indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 12, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 12, 2016 Acum se intelege totul.. Corino ,mai verifica-l pe asta daca are pizda .Te rog vad ca face pula mare pe aci si poate io inmoi tu .Eu cred ca e gigolo ala de Giurgiu care a dat tarcoale si pe la Papusica cu ochii verzi .Sti ce zic .Mersi
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Martie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 12, 2016 Esti prost informata si cam incordata ,fi te rog mai relaxata si fa un efort sa intelegi .Esti la fel de zdreanta si fara scop .Succes in lupta ta oarba ,adevarul invinge si ai grija sa nu faci pana ,Lorena nu suporta cauciucul. Am roti de rezerva si le schimb mai des decat iarna si vara. Da' borcanul ala de pisat langa care dormeai nu-ti muta nasul? Sau erai deja acoperit cu mirosul de nespalat si bautura care o varsai pe tine?
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 13, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 13, 2016 Dobre i o trageai anal lui Lorena cand erai cu ea??? protejat sau neprotejat?...vrem sa stim daca ne mai ducem la ea....e curata sau nu?)Tu ce crezi ? Poți sa te riști odată .Am uitat sa-ți spun ca și negrul ăla care sta la mine cu chirie ia traso Lorenei în gaoz neprotejat. Eu l-am trimis , boarfei chiria ia plăcut.
liviu58 Reputație: -7337 Postat Martie 13, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Martie 13, 2016 Ba cat de prost poti sa fii? scrii aici ca ti-ai trimis chiriasul sa o futa pe aia ,sunt multi militieni care citesc ce se scrie pe forum.Ceea ce ai facut tu se numeste indemn la prostitutie.Esti prost sau esti prost , ca sa scrii asa ceva,te bagi singur in kkt 3 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Martie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 13, 2016 Ba cat de prost poti sa fii? scrii aici ca ti-ai trimis chiriasul sa o futa pe aia ,sunt multi militieni care citesc ce se scrie pe forum.Ceea ce ai facut tu se numeste indemn la prostitutie.Esti prost sau esti prost , ca sa scrii asa ceva,te bagi singur in kkt Eheeee, a invatat sa inoate, mai si gusta din el periodic... Ce-mi place ca Lorenna nu-i mai raspunde si sta ca un popandau! Tu ce crezi ? Poți sa te riști odată .Am uitat sa-ți spun ca și negrul ăla care sta la mine cu chirie ia traso Lorenei în gaoz neprotejat. Eu l-am trimis , boarfei chiria ia plăcut. Deschid un topic la Discutii Generale pentru tine?Te poti promova mai bine acolo cu topic personal... 1
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 13, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 13, 2016 Eheeee, a invatat sa inoate, mai si gusta din el periodic... Ce-mi place ca Lorenna nu-i mai raspunde si sta ca un popandau! Deschid un topic la Discutii Generale pentru tine?Te poti promova mai bine acolo cu topic personal... Daca n-ai ce face deschide ,eu tot aici o sa scriu .Te deranjeaza cumva? Lorena nu mai are ce sa-mi raspunda ,am prins-o cu minciuna de fiecare data ..Dispari draku de aci !!
liviu58 Reputație: -7337 Postat Martie 13, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Martie 13, 2016 Ar trebui sa nu-i raspunda,si asa este varza topicul asta.Daca nu-i reaspunde sunt curios cat o sa mai vorbeasca singur ca televizorul,o iubeste saracu ce sa faci daca nu a invatat inca axioma '' Te iubeste pe tine dar s-ar fute cu mine'' 2 3
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 13, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 13, 2016 Ba cat de prost poti sa fii? scrii aici ca ti-ai trimis chiriasul sa o futa pe aia ,sunt multi militieni care citesc ce se scrie pe forum.Ceea ce ai facut tu se numeste indemn la prostitutie.Esti prost sau esti prost , ca sa scrii asa ceva,te bagi singur in kkt oi fi si tu vreun militian ? Omu a vazut niste poze cu ea ,ia placut si eu i-am dat numarul ei de telefon.Este foarte simplu .Omu ia tras o vizita si a belito in cur fara balonas Relax
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 13, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 13, 2016 Ar trebui sa nu-i raspunda,si asa este varza topicul asta.Daca nu-i reaspunde sunt curios cat o sa mai vorbeasca singur ca televizorul,o iubeste saracu ce sa faci daca nu a invatat inca axioma '' Te iubeste pe tine dar s-ar fute cu mine''Esti cam incordat ,si putin derutat .Nu inteleg grija ta pentru Lorena .
liviu58 Reputație: -7337 Postat Martie 13, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Martie 13, 2016 Mai citeste o data ce ai scris.Eu ti-am dat un sfat sa fi atent la ce scrii 1 3
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 13, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 13, 2016 Mai citeste o data ce ai scris.Eu ti-am dat un sfat sa fi atent la ce scriiMultumesc ,dar imi port singur de grija !! Sfaturi sa dai la copiii tai daca ai .
