indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 13, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 13, 2016 Fi mai atenta pe facebook la mine când postez ,știu ca iti lăcrimează ochii și nu poți de Victoras.Trimite-l după pâine sa poți sa te uiți mai bine.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 13, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 13, 2016 Pleci pe insule,Dobre? Stai Fey ca sunt în trafic !
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Martie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 13, 2016 Stai Fey ca sunt în trafic ! Conduci sticla la pahar? 2
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 13, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 13, 2016 Coryna44 ,;zi acum ce te frământă ? Eram la sosiri am spus.Te rog i-ați ochelarii aia cu +.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 13, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 13, 2016 Conduci sticla la pahar? Ti-am spus ca te potrivești perfect cu boarfa de multe ori , acum m-am convins.Casa de piatra și mulți copii.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 13, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 13, 2016 Conduci sticla la pahar? Taci ca te plesnesc .Nu cu tine vorbeam.
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat Martie 13, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 13, 2016 Conduci sticla la pahar? Poate bidonul la gură! 7
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 13, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 13, 2016 Lorena , am vorbit aseară cu Ancuta ști tu fosta ta colega.Avem mulți prieteni comuni pe facebook și colegii ei iau spus ca o sa apar.Cred ca s-a supărat puțin pe tine.Pana și pe avocatul tău îl am în lista de prieteni și mi-a zis ca te evita.Știe ca îl minti dar Îți ia banii.Pe praful ăsta sunt buni .
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 13, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 13, 2016 Conduci sticla la pahar? Paharu' la gură... 2 2
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 13, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 13, 2016 Poate bidonul la gură! Repet , nu mai săriți în ajutor boarfei.Sunteți neinteresanti și rezultatul este acelasi șansele ei sunt zero.Poate aveți parte de un anal neprotejat însă nimic mai mult.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 13, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 13, 2016 Nu am pt ca sa raspund si in fata cui!E un ratat care isi varsa frustrarile pe forum si in afara de asta,e duminica,jegul oricum nu are ce sa faca,decat sa scrie aici..ce sa fac,sa stau sa-i citesc aberatiile?Multumesc pt ajutor,dar nu trebuia sa scrii de pe contul acesta,s-a prins prostul ca esti Ionut! https://youtu.be/Rs0c3K6btxYAm uitat ca nu lucrezi duminica. Cum draku faci azi ca sunt amândoi liberi plus ca trebuie sa vina și **spam editat** pe acolo ? Greu dar plăcerea e de partea ta .
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Martie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 13, 2016 Poate bidonul la gură! Paharu' la gură... Nu cred ca a iertat ceva de prin casa, acum conduce borcanul din balcon la gura... 4
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat Martie 13, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 13, 2016 Nu cred ca a iertat ceva de prin casa, acum conduce borcanul din balcon la gura...
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 13, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 13, 2016 Nu cred ca a iertat ceva de prin casa, acum conduce borcanul din balcon la gura... Eu vorbesc serios și voi aveți chef de caterinca.Ați rămas blocați și sunteți limitați. Continuați. ...
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 13, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 13, 2016 Bianca Radu nu si'a condus nici mama pe ultimul drum.La indemnul meu am fost împreună la cimitir, habar nu avea unde este înmormântată. Ăsta după ce a crescut ca o prințesa 20 de ani.Hahal Om , Halal Mama.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 13, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 13, 2016 Loreno curvo penala astăzi este sărbătoare. Lăsata secului (tău cap)și copiii trebuie sa meargă la părinți sa-și ceara iertare.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 13, 2016 Postat Martie 13, 2016 Loreno curvo penala astăzi este sărbătoare. Lăsata secului (tău cap)și copiii trebuie sa meargă la părinți sa-și ceara iertare.De Lasata Secului in primul rand se da de pomana ! Da si tu ceva de pomana in contul Lorennei, daca esti asa milos !...
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 13, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 13, 2016 De Lasata Secului in primul rand se da de pomana ! Da si tu ceva de pomana in contul Lorennei, daca esti asa milos !...Am dat de multe ori ,recent i-am facut si parastas Chiar imi este mila de ea ,ce javra a fost si ce scarba a ajuns
lorenna10 Reputație: 1547 Postat Martie 13, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 13, 2016 Am uitat ca nu lucrezi duminica. Cum draku faci azi ca sunt amândoi liberi plus ca trebuie sa vina și **spam editat** pe acolo ? Greu dar plăcerea e de partea ta .Acum am plecat de la tine de acasa Ti-am facut poza..ti-am prins si vasul de wc,fara de care nu ai nici o valoare 4
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 13, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 13, 2016 Acum am plecat de la tine de acasa Ti-au dat drumul cu decretul sau ai evadat ?trebuie sa sun la 112 ,o calamitate ca tine nu poate sta in libertate .Stiu iar ai umblat ca bezmetica prin cartier .Dialogul nostru devine interesant si ma bucur obor.Treci la pula curva penala.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 13, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 13, 2016
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 13, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 13, 2016 Te cam mananca ,asa-i ?
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 13, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 13, 2016 Exemplar unicat scăpat recent de la balaceanca.Gasitorului recompensa , ultima oară a fost văzută în zona Nerva Trăian când io trăgea unu în cur neprotejat undeva al doilea boschet pe dreapta.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum