Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

De asta l-am si parasit pe Dobre de nebun ce este. Se vede de la o posta ca e bolnav psihic. Pusese el stapanire pe viata mea si pe banii mei. El ERA PROXENETUL, de fapt se dadea ,,iubit,, dar multumesc lui Dumnezeu ca am scapat de el si sunt libera sa fac ce vreau cu corpul meu, cu viata mea, cu banii mei si nu trebuie sa mai dau explicatii la nimeni. Cat voi mai sta eu in acest domeniu, cativa ani, el va scrie mereu pagini intregi dar teapa DOBRE ca nu vei reusi sa ma denigrezi ca lumea si-a dat seama cat de nebun esti si frustrat ca nu te mai sponsorizez, cersetorule.

Postat

Ai curaj sa ți faci un control la dovleac ?? Eu am si nu așa de ochii lumii ,cât mai amănunțit !!

• Oras:Ma kk pe voi de ratati
Postat

Boarfo îți repet te-am cules de pe strada nu aveai o chiftea in burta .dupa um an jumate am aflat ca te prostituezi de la un prieten!! Apoi mi-am pierdut serviciul din cauza ta ,familia ,prietenii si m-ai ales mulți bani.de ce nu ai curaj sa stam fata in fata zece minute ca doi oameni maturi si Civilizați?ai plecat mișelește de frica datoriilor pe care le ai !! Proxenetism înseamnă sa obligi pe cineva sa se prostitueze ,sa-l ți sechestrat si sa iei o parte din bani .eu nu am făcut așa ceva niciodatain cinci ani.tu ți ai ales meseria asta te prostituezi de plăcere.nu m-a interesează persoana ,nu am si nu am avut niciodată nevoie de banii tai ,nu m-a interesează ce faci cu banii tai si cu viața ta.vreau decât sa-ți plătești datoriile de mii de euro pe care le -ai făcut cu buletinul pe adresa mea .de ce nu îți face Catalin sau alt smecheras cu care tu o arzi buletin pe adresa lor?

cand m-ai cunoscut, eram casiera la kaufland si locuiam cu chirie, penalule. Cu acordul tau am intrat in domeniu asta, stiai ce fac, tocmai de aia ai stat cu mine si ma tineai in casa ta ca sa iti dau bani, daca nu imi faceai scandal. Ca nu aveai bani nici de o bere. Si nu am plecat miseleste, ci m-am saturat sa imi ceri bani, ca nu vroiai sa te angajezi parazitule, stateai la mana unei femei, animalule. Si acum atat de frustrat esti ca nu te mai sponsorizez ca te anunt de acum ca va trebui sa scrii pagini intregi ani de zile ca nu am de gand sa parasesc acest job. Dar tu chiar nu te vezi cat esti de penibil ca toata lumea de pe forum te ia la misto, esti de tot rasul, esti de tot kk cu insistenta asta asupra mea. Jur ca ma distrezi, in timp ce in tine fierbe ficatul ca nu iti mai dau eu bani. Niciodata....La munca nu la intins mana, prapaditule. 

Postat

Va astept in noua locatie sa ne indeplinim impreuna fanteziile si sa traim clipe magice de intensa placere...

post-67071-0-21516400-1433940843_thumb.jpg

• Like 5
Postat

Domnii mei, acesta este un forum pt sex si doar pt sex, deci va invit in locatia mea intima si discreta sa traim impreuna clipe de intensa placere. 

post-67071-0-00693100-1434528060_thumb.jpg

post-67071-0-84782600-1434528065_thumb.jpg

• Like 7
Postat

Noutate , sosita ieri pentru escroaca mincinoasa , scrie nrgru pe alb , pentru orbi sau peosti recomand ochelari sau zoom , vor urma si alte surprize !!

post-169475-0-72764600-1434656592_thumb.jpg

Postat

Hei Lorenna , Raiffeisen Bank ce este ?? Din cate stiu eu banca , uite de aia nu pot sa ma abtin , zilnic apare cate ceva pe numele tau escroaca mincinoasa si perversa !! Scrie negru pe alb Radu Bianca in coltul din drapta sus .