liviu58 Reputație: -7337 Postat Martie 13, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Martie 13, 2016 Nu este grija pentru ea,esti barbat ca si mine si nu-mi place ca te inzosesti in public.Las-o frate ca nu este singura femeie de pe pamant gasesti alta 2 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Martie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 13, 2016 Ar trebui sa nu-i raspunda,si asa este varza topicul asta.Daca nu-i reaspunde sunt curios cat o sa mai vorbeasca singur ca televizorul,o iubeste saracu ce sa faci daca nu a invatat inca axioma '' Te iubeste pe tine dar s-ar fute cu mine'' Mda, sufera... de obsesie! Daca n-ai ce face deschide ,eu tot aici o sa scriu .Te deranjeaza cumva? Lorena nu mai are ce sa-mi raspunda ,am prins-o cu minciuna de fiecare data ..Dispari draku de aci !! Imi dau seama ca doar cu minciuna puteai s-o prinzi, altfel nu statea nici o femeie cu tine. 1
liviu58 Reputație: -7337 Postat Martie 13, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Martie 13, 2016 Frate nu-ti mai raspund ,m-am convins 'esti plange pizda' cred ca este prima femeie din viata ta da aia esti asa inversunat 3 3
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 13, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 13, 2016 Nu este grija pentru ea,esti barbat ca si mine si nu-mi place ca te inzosesti in public.Las-o frate ca nu este singura femeie de pe pamant gasesti altachiar am lasato ,dar anul asta i-am mai dat o sansa dupa ce plangea la telefon ,din mila si compasiune m-am mutat la ea vreo doua saptamani.Apoi a inceput sa minta pe aici si asta ma deranjeaza .Nu suport minciuna si falsitatea .Cunosc motivul pentru care nu recunoaste cum s-au intamplat lucrurile.Atunci cand va spune adevarul aici jur ca o las in pace.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 13, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 13, 2016 Frate nu-ti mai raspund ,m-am convins 'esti plange pizda' cred ca este prima femeie din viata ta da aia esti asa inversunat prima pe anul asta ,acum trebuie sa numar sa-ti dau un raspuns .
Administrator pisicuts Reputație: 114353 Postat Martie 13, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 13, 2016 5
lorenna10 Reputație: 1547 Postat Martie 13, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 13, 2016 Eheeee, a invatat sa inoate, mai si gusta din el periodic... Ce-mi place ca Lorenna nu-i mai raspunde si sta ca un popandau! Deschid un topic la Discutii Generale pentru tine?Te poti promova mai bine acolo cu topic personal... Nu am pt ca sa raspund si in fata cui!E un ratat care isi varsa frustrarile pe forum si in afara de asta,e duminica,jegul oricum nu are ce sa faca,decat sa scrie aici..ce sa fac,sa stau sa-i citesc aberatiile?Multumesc pt ajutor,dar nu trebuia sa scrii de pe contul acesta,s-a prins prostul ca esti Ionut! https://youtu.be/Rs0c3K6btxY 4
ruzckov Reputație: 187 Postat Martie 13, 2016 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Martie 13, 2016 Dobre nu suporta minciuna si falsitatea.Ma intreb cum reuseste sa se supporte 4
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Martie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 13, 2016 Nu am pt ca sa raspund si in fata cui!E un ratat care isi varsa frustrarile pe forum si in afara de asta,e duminica,jegul oricum nu are ce sa faca,decat sa scrie aici..ce sa fac,sa stau sa-i citesc aberatiile?Multumesc pt ajutor,dar nu trebuia sa scrii de pe contul acesta,s-a prins prostul ca esti Ionut! https://youtu.be/Rs0c3K6btxY Ei, cum iubirea mea, pentru tine orice!
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 13, 2016 Postat Martie 13, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=bOyFOdXox2k
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 13, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 13, 2016 Dobre nu suporta minciuna si falsitatea.Ma intreb cum reuseste sa se supporteȘi eu mă întreb cum am suportat boarfa 5 ani .Și anul acesta 2 saptamani
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 13, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 13, 2016 Ei, cum iubirea mea, pentru tine orice! Știam ca Lorena este bisexuala , nu-mi spune o noutate.Însă evita răspunsurile cu prostia binecunoscuta
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 13, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 13, 2016 Sunt în drum spre aeroport Bianca .Nu vi iar sa mă urmărești ? Acum câteva zile mă căutai la plecări și eu eram la sosiri.Mai nou ai început cu bilețelele în cutia de scrisori.Nu le mai pun aici , o sa le arat în alta parte.De când nu mai ști nr meu de telefon sunt mai liniștit și tu mai disperata
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 13, 2016 Postat Martie 13, 2016 Sunt în drum spre aeroport Bianca .Nu vi iar sa mă urmărești ? Acum câteva zile mă căutai la plecări și eu eram la sosiri.Mai nou ai început cu bilețelele în cutia de scrisori.Nu le mai pun aici , o sa le arat în alta parte.De când nu mai ști nr meu de telefon sunt mai liniștit și tu mai disperataPleci pe insule,Dobre? 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum