucruri de spus si aratat si tote autentice .Oamenii s-au saturat de falsurile tale .

Postat

Acum iar te-ai spart .Eu lu Bdga boby am scris ca ii dau bataie ,asa ca intre barbati dar observ ca e femeie ,curva am vrut sa spun.Dar infractori sunteti amandoi  :laugh2  :laugh2

Postat

O sa-ti trebuiasca un hard disc destul de baban (probabil 1 tera, 1 tera si ceva) daca vrei sa "scanezi" TOT continutul forum-ului ! :laugh2 :laugh2 Un print screen ar fi mai simplu ! :hug1 :)

:laugh2 2 tera si tot nu o baga nimeni in seama ,tipa ca surdu' in pustiu .Se uica ca magaru la portocala si se face ca nu intelege ,eu o sa-i reamintesc din canad in cand si poate sunt si domni care nu au timp sa citeasca o groaza de pagini  :snap

Postat

Pisicuts ,ma anunti cu ce vrei sa-mi iei masuri .Cu ruleta ,sublerul sau cantarul .Te rog sa pui la dispozitia organelor toate paginile scrise atat de mine cat si de boarfa.Multumesc

Postat

Domnilor, aseară am fost sunata de pe nr asta, s.a dat drept client initial ca apoi sa imi zică ca sa ma pregătesc ca sapt viitoare voi fi sacrificată ca pe porc in numele lui Dobre in ..altarul iubirii...deci sunt amenitata cu moartea desi eu am camere de înregistrat in bloc. Dar il cred in stare pe Dobre sa pună pe cineva sa ma bată sau sa ma omoare ca nu vreau sa ma întorc la el. Atât de rau ma urăște. O sa iau măsurile necesare pt ca in 2 postari deja Dobre m.a amenintat cu bătaia. Il cred capabil chiar sa ajungă pana la crimă ca nu vreau sa mai fiu cu el.

post-67071-0-95470900-1457673715_thumb.jpg

Postat

Domnilor, aseară am fost sunata de pe nr asta, s.a dat drept client initial ca apoi sa imi zică ca sa ma pregătesc ca sapt viitoare voi fi sacrificată ca pe porc in numele lui Dobre in ..altarul iubirii...deci sunt amenitata cu moartea desi eu am camere de înregistrat in bloc. Dar il cred in stare pe Dobre sa pună pe cineva sa ma bată sau sa ma omoare ca nu vreau sa ma întorc la el. Atât de rau ma urăște. O sa iau măsurile necesare pt ca in 2 postari deja Dobre m.a amenintat cu bătaia. Il cred capabil chiar sa ajungă pana la crimă ca nu vreau sa mai fiu cu el.

hahaha , ești penibila se poate verifica nr acela dar sigur e cartela .Cum poti dovedi ? Ești și proasta pe deasupra..Ai programul ăla de ce nu iti dai iar mesaje? Pt ca nu mai ști nr meu.Cum o sa-l afli cum începi iarsa-ți dai sms singura. Taci draku curva expirata.Nici nu te-ai trezit bine și ai început sa minti.Vezi ce iti mai bubuie mintea aia azi și încearcă sa răspunzi unde cu cine și la cererea cui am dormit eu în perioada 10-25 ianuarie 2016
Postat

Deja ai luat masurile dar ai supto original .Nu poți prosti politia și justiția .Am răspunsurile de la instanța pe tema ăsta. Și ei Îți recomanda un control psihiatric
Postat

dacă nu vrei sa mai fi cu mine de ce mă cauți și înainte mă sunau de 20 de ori pe zi .Și pe mine m-a sunat Madonna și mă invitat la o cafea
  • Oras:pa
  • Oras:pa
Postat

Bine ca ai scris aici sa ma duc cu forumul scanat direct la DIICOT...

Tu ce ma?

:)))) cineva sa puna asta pe sectiunea "dupe forum adunate"

Si cum faci? Pui monitorul pe sticla de la scanner? :))))

Si ia zi Bikutz, oscoti si pe Bicutz de la DIICOT la cafea?

• Minus 5
Postat

Când pui cazierul tău aici ? Observ ca ai un tel ca al meu și o sa spui ca noaptea buimac de somn le-ai încurcat. Te caută băieții cărora le datorezi mi de euro , ești ușor de găsit. În treaba cu amenințarea lucrurile stau exact invers o sa-ți dovedesc și treaba ăsta dar nu grăbi ca de obicei ,războiul abia acum începe. Mă bucur ca vrei sa participi și nu dai înapoi.

Postat

Eu din câte știu l-am amenințat pe Bogdanboby cu bătaia .Deci iar te-am prins cu minciuna și acum toți au înțeles că și acela este contul tău.

Postat

Sunați domnilor pe numărul acela de pe care boarfa minte ca a fost amenințată sa vedeți cine răspunde. Eu am sunat și a răspuns o femeie , dubios semăna la voce cu Lorena.Posibil sa fie nr ei personal

• Oras:Bucharest
Postat

Sunați domnilor pe numărul acela de pe care boarfa minte ca a fost amenințată sa vedeți cine răspunde. Eu am sunat și a răspuns o femeie , dubios semăna la voce cu Lorena.Posibil sa fie nr ei personal

Postat

Hi Lorena, yesterday I called you from 0724.838.617 but some women replay me and she can not speak english. I wanna meet with you how I can contact ??

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Hi Lorena, yesterday I called you from 0724.838.617 but some women replay me and she can not speak english. I wanna meet with you how I can contact ??

Call Dobre!

Postat

Când pui cazierul tău aici ? Observ ca ai un tel ca al meu și o sa spui ca noaptea buimac de somn le-ai încurcat. Te caută băieții cărora le datorezi mi de euro , ești ușor de găsit. În treaba cu amenințarea lucrurile stau exact invers o sa-ți dovedesc și treaba ăsta dar nu grăbi ca de obicei ,războiul abia acum începe. Mă bucur ca vrei sa participi și nu dai înapoi.

eu am crezut ca se termina ca aduci dovezi, da lungesti serialul. cand nu ai ce sa arati se lungeste treaba. cat de amenintat curva a spus ca a sunato cineva si aa menintato si tu vrei intentionat sa intelgi printre cuvinte si interpretezi. daca teo facut vaca de mamata bou ce sa iti cer esti prost facut gramada sami sugi pula de bou ce esti si lorena la fel ca e curva care se vrea respectata ceea ce nu exista. oricum voi va potriviti prosti ca noaptea.

• Like 1
Postat

eu am crezut ca se termina ca aduci dovezi, da lungesti serialul. cand nu ai ce sa arati se lungeste treaba. cat de amenintat curva a spus ca a sunato cineva si aa menintato si tu vrei intentionat sa intelgi printre cuvinte si interpretezi. daca teo facut vaca de mamata bou ce sa iti cer esti prost facut gramada sami sugi pula de bou ce esti si lorena la fel ca e curva care se vrea respectata ceea ce nu exista. oricum voi va potriviti prosti ca noaptea.

Pula bleaga ? Ești cam pretentios și văd ca ai și probleme cu vederea .Dacă ai televizor acasă te anunț eu când so unde da te uiți. Și dacă citești și presa posibil sa vezi un interviu sau mai multe în ziarul Click.Somn ușor.

Postat

LasO ba , este la politie scrie .Are multe de povestit.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...