Postat

Bianca Radu pune toate mesajele , de aseara , cand m ai deranjat iarasi cu zeci de sms -uri Eu am si altele , cand ma ameninti ,am si filmulete cand eu merg pe strada , ma urmaresti si apoi ma ameninti , am poze si filmulet si inregistrare cand copilul tau trimis de tine zgarie masina unei chiriase care sta la mine crezand ca este masina mea, chiar vrei sa pun totul aici??

Postat

Domnilor, DOBRE a recunoscut ca ii placea sa imi linga pasarica ca o am buna rau......nici nu ma indoiesc, toata lumea spune ca o am buna, frumoasa si gustoasa...

post-67071-0-46112500-1434699270_thumb.jpg

• Oras:pretutindeni
Postat

Domnilor, DOBRE a recunoscut ca ii placea sa imi linga pasarica ca o am buna rau......nici nu ma indoiesc, toata lumea spune ca o am buna, frumoasa si gustoasa...

Exact ce spuneam mai sus, cățeluș de buzunar =))

Postat

Lorenna si tu esti topita dupa el. Se vede dupa felul tau de exprimare. Nu te mai ascunde

• Like 2
Postat

Dobrica,mi-a zis Lorenna ca era "terminata" cand te imbracai in Spiderman! Sa mori in balamuc daca nu pui o poza cu tine imbracat asa !

post-169475-0-46354100-1434708205_thumb.jpg

• Oras:Bucuresti
Postat

Dobrica,mi-a zis Lorenna ca era "terminata" cand te imbracai in Spiderman! Sa mori in balamuc daca nu pui o poza cu tine imbracat asa !

Spiderman ma,ce faci postezi poze de pe internet?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pana la Guinness Black Lager, Dobrica mai are drum lung :laugh2

• Like 2
  • Membru Premium
  • Oras:Bucale
Postat

numai pe facebook se pun poze cu mancare, aici e forum de sex, aici se pun poze cu pasarici...

Pun poze cu pasaririci cele care au pasarici ,cine nu...,pune poze cu ardeiul iute(infipt in varza),cine stie poate iti trezeste interesul si iti aprinde dorinta de alta data cand umblai dupa ardeiul lui. :rax2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 .

Postat

:icecream

Ce buna esti Bianca...Aproape ca il inteleg pe Spiderman ca nu poate sa renunte la tine !  :gifs_ojos

Postat

:rax2 eu ii cerusem poza cu putzica nu cu ardeiul.

ca sa vezi zdreanta ce rau o duc , asta era ideea , dar tu mananci pule nu ti mai trebuie mancare !!
Postat

Crezi ca se potriveste Calsbergu' ala cu varza ? :laugh2

În perioadă de criză, DA...cu toate că, părerea mea, vinu' ăla rosu la bidon mergea mănușă :)

• Minus 1
Postat

ca sa vezi zdreanta ce rau o duc , asta era ideea , dar tu mananci pule nu ti mai trebuie mancare !!

Gata, mă, iar te-ai sucit?

Ți-a trecut de iubire?

Dimineață la 10 punct 28 erai cu limba-n păsărica ei și-acu'?

Al dreaq de instabil care ești tu instabil =))

• Minus 1
Postat

vai ce urat vorbesti needucatule, badaranule, acum sunt zdreanta, aseara eram Bikuta frumoasa... :rax2 :rax2 :rax2

Așa, bagă-l în corzi definitiv =))

Te aștept noapte și zi,

Off Bikuta vieții mele...vorba lu' Adrian :)

• Minus 1
  • Membru Premium
Postat

:rax2  eu ii cerusem poza cu putzica nu cu ardeiul. 

sa uscat :laugh2 si a cazut :rax2

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

:rax2  eu ii cerusem poza cu putzica nu cu ardeiul. 

auzi dobrica, baga pula in varza si fa-i o poza

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